Vectra AI stärker ledningen med ny marknadsdirektör

| 9 september, 2022 | 0 kommentarer

Marknadsexperten Tommy Jenkins kommer att stärka företagets varumärke globalt och öka närvaron på marknaden

Vectra AI, en ledare inom AI-driven intrångsövervakning för hybrid- och multimolnföretag, tillkännagav idag utnämningen av Tommy Jenkins till Chief Marketing Officer (CMO). Med mer än 20 års erfarenhet av teknik har Jenkins en lång meritlista som visar att han arbetat med att utveckla framgångsrika strategier för marknadslanseringar och skapa en global efterfrågan. Jenkins kommer till Vectra efter en period där företaget haft en exceptionell tillväxt och kommer att spela en avgörande roll för att fortsätta att öka företagets globala framgång

– När volymen och omfattningen av cyberattacker fortsätter att växa ökar de flesta organisationer snabbt sina investeringar i hotdetektion och svarskontroller för att skydda sig mot illvilliga aktörer, säger Hitesh Sheth, VD och koncernchef på Vectra AI. Detta har resulterat i den snabba expansionen av vår globala verksamhet de senaste månaderna. Vi är glada över att välkomna Tommy till vårt ledningsteam eftersom han kommer att vara avgörande för att driva Vectras nästa tillväxtfas. Hans omfattande marknadsföringserfarenhet kommer att ta vår globala go-to-market-strategi i nya riktningar och fördjupa vårt engagemang med befintliga och potentiella kunder.

Som CMO kommer Jenkins att övervaka alla Vectras strategiska marknadsföringsinitiativ: öka företagets tillväxt, utveckla den globala varumärkeskännedomen genom kreativt berättande och fungera som en innovationskatalysator, implementera robusta marknadsföringsteknologiska möjligheter. Jenkins tjänstgjorde senast som tillförordnad CMO på Veeam, en ledande leverantör av säkerhetskopierings-, återställnings- och datahanteringslösningar, där han tog fram innovativa marknadsföringsstrategier för att driva intäkts- och pipelinetillväxt samt en stark global varumärkeskännedom. Han har också haft ledande befattningar på Red Hat, AvidXchange och SevOne, där han ledde företagen till fortsatt tillväxt.

– När organisationer flyttar mer av sina applikationer och data till molnet, har hackare förfinat sin taktik och teknik, hittat nya vägar för intrång och fler sätt att förflytta sig diskret i en organisations miljö, säger Jenkins. Faktum är att hur, när och var de flesta angripare tar sig in är i stort sett okänt. Som företag är Vectra unikt positionerat och erkänt som ledande när det gäller att lösa detta problem. Jag är glad över att ansluta mig till teamet under en kritisk punkt i företagets tillväxt och ser fram emot att utöka vår globala verksamhet och främja vår framgångsrika marknadspenetration.

Om Vectra AI

Vectra® är pionjär och ledare inom AI-driven intrångsövervakning för hybrid- och multimolnföretag. Vectra-plattformen använder AI för att med precision upptäcka och hantera hotaktörer som tagit sig in i molnmiljöer, identitetstjänster, SaaS-applikationer och datacenter. Unikt med Vectra’s AI är att den är optimerad för att upptäcka de olika angriparnas metoder/beteenden – snarare än att på ett enklare sätt varna för det som bara är ”annorlunda/ovanligt”. Resultatet blir en distinkt hotsignal och ett tydligt sammanhang, vilket gör det möjligt att hantera cyberintrång snabbare och stoppa även de mest sofistikerade attackerna innan skadan är skedd. Organisationer över hela världen förlitar sig på Vectra för skydd mot avancerade cyberhot och för att förhindra ransomware, stulna identiteter och andra typer av cyberattacker från att påverka deras verksamhet. För mer information, besök www.vectra.ai

Media Contact
Johan Nybom
Inmema Kommunikation
073-660 81 75

[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.