TiksPac AB föreslår ledamöter till årsstämman i iApotek Int AB

| 6 april, 2021 | 0 kommentarer

iApoteks styrelse har upplyst TiksPac om att styrelsen ämnar påbörja en likvidationsprocess av iApotek ifall inte storägarna inför stundande årsstämma bidrar med förslag på nya styrelseledamöter eller om andra alternativ till ledamöter inte gör sig gällande. 

För att föregripa risken att styrelsen i iApotek i förlängningen påbörjar en likvidationsprocess har TiksPac som huvudägare därav beslutat att föreslå valbara ledamöter. 

TiksPac är av övertygelsen att iApotek som verksamhet med rätt insatser, fokus och med tillgång till TiksPacs unika marknadskanal, som når närmare 200.000 personer i månaden, över tid kommer kunna nå väsentligt högre aktieägarvärden. 

Robert Katic

Styrelsens ordförande
[email protected]

Kort om TiksPac

Genom TiksPacs olika miljökoncept tillhandahålls miljöstationer med miljövänliga påsar som är kostnadsfria för användarna. Inom det ursprungliga konceptet med hundpåsar finansieras verksamheten av företag som köper en mediaplats på stationerna och därmed visar sitt engagemang för sin lokala närmiljö (CSR). Konceptet är kostnadsfritt för kommunerna, som dock svarar för utplacering, skötsel och drift av stationerna. Numera har konceptet utökats till att även omfatta skräppåsar. För ytterligare information besök www.tikspac.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *