Connect with us

Marknadsnyheter

United Securities lanserar ny lösning med starkare kunderbjudande

Published

on

United Securities (helägt värdepappersbolag till Säkra) har i samarbete med Fondab, lanserat sin nya digitala lösning för att erbjuda anknutna rådgivare och slutkunder en komplett plattform för fondsparande. Fondab blir nytt depåförande institut och den nya lösningen innebär ett utökat kunderbjudande med ett eget gränssnitt för handel i ett brett fond- och depåutbud.

Fondab levererar den tekniska plattformen för fondhandel, depå- och slutkundshantering integrerat med United Securities befintliga rådgivarsystem, vilket ger en komplett, digital plattform för rådgivare att verka från.

Samarbetet med Fondab är en viktig milstolpe i United Securities resa mot ett riktigt vasst och konkurrenskraftigt kunderbjudande. Genom lanseringen av lösningen som erbjuder ett brett och flexibelt fondutbud och en transparent avgiftsstruktur med 100 % återläggning av fondrabatter till kunderna kan vi skapa bästa förutsättningar för våra kunder och rådgivare, säger Helena Jendelid, vd på United Securities.

Genom Fondab får vi en modern lösning med ett fullt ut digitalt finansiellt system för fondhandel och depåhållning vilket ligger helt i linje med hur vi vill presentera vårt kunderbjudande. Samarbete med starka, välkända varumärken såsom Fondab är också en viktig del av strategin framåt fortsätter Helena.

Integrationen mellan Fondabs API och United Securities rådgivarsystem är nu klar och de första rådgivarna har redan börjat använda den nya helt digitala lösningen för att registrera och hantera sina kunder. Det nya gränssnittet för slutkunderna är också på plats och ger kunden en bra överblick av sitt sparande.

Vi på Fondab är stolta över att leverera den tekniska lösningen till United Securities som på kort tid etablerat sig som en av de stora rådgivarorganisationerna i Sverige. Med deras nya erbjudande och lösning tillsammans med Fondab, stärks kunderbjudandet ytterligare och det ska bli spännande att vara med och följa denna resa, säger Mikael Tjäder, vd på Fondab.

Mikael Tjäder, VD Fondab AB
mikael.tjader@fondab.com
073-417 04 17

Helena Jendelid, VD United Securities
helena.jendelid@unitedsecurities.se
070-876 88 05

 

Fondab AB är Sveriges största fondplattform. Fondab arbetar med digitala lösningar för fondsparande och erbjuder både privatkunder, företagskunder samt institutionella kunder en fullständig IT infrastruktur för automatiserad fondhandel och depå- och slutkundshantering. Fondab äger även fondhandelsplatsen Fondmarknaden.se. Mer information på www.fondab.com eller kontakta oss på sales@fondab.com.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Företag får ny grafisk profil efter 35 år

Published

on

By

Efter 35 år får Trollhättans Truck ett nytt ansikte. Med en uppdaterad grafisk profil hoppas företaget fortsätta sin tillväxtresa med en identitet anpassad för framtiden.

Trollhättans Truck är en av Västsveriges ledande aktörer inom utbildning, uthyrning och försäljning av truckar och liftar.  Med maskindepåer i såväl Trollhättan som Göteborg kan de nu presentera en ny grafisk identitet för att stärka sin varumärkesposition i en allt mer konkurrensutsatt marknad.

— Vi startade som ett litet företag och har sedan dess genomgått en betydande tillväxt. Vår nuvarande grafiska profil har emellertid inte helt hållit jämna steg med utvecklingen av vårt tjänste- och produktutbud. Därför behövde vi  anpassa vår grafiska profil för att bättre återspegla vår portfölj, säger Jonny Johansson, VD, Trollhättans Truck

Moderniserad grafisk profil

En del i Trollhättans Trucks nya grafiska identitet har även varit att anpassa sig till den nya digitala världen. Att förnya är en meningsfull förändring för att kunna rusta inför framtiden, optimera identiteten och att säkerställa att den är flexibel. 

— Vi har behållit kärnan och färgerna från vår gamla profil, men moderniserat den för att bättre passa dagens behov. Nu får vi en varumärkesidentitet som smidigt anpassar sig till dagens digitala plattformar, samtidigt som den behåller sin relevans i traditionella medier. Något som fortfarande utgör en väsentlig del av vår kommunikationsstrategi, säger Jonny Johansson.

Trollhättans Truck ser fram emot att dela denna resa tillsammans med sina kunder och medarbetare. Byrån som ligger bakom den nya grafiska profilen är den Uppsalabaserade performancebyrån Inspot och det nya varumärket kommer att lanseras i maj.

Kontaktinformation

Jonny Johansson, VD, Trollhättans Truck
0520-470347

jonny@trollhattanstruck.se
Webbplats: https://www.trollhattanstruck.se/

Företagsinformation

Continue Reading

Marknadsnyheter

Nu helt fossilfri kemi i produktionen av OrganoWood Nowa

Published

on

By

Idag tillkännager OrganoWood en betydande milstolpe i vår strävan att minska vår miljöpåverkan genom att vi nu övergår till en helt fossilfri kemi i vår produktion av OrganoWood Nowa. Som en del av detta initiativ har vi genomfört en framgångsrik omställning från en icke biobaserad komponent till en helt biobaserad komponent.

​​

Denna övergång markerar en betydande förändring i vår strategi för hållbarhet och är ett steg framåt mot att minska vårt koldioxidavtryck. Den biobaserade komponenten som nu används i vår produktion är ett resultat av vårt engagemang för att utforska och använda innovativa lösningar.

”Vi är stolta över denna viktiga milstolpe i vår strävan att främja hållbarhet inom vår verksamhet,” säger Jens Hamlin, VD på OrganoWood. ”Att övergå till en fossilfri kemi är en del av vårt långsiktiga åtagande att minska vår påverkan på miljön och främja användningen av förnybara resurser.”

För mer information, kontakta

Jens Hamlin

VD

OrganoWood AB Linjalvägen 9 SE-187 66 Täby Sweden.
08-684 001 14
http://www.organowood.com
jens.hamlin@organowood.com

OrganoWood grundades 2010 av OrganoClick AB (publ) och Kvigos AB och är baserat på vetenskapliga genombrott inom metoder för modifiering av biofibrer. OrganoWoods produkter produceras i OrganoClicks produktionsanläggning i Täby och av bolagets industriella samarbetspartners Bergs Timber Bitus i Nybro som utför modifieringen av virket. OrganoClick är listat på Nasdaq First North och utsågs av Världsnaturfonden – WWF till en ”Climate Solver” (www.climatesolver.org) 2010, till ett av Sveriges 20 mest innovativa bolag 2011 av Svenska Institutet och har varit med på NyTekniks och Affärsvärldens ”33-lista” över Sveriges hetaste teknikbolag 2012 och 2013.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Årsredovisning för 2023

Published

on

By

Report this content

Årsredovisning för 2023 finns här bifogat som pdf-fil för nedladdning. Årsredovisningen finns även för nedladdning på på bolagets hemsida www.eatgood.se under fliken ”Invest”.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.