Seafire AB (publ):s dotterbolag Nordbutiker i Sverige AB utser ny VD

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Nordbutiker i Sverige AB (”Nordbutiker”) har idag utsett Thomas Collin till ny VD. Thomas är för närvarande inköpschef på Nordbutiker och tillträder den 4 juni 2021. Avgående VD Markus Pilebro lämnar Nordbutiker för andra uppdrag utanför bolaget.

Thomas Collin har en bakgrund som inköpschef i en rad branscher men framför allt inom sportbranschen. Thomas senaste position var som inköpsansvarig på AB Tage Lindblom. Tidigare positioner innefattar bland annat inköpschef på Stadium Outlet.

”Det är med stor ödmjukhet och engagemang inför uppgiften jag nu tillträder som VD. Jag ser verkligen fram emot att leda Nordbutiker och dess fantastiska medarbetare vidare mot de tydliga mål som är satta”, säger tillträdande VD Thomas Collin.

”Vi är glada att ha rekryterat Thomas som verkställande direktör till Nordbutiker. Bolaget har haft en fin utveckling under avgående VD Markus Pilebros ledning. När vi nu växlar upp och utvecklar bolaget vidare har Thomas den kompetens och erfarenhet som krävs för att driva och implementera den affärsinriktning som styrelsen i Nordbutiker har beslutat om”, säger Johan Bennarsten, VD i Seafire.

Denna information är sådan som Seafire AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående personers försorg, för offentliggörande den 4 juni 2021, kl. 08.30.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Bennarsten, VD Seafire, [email protected], tel. +46 70 749 56 59

Thomas Collin, VD Nordbutiker, [email protected], tel. +46 76 834 62 00

Kort om Seafire

Seafire är en företagsgrupp inom industri, handel och tjänster som förvärvar och utvecklar mindre bolag i Sverige. Bolaget grundades 2016 och fokuserar på att förvärva lönsamma, mindre bolag med utvecklingspotential. Seafire har en portfölj med sex bolag och en omsättning proforma 2020 på ca 325 mkr. För mer information, besök www.seafireab.com. Bolagets Certified Advisor är Eminova Fondkommission AB, tel 08 684 211 00 och [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *