SyntheticMR ingår i gemensamt utvecklingsprojekt med Juntendo University Hospital och Canon Medical Systems

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

SyntheticMR meddelade idag att de ingår i ett utvecklingsprojekt tillsammans med Juntendo University Hospital, baserat i Tokyo, Japan och Canon Medical Systems. Projektet kommer att fokusera på gemensam utveckling och utvärdering av kvantitativa bildlösningar inom MRI för klinisk användning.

För ytterligare information, vänligen kontakta Ulrik Harrysson, VD SyntheticMR AB, +46 70 529 29 87 [email protected]

SyntheticMR AB utvecklar och marknadsför innovativa mjukvarulösningar för Magnetisk Resonanstomografi (MR). SyntheticMR AB har utvecklat SyMRI® som levererar flera justerbara kontrastbilder och kvantitativa data från en enda snabb undersökning. Produkten SyMRI finns i olika paketeringar. SyMRI NEURO levererar flera kontrastbilder, vävnadssegmentering och kvantitativ data på hjärnan. SyMRI MSK tillhandahåller flera kontrastbilder och kvantitativ data för MSK-anatomier. SyMRI NEURO är CE-märkt och FDA 510 (k) godkänt, SyMRI MSK är CE-märkt och inskickat för godkännande till FDA 510 (k). SyMRI är ett registrerat varumärke i Europa och USA. SyntheticMR är noterat på Spotlight Stock Market Exchange i Stockholm, Sverige. För mer information, se www.syntheticmr.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *