TerraNet bjuder in till telefonkonferens den 13 november

| 8 november, 2017 | 0 kommentarer

on, nov 08, 2017 16:35 CET

TerraNet introducerar sitt första investerarsamtal i samband med bolagets delårsrapport för januari – september 2017 som släpps den 13 november 2017 kl 08.00.

Telefonkonferensen beräknas pågå i maximalt en timme. Efter en presentation av VD Pär-Olof Johannesson kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor. För att delta i telefonkonferensen måste man registrera sig via nedan länk, därefter kommer uppgift om telefonnummer att ringa in på samt möteskoder att skickas ut till den mailadress man angivit vid registreringen.

Datum: 13 november 2017

Tid: 16.00 (CET)

Länk:
Click this link to register for the conference

 

För mer information kontakta:

Anna Gallon, CFO

[email protected]


+ 46 70 332 32 62

 

OM TERRANET

TerraNet levererar en unik patenterad mjukvaruteknologi som möjliggör intelligent maskin-till-maskin-kommunikation och strömning av data, inklusive bandbreddskrävande HD-media, oberoende av mobilnät eller andra hot spot-beroende nätverk. TerraNet har sitt huvudkontor i Lund, Sverige med etablerade sälj- och marknadsagenter i USA, Kina och Indien. TerraNet Holding AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Premier.

www.terranet.se

Utsedd Certified Adviser till Terranet Holding AB (publ) är FNCA Sweden AB.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *