Valtech anställer ny Client Partnerships Director

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

Idag meddelade Valtech att Carl Tottie börjar som ny Client Partnerships Director för Valtech Sverige. Med över 20 års erfarenhet inom digital tjänsteutveckling, e-handel, marknadsföring, försäljning, ledarskap och affärsutveckling kommer Carl möjliggöra för Valtech Sverige att fortsätta växa och leverera värde till sina kunder.

Valtech Sverige tar nästa steg i att vara en strategisk partner till sina kunder och utser Carl Tottie till Client Partnerships Director för att ytterligare stärka och växa organisationen genom sina kundrelationer. Carl kommer senast från Nordic Morning i rollen som Agency Director Stockholm & Nordic Director of Strategy och han har arbetat på digitala byråer och konsultbolag under hela sitt yrkesverksamma liv.
 

”Valtechs position i att hjälpa våra kunder att transformeras genom teknik är stark och kunderna förväntar sig att vi ska kunna vägleda dem genom deras transformation. Rekryteringen av Carl stärker ytterligare vår förmåga att fungera som deras partner och rådgivare i en föränderlig miljö. Valtech har ambitiösa tillväxtplaner och vi växer genom att stärka våra kundpartnerskap. Att ha Carl ombord är nästa steg i vår kontinuerliga resa för att bli en ännu bättre partner till våra kunder,” säger Märit Sareyko, VD, Valtech Sverige.
 

”Under de senaste åren har jag insett hur mycket jag har saknat den rådgivande delen av konsultverksamheten. Hur viktigt det är att ha förmågan att genuint bidra till kundernas långsiktiga framgång. Jag letade efter ett företag med en tydlig, stark och uttalad övertygelse om vad man står för, ett raison d’être, och som hävdar den positionen i alla dimensioner; kultur, människor, leveransförmåga, kommunikation och i sin strävan att ständigt vidareutvecklas. Plus att ha en global räckvidd, vilket skapar stora möjligheter för både kunder och anställda. Och det är Valtech,” säger Carl Tottie.
 

Starkt fokus på tillväxt

Carls fokus kommer ligga i att stärka Valtechs förmåga att stödja och driva existerande kunder och deras verksamheter ännu längre samt att se över hur Valtech Sverige kan växa och utvecklas genom att fördjupa det globala samarbetet inom Valtech.
 

”Min erfarenhet säger mig att en genuin förståelse för våra kunders utmaningar ger oss de förutsättningar vi behöver för att hjälpa dem i önskad riktning. Att djupdyka in i våra kunders verksamheter och addera vår breda portfölj av kompetenser för att anta dessa utmaningar tillsammans – det är vad jag tror på och vad jag vet kommer att ge de långsiktiga effekterna vi alla strävar mot” säger Carl Tottie.
 

”Carl har en unik förmåga att bygga starka relationer i kombination med den erfarenhet och kompetens som krävs för att agera rådgivare i de strategiska diskussionerna. Han har också lång erfarenhet och är prisbelönt inom ledarskap, som både kommer att växa och lyfta laget,” säger Märit Sareyko, VD, Valtech Sverige.

Presskontakt – Valtech

Sanna Samuelsson, Country Marketing Manager [email protected]

Om Valtech:

Valtech är en global affärstransformationsbyrå som levererar innovation med syfte. Vi gör det möjligt för våra kunder att förutse morgondagens trender och få en mer direkt kontakt med konsumenterna i deras digitala och fysiska utrymmen, vilket optimerar tiden till marknaden och avkastningen på investeringen.

Vi grundades 1993 och har för närvarande mer än 5 000 anställda som seniora designers, marknadsförare, it-experter, creatives och utvecklare på 5 kontinenter med över 60 kontor i 22 länder (Argentina, Brasilien, Bulgarien, Danmark, Förenade Arabemiraten, Frankrike, Indien, Kanada, Kina, Mexiko, Nederländerna, Nord Makedonien, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Ukraina, USA).

Med en stor erfarenhet inom design, teknologi och marknadsföring är vår passion att möta våra kunders transformativa affärsutmaningar. Vi ombildar kundresan och bygger nya, uppkopplade upplevelser och hjälper våra kunder att förändra sin verksamhet.

Våra tjänster inkluderar strategisk rådgivning, tjänstedesign, tekniktjänster och optimering av grundläggande digitala plattformar för omni-channel marknadsföring och merchandising.

För mer information, besök VALTECH.COM.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.