Yaytrade förlänger avtal med Hope

| 11 november, 2021 | 0 kommentarer

Ytrade Group AB (publ) (”Bolaget” eller ”Yaytrade”) har idag ingått avtal med IWA Garments AB (”Hope”) avseende utökning och förlängning av försäljning av Hope’s samples och overstock. Avtalet innefattar en försäljning av totalt ca 14,000 artiklar fördelat på tre släpp under 2021 och första halvåret 2022.

Yaytrade har förlängt och utökat sitt partnerskap med Hope, där Yaytrade kommer motta ca 14,000 artiklar som kommer att säljas säsongsmässigt fördelat över december 2021, februari 2022 och maj 2022. Hope har arbetat med Yaytrade i drygt ett år och är fortsatt mycket nöjda med Bolagets erbjudande, tjänst och genomförsäljning.

Vi har valt att förlänga vårt avtal med Yaytrade även under 2022 då vi är mycket nöjda med samarbetet. Yaytrade levererar en helhetslösning genom lagerhantering och leverans till slutkund med ett hållbart perspektiv. Vi som varumärke får också ta del av deras breda kundbas samt expertis inom segmentet”, säger Sandra Löfgren, Sales Manager Nordics, IWA Garments AB.

Vi är mycket glada för det fortsatta förtroendet från varumärket Hope som förlänger med flera inbokade event under 2021/2022. Det är med stor motivation vi nu blickar internationellt likväl som att släppa nya kategorier. Yaytrades modell är starkt uppskattad och efterfrågan på vår tjänst och plattform hög inom försäljning av samples, utgåendelager och returer, vilket det förlängda samarbetet med Hope tydligt visar”, säger David Knape, VD Ytrade Group AB (publ).

Preliminär start för den första försäljningen beräknas till mitten av december 2021, där initialt ca 4,000 artiklar kommer att släppas.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
David Knape, VD Ytrade Group AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 999 90 09

Denna information är sådan som Ytrade Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning 596/2014. Informationen i detta pressmeddelande har publicerats genom ovanstående kontaktpersons försorg, vid den tidpunkt som anges av Ytrade Group AB:s (publ) nyhetsdistributör Cision vid publiceringen av detta pressmeddelande.

Om Yaytrade
Ytrade Group AB (publ) är ett svenskt fashion-tech bolag som driver marknadsplatsen Yaytrade. Bolaget bildades i Sverige och registrerades hos Bolagsverket under 2015. Den första versionen av Yaytrades marknadsplattform lanserades för allmänheten i slutet av 2017.

På Yaytrade kan privatpersoner handla premium fashion och livsstilsprodukter från varumärken och bolag som genom Yaytrade säljer ut utgående lager, samples och returer genom digitaliserade ”pop-up butiker”.Bolaget bedriver även försäljning av premium second hand från privatpersoner och influensers där användarna skapar sin egna e-butik där de kan skapa annonser själva eller använda bolagets pick-up service. Yaytrade har en urban användarbas och en utstickande design som b.la plockade hem silver i Svenska Designpriset under kategorin e-handel 2020.Bolagets marknadsplattform är en egenutvecklad högteknologisk e-handelsplattform där premiummode möter den cirkulära ekonomin i syfte att bidra till ett mer hållbart konsumentbeteende som driver miljösmart modekonsumtion.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB, telefon: +46 (0)8-684 211 10, e-mail: [email protected]

För mer information, se Yaytrades hemsida www.yaytrade.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *