TF Bank förändrar koncernledningen

| 12 juli, 2021 | 0 kommentarer

TF Bank har genomfört en förändring i koncernledningen som nu består av vd Mattias Carlsson, vice vd och CFO Mikael Meomuttel samt Espen Johannesen som fått en ny roll som Chief Operating Officer (COO).

Utöver koncernledningen har TF Bank skapat en utökad ledningsgrupp bestående av chefer från olika delar av organisationen. Förändringen genomförs i syfte att skapa ytterligare effektivitet i koncernledningsarbetet.
 

För ytterligare information, kontakta:
Mattias Carlsson, VD +46 (0) 70 374 33 80
Mikael Meomuttel, CFO och Head of Investor Relations +46 (0) 70 626 95 33

Informationen lämnades för offentliggörande den 12 juli 2021 kl. 19.00 CEST.
 

Kort om TF Bank
TF Bank bildades 1987 och är en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster och e-handelslösningar genom en egenutvecklad IT-plattform med hög grad av automatisering. In- och utlåningsverksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Österrike via filial eller gränsöverskridande av banktillståndet. Verksamheten är indelad i tre segment: Consumer Lending, Ecommerce Solutions och Credit Cards. TF Bank är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *