RNB Retail and Brands AB påkallar skriftligt förfarande i syfte att godkänna en förlängning av anståndet för vissa räntebetalningar

| 23 augusti, 2021 | 0 kommentarer

RNB Retail and Brands AB) (”Bolaget”) påkallar skriftligt förfarande (”Skriftligt Förfarande”) för obligationslånet med ISIN SE0010625830 (”Obligationslånet”) i syfte att besluta om vissa ändringar av villkoren för Obligationslånet (”Obligationsvillkoren”).

Syftet med det Skriftliga Förfarandet är, bland annat att, godkänna att anståndet om vissa räntebetalningar förlängs till och med den 1 december 2021 samt besluta om vissa justeringar av Obligationsvillkoren och övriga Finansieringsdokument i syfte att implementera en sådan förlängning av anståndet (”Notice of Written Procedure”).

För en fullständig beskrivning av förslagen som är föremål för det Skriftliga Förfarandet, se Notice of Written Procedure som idag publicerats på Bolagets hemsida.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Kristian Lustin, VD och koncernchef, Tel: 08-410 520 00, e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som RNB Retail and Brands AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande klockan 15.00 (CEST) den 23 augusti 2021.

RNB RETAIL AND BRANDS äger, driver och utvecklar butiker och e-handel inom mode, konfektion och accessoarer. Fokus är att ge en service och köpupplevelse utöver det vanliga. Försäljning bedrivs genom konceptet Brothers. Brothers är en rikstäckande herrmodekedja med 44 butiker inklusive en e-handel. Brothers är den självklara destinationen för uppdaterat, avslappnat och välklätt mode i prisvärd kvalitet med suverän passform för alla män i alla situationer.  RNB RETAIL AND BRANDS är noterat på Nasdaq Stockholm (RNBS). www.rnb.se

  

  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *