Rättelse: MAR etikett avseende bilagda pressmedelandet saknades. TH1NG får genombrottsorder inom industriell IoT-kommunikation

| 7 juli, 2022 | 0 kommentarer

En av marknadens ledande leverantörer av lösningar för elinstallationsmarknaden, har valt TH1NG som leverantör av IoT-uppkopplingar. TH1NG och kunden har tecknat ett treårsavtal om IoT-kommunikation till kundens lösningar runt om i Europa.

Avtalet innebär att TH1NG, under avtalsperioden, ska leverera en förväntad volym om 150 000 IoT-abonnemang för M2M-kommunikation (Machine-to machine). Avtalsvärdet förväntas bli omkring 30MKR.

Avtalet möjliggör även utveckling av nya framtida tjänster för kundens uppkopplade enheter via TH1NGs IoT-plattform IoT Open.

– Jag är stolt över att vi har fått förtroendet att vara leverantör av IoT-kommunikation till vår kunds lösningar på den internationella marknaden. Det är en mycket viktig affär för oss och den stora volymen blir en bra grund för vår industriella satsning i det smarta samhället, säger Klas Westholm, VD på TH1NG.

För ytterligare information:

Klas Westholm
VD, TH1NG AB
E-post: [email protected]
Mobil: +46 (0)737-45 48 00

TH1NG möjliggör smarta samhällen. Med vår IoT-plattform IoT Open och våra samarbetspartners, kopplar vi ihop alla saker som kommunicerar och skapar framtidens tjänster. TH1NG bildades 2018 och har ca 20 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet TH1NG.  Certified Adviser är G&W Fondkommission (e-post: [email protected], tel.: 08-503 000 50).

Denna information är sådan insiderinformation som TH1NG AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 juli 2022, klockan 11.39 CET.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.