Vetz är det senaste tillskottet till Aperitivo världen, och öppnar även egen Pop-Up Bar på Stureplan.

| 10 januari, 2022 | 0 kommentarer

Utan vare sig färgämnen eller tillsatser och med bara ekologiska ingredienser är Vetz ett nytt och naturligt alternativ till andra Aperitivo’s. Sedan december 2021 finns även Vetz Pop-Up Bar på ”The Italian Cousins” vid Stureplan där man kan njuta av pizza och cocktails 21.00-01.00

Vetz

Vetz skapades av tre italienska vänner som bor i Stockholm. De saknade den klassiska italienska Aperitivo-livsstilen och ville skapa ett mer hantverksmässigt alternativ till de andra dryckerna där ute. Vetz fyller därmed ett tomrum där det tidigare bara fanns kommersiella spritmärken med både färgämnen och andra tillsatser. 

Ett samarbete med Tjoget, klassad som en av världens bästa barer, kom först och nu återfinns Vetz på  flera exklusiva restauranger som Mathias Dahlgrens Matbaren och Rutabaga, Taverna Brillo, Clarion Post i Göteborg, Eataly och många fler.

– Vetz är min nya favorit! Mitt tips är att servera 6 cl Vetz över is, en slinga ekologiskt citronskal från väl sköljd citron, slutligen toppa med Fever tree tonicvatten, säger Mathias Dahlgren från Matbaren och Rutabaga. 

Vetz innehåller endast naturliga och noga utvalda ingredienser. Några av dem är gentiana, fläderblom, bitter apelsin, söt apelsin, kamomill och vanilj. Blandningen ger en jämn och balanserad beska och en angenäm sötma i slutet för att runda av smaken. Vetz är underbar som den är över is eller i vår populära Golden Spritz, Vetz är verkligen den perfekta Aperitivon.

– För mig är kvalitén på produkten viktigast. Att sedan jobba med människor som väljer kvalité i alla leden gör bara saken enklare och produkten mer trovärdig. Det känns som Tjoget och Vetz har samma grundfilosofi och de gör samarbetet vattentätt. Vi ser fram mot att tillsammans med Vetz utveckla den italienska dryckeskulturen i Sverige, säger Andreas Bergman från Tjoget. 

Vetz tar över The Italian Cousins ​​vid Stureplan varje lördag från 21.00 – 01.00. Här skapas det perfekta hänget sent på kvällen där vänner kan komma förbi och äta pizza och dricka cocktails i en intim miljö.

VETZ finns listad på Systembolaget med artikelnummer 50922, pris 249:-

För mer information, varuprover och pressbilder vänligen kontakta:
Daniella Illerbrand, [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.