Ragnar Åhgren tillträder som styrelseordförande för Inzile

| 15 juli, 2021 | 0 kommentarer

Huvudägaren och styrelseledamoten i Inzile AB (publ) Ragnar Åhgren har valts till styrelsens ordförande. Ragnar Åhgren var till den 31 maj 2021 VD för Inzile. Ragnar Åhgren efterträder därmed Johan Svärd som beslutat att lämna Inziles styrelse på grund av sina krävande engagemang som delägare och styrelseledamot i andra bolag.

 – Det känns naturligt att jag som huvudägare nu tar ansvar för att leda styrelsen för Inzile i den fortsatta utvecklingen mot internationalisering och en breddning av produkt och kundsegment, kommenterar Ragnar Åhgren. Vi tackar Johan Svärd för ett förtjänstfullt arbete att, som ordförande, leda bolaget till notering och att därefter ta de första stegen ut på marknaden för eldrivna transportfordon, tillägger Ragnar Åhgren.

Förändringen i Inziles styrelse sker omgående.

För ytterligare information:

Ragnar Åhgren, styrelseordförande, [email protected], +46 73 356 89 89

Daniel Wedberg, CEO, [email protected], +46 70 285 42 55

Om Inzile

Inzile är ett svenskt techbolag som tillverkar intelligenta eldrivna fordon samt skapar moderna transport- och servicelösningar för ett hållbart samhälle. Företagets vision är att befria världen från utsläpp av fossila bränslen och snabba på klimatomställningen genom att bidra till hållbara städer som förbättrar människors livskvalitet.

Inzile grundades 2012 utifrån en stark vilja att framtidsanpassa arbetsfordonssektorn och i teamet finns några av Skandinaviens främsta auktoriteter inom eldrivna fordon, digitalisering, tillverkning och inköp. Inzile utvecklar, producerar och säljer innovativa fordonslösningar för en global marknad utifrån Nordens utmanande klimat, säkerhetskrav och miljöstandarder. Bolaget har svenskt säte med huvudkontor och produktion i Västervik, R&D i Tranås samt marknadskontor i Stockholm.

FNCA Sweden AB är bolagets Certified Advisor, +46 8 528 00 399, [email protected].

För mer information, vänligen besök: www.inzile.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *