Sonetel inleder samarbete för ökad försäljning till större företag

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Sonetel, ett SaaS-företag listat på Nasdaq First North Growth Market, Stockholm, inleder ett samarbete med Respond4you, ett Nordiskt telemarketingföretag där Sonetels ordförande Mats Sommarström är delägare. Syftet med samarbetet är att sälja Sonetels tjänster till callcenters samt större företag inom EU.

”Vi har tagit fram konkurrenskraftiga tjänstepaket för callcenters.” säger Henrik Thomé, VD på Sonetel. ”Tjänsterna riktar sig till fristående callcenters samt kundtjänstorganisationer i större företag.”

Tjänstepaketen ger Sonetel 15 till 40 gånger mer än den vanliga, genomsnittliga intäkten per kund. Kombinerat med en bindningstid på minst ett år samt höga bruttomarginaler, gör det möjligt att betala bra försäljningsprovisioner utan att kompromissa på kravet att kunderna ska bli lönsamma inom ett år.

”Respond4you finns på plats i fem länder och nu kan vi verkligen använda vår kompetens för en internationell tjänst där vi kan nå ut till företag som är aktiva på flera marknader. Det är ett starkt erbjudande från Sonetel som vi kan gå ut med till företag med avancerade telefonikrav.” säger Jan-Erik Bäckfors, VD på Respond4you.

Tjänstepaketen som kommer att säljas inkluderar primärt ”SIP-trunking paket” med kapacitet för mottagande av samtal lokalt och globalt, lokala och internationella virtuella telefonnummer samt funktioner såsom samtalsinspelning och talsvar.  

Därtill kommer nummerpaket erbjudas kunder som önskar får en omedelbar lokal närvaro i t.ex. Asien, Amerika, Europa eller globalt.

Om försäljningen utvecklas på ett gynnsamt sätt planeras liknande säljinsatser i andra delar av världen.

Om Sonetel
Sonetel är ett svenskt företag som tillhandahåller en Software-As-A-Service tjänst för småföretag globalt. Bolaget har hittills över 170 000 betalande kunder i över 170 länder. Huvuddelen av företagets ca 30 anställda arbetar i dotterbolaget i Indien. Bolagets aktie (SONE) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser (e-post: [email protected], telefon: 08-503 000 50).

Mer information om bolaget finns på www.sonetel.com/sv/investerare/

Om Respond4you
Respond4You är ett nordiskt Call Center som erbjuder tjänster för Svarsservice, Kundtjänst, Telemarketing och administrativa tjänster till kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Respond4yous personal är flerspråkig och behärskar förutom svenska, finska och engelska även andra Europeiska språk.

Kontakt

Sonetel AB
Henrik Thomé, VD
Telefon: 08-525 060 11
[email protected]

Respond4you AB
Jan-Erik Bäckfors, VD
Telefon: +46851977601
[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *