Connect with us

Marknadsnyheter

Bitcoin Prime Recension

Published

on

Bitcoin Prime är en handelsrobot som förenklar investeringen i kryptovalutor. Denna kryptorobot sköter alla försäljningar helt automatiskt. Genom att följa marknaden och basera basluten på komplicerade algoritmer kommer Bitcoin Prime att köpa och sälja när marknaden är som bäst. 

En sådan här kryptorobot har flera fördelar för de som vill investera i krypto. Bland annat underlättar det hela processen då man själv slipper hålla koll på marknaden. Det går även att ställa in roboten helt efter sina egna preferenser.

Idag finns det dessvärre många kryptorobotar som är scam. Därför har vi skapat dessa guider där vi granskar robotar som Bitcoin Prime. Vi kommer att gå Bitcoin Prime på djupet och bedöma hur pass bra den är. Vi kommer även att ta reda på om Bitcoin Prime är en säker och tillförlitlig robot att använda sig av. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Varför Bitcoin Prime är intressant

  • Över 80 olika valutor går att använda i kryptohandeln
  • Bitcoin Prime kan öka avkastningen med tiden
  • Kryptoroboten är tidsbesparande och förenklar investeringarna
  • Bitcoin Prime är snabbare än vad en människa skulle vara på beräkningar

Vad är Bitcoin Prime?

Bitcoin Prime är en kryptorobot, eller en trading bot, som underlättar investeringar i krypto. Den här roboten kan sköta all din handel med kryptovalutor på ett mer automatiserat sätt. Roboten hanterar handel med både kryptovalutor och CFD-handel av växlingskurser. Genom att ändra inställningarna kan du få roboten att fungera precis som du själv vill. Du kan ställa in hur ofta roboten ska köpa, sälja och även för hur mycket. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Bitcoin Prime bakgrund och historia

När vi söker på Bitcoin Prime så kan vi se att Steve Mckay står som grundare till företag. Mckay har även grundat Bitcoin Code, en annan kryptorobot på marknaden. Det är oklart ifall Steve Mckay faktiskt är en riktig person eller ett pseudonym. Ofta är det tyvärr svårt att finna information om vilket företag som ligger bakom en kryptorobot. Men eftersom att både Bitcoin Prime och Bitcoin Code är två välfungerande robotar på marknaden så spelar det egentligen inte så stor roll vem som äger dem.

Kom igång med Bitcoin Prime: Enkel steg för steg-guide

Det är enkelt att komma igång med en kryptorobot. Även om det kan låta komplicerat så tar det faktiskt inte alls lång tid att börja med dessa automatiska investeringar. För att hjälpa dig har vi satt ihop en kortare steg för steg-guide över hur du kommer igång med Bitcoin Prime. 

Bitcoin Prime erbjuder inte något demokonto vilket innebär att du behöver göra en insättning för att kunna använda ditt konto. Så här fungerar det: 

Registrera ett konto

Gå in till Bitcoin Primes hemsida. Direkt på hemsidan kan du fylla i ditt namn, e-postadress och telefonnummer. Klicka sedan på “Registrera nu”. För att komma vidare behöver du verifiera din e-postadress via en länk som skickas till din mejlbox. När det är klart kommer du att kunna öppna ditt konto direkt på plattformen som du skickas vidare till. Innan kontot har skapats kommer du även att behöva fylla i ytterligare personuppgifter. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Gör din första insättning

När du har skapat ditt konto och loggat in kan du göra din första insättning. Den lägsta summan du kan sätta in är 250 dollar. Även om det kan verka mycket som en första insättning så är denna summa väldigt vanlig hos dessa nätmäklare. 

Du kan göra insättning med banköverföring eller e-plånböcker som Skrill och PayPal. Det går även att använda sig av sitt bank- eller kreditkort. När du har avslutat överföringen kommer du att se pengarna i ditt konto. 

Vi kan inte se att Bitcoin Prime kräver någon ytterligare verifiering. Detta är både bra och dåligt då du slipper skicka in dokument, men minskar till viss del även säkerheten.

Kom igång med automatiserad trading

Så snart du har ett konto och gjort din första insättning kan du börja handla med din nya trading bot. I ditt konto kommer du att kunna ändra inställningarna så att de passar dina egna preferenser. Du kan till exempel beställa hur ofta Bitcoin Prime trading bot ska köpa och sälja. Du kan även välja hur mycket den får handla för och ställa in så att den avslutar köpen när du har förlorat upp till en viss summa. 

Den här roboten använder sig även av CFD-handel med hävstång. Det innebär att den kan handa med olika växlingskurser mot Bitcoin. 

När du har ställt in roboten så som du vill ha den kommer den att börja arbeta. Eftersom att Bitcoin Prime aldrig sover kommer den att hålla koll på marknaden dygnet runt och investera dina pengar till de bästa priserna.

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Hur fungerar Bitcoin Prime?

Bitcoin Prime är en kryptorobot som automatiserar all handel med kryptovalutor. Genom att använda en sådan robot kan du får hjälp med att investera dina pengar i de kryptovalutor du själv valt. 

Bitcoin Prime är byggd för att läsa av marknaden och göra välgrundade beslut. En sådan här kryptorobot har både komplicerade och avancerade algoritmer vilka är skapta för att klara av kryptovalutornas utveckling. Bitcoin Prime kommer att kolla på marknaden, kursutvecklingen och även läsa nyheter kring krypto vilka kan påverka priserna. Därefter kommer roboten att investera dina pengar när marknaden erbjuder möjligheter. Roboten kommer också att sälja din krypto när det är läge för det.

Bitcoin Prime är en volatil kryptorobot vilket innebär att den tar stora risker. Den kan i slutändan ge högre avkastning då den tar chanser. Men dessa risker innebär också att pengarna kan förloras. Därför är det alltid en risk att investera med dessa plattformar. 

Bitcoin Prime kommer ständigt att uppdateras vilket gör att den utvecklas för att kunna användas i framtiden. I och med att marknaden förändras så kommer även Bitcoin Prime trading bot att uppdateras. 

Är Bitcoin Prime en säker robot att använda?

Vi har redan nämnt att det finns otroligt många bedrägerier inom kryptorobotar idag. Därför är det inte vanligt att få träffar på Bitcoin Prime bluff eller Bitcoin Prime scam när man Googlar plattformen. Detta behöver inte betyda att en plattform är scam. Det kan istället innebära att många försöker ta reda på hur pålitlig en plattform egentligen är. 

För att kontrollera ifall Bitcoin Prime var en säker plattform så skapade vi ett konto och gjorde en insättning. Vi ställde sedan in roboten efter våra önskemål och lät roboten göra sitt. Vi följde sedan robotens försäljningar med våra pengar och såg hur den både köpte och sålde krypto.

Eftersom att vi har testat Bitcoin Prime vill vi påstå att det är en säker plattform. Därför tycker vi att det är en säker robot att använda. Men det är såklart bra att man testar den själv och skapar sig sin egen uppfattning. 

Vi vill såklart inte heller lova att Bitcoin Prime kommer att passa alla typer av investerare. Det beror helt enkelt på vad man är ute efter. Bara för att man använder en kryptorobot innebär det inte heller att man kommer att lyckas med alla försäljningar. Pengarna kan fortfarande förloras. Det du kan göra för att lyckas är att inte investera för stora summor i början och förstå att en kryptorobot är volatil. Den kommer alltså att ta större risker än vad du själv förmodligen skulle göra. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Var medveten om riskerna med kryptorobotar

Idag finns det dessvärre många företag som bedriver scams och bedrägerier på nätet. Detta är tyvärr speciellt vanligt när det kommer till kryptovalutor. Många hemsidor existerar i det syfte att lura folk på pengarna genom att antingen få dem att göra insättningar till icke-existerande konton eller genom att lura dem till sig via valutor som faktiskt inte finns. Är man nybörjare kan det vara riktigt svårt att veta vilka plattformar som är äkta och inte. Många hemsidor ser likadana ut, heter nästan likadant och har inga kontaktuppgifter. Dessa kryptorobotar har inte heller de mest användarvänliga hemsidorna, vilket gör det svårt att skilja mellan scam och pålitliga sidor.

Vi tycker det är viktigt att du är medveten om dessa risker innan du bestämmer vilken plattform du ska investera hos. Läs gärna recensioner som denna innan du tar ditt beslut. Det är också bra att läsa användarrecensioner för att ta reda på vad existerande användare faktiskt tycker. Skulle andra människor ha märkt att en sida är scam kommer det inte vara svårt att hitta information om det. Det finns många hemsidor som varnar för scams inom kryptovärlden.

Ett av de säkraste sätten för att ta reda på ifall en kryptorobot är pålitligt eller inte är genom att göra en insättning. Går allting bra efter insättningen och du ser att kryptoroboten arbetar som den ska så vet du att du har valt en pålitlig plattform. Det negativa med detta test är självklart att du själv måste riskera dina pengar. Väljer du en plattform som lurar dig på dina pengar kommer du med största sannolikhet inte få tillbaka dem.

Vårt tips är att ta reda på så mycket man kan om plattformen man är intresserad av. Ta sedan ett välgrundat beslut ifall du ska investera eller inte. Ha också alltid riskerna i bakhuvudet. 

Sätt en budget och investera ansvarsfullt

Oavsett vilken typ av investering man planerar att göra så kommer den alltid med en risk. Det spelar egentligen ingen roll om du ska spela på hästar, köpa aktier eller handla krypto – risken finns alltid att investeringen förloras. Även om en affär kan verka säker, eller bara för att en häst oftast vinner sina lopp så behöver det inte betyda att du har säkrat en inkomstkälla. Marknaden och kursutvecklingen går upp och ned och ligger i ständig förändring. Därför är det omöjligt att säga i förväg om en affär kommer att gå bra eller inte. 

Vi vill att du ska vara medveten om den här risken innan du bestämmer dig för att investera några pengar. Därför är det viktigt att du inte investerar några pengar som du behöver till annat. Handla endast med krypto när du har pengar över, som du faktiskt har råd att förlora. Eftersom att du i praktiken kan förlora varenda krona så bör du inte köp krypto för pengar som du behöver. Se det mer som ett långsiktigt sparande där du kan låta pengar ligga i din kryptoplånbok utan att behöva använda dem. Gör du smarta investeringar kommer detta sparande att växa med tiden.

Ett av våra bästa tips till dig som vill börja med kryptoinvesteringar är att sätta upp en budget. Se till att göra detta innan du gör din första investering så du vet hur mycket du har råd att handla med. Genom att ha en bestämd budget kommer du alltid att veta hur mycket du har råd att handla för. På så vis behöver du inte upptäcka att du spenderat mer pengar än vad du har råd med. 

I slutändan så har alla privatpersoner ett personlig ansvar när det kommer till investeringar. Därför är det ens eget ansvar att bedöma riskerna. Men vi hoppas ändå att denna guide kan förtydliga hur dessa risker kan se ut. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Hur fungerar det med skatt på kryptovalutor?

Är man svensk medborgare och bosatt i Sverige så innebär det att man är skyldig att betala skatt och redovisa alla vinster från kryptovalutor. Att investera i krypto fungerar i praktiken på samma sätt som när man investerar i aktier eller fonder. Därför behöver man även deklarera sina försäljningar med krypto. När man skattedeklarerar sin inkomst i maj så behöver man därför också deklarera vinsterna från kryptovalutor och aktier. Därefter kommer du att behöva betala skatt på din vinst. 

Vi kan rekommendera att läsa mer om skatt på kryptovalutor på Skatteverkets hemsida. Där kan du hitta utförlig information om hur mycket skatt du ska betala och hur detta går till. 

Borde jag investera med Bitcoin Prime?

Känner du att du fått ett bra intryck av Bitcoin Prime så kan det vara en intressant plattform att testa på. Innan du bestämmer dig för att registrera ett konto kan det vara bra att fundera över vad du vill ha ut av roboten. Kolla så att Bitcoin Prime erbjuder de funktioner, valutor och krypto som du vill handla med. Tänk även på om hemsidans design passar det du är ute efter. Vissa personer vill endast investera via mobilen och då kan det vara bra om kryptoroboten har en app. 

När du vet vad du vill ha kan du ta beslutet ifall Bitcoin Prime är den kryptorobot som du ska investera med. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Bitcoin Prime slutsats

I denna Bitcoin Prime recension har vi granskat hur pålitlig kryptoroboten faktiskt är. I och med att vi har testat den vågar vi påstå att den är tillförlitlig och trygg att använda. Är du ute efter en kryptorobot kan Bitcoin Prime därför vara en intressant plattform att välja. 

Innan du bestämmer dig för att skapa ett konto hos Bitcoin Prime vill tipsa dig om att sätta en budget för investeringar. På så sätt vet du exakt hur mycket du kan investera varje månad. Det är också bra att läsa på om hur denna robot fungerar och vad andra använder tycker.

Känner du dig redo för att börja investera med Bitcoin Prime kan du skapa ditt konto idag. Kom bara ihåg att alla investeringar kommer med en risk. 
 

Continue Reading

Marknadsnyheter

Medivir tidigarelägger Q1 webcast till klockan 10.00 den 30 april

Published

on

By

Stockholm — Medivir AB (Nasdaq Stockholm: MVIR), ett läkemedelsföretag inriktat på att utveckla innovativa behandlingar av cancersjukdomar med stora medicinska behov, meddelade idag att bolaget kommer att hålla webbsändningen för att presentera kvartalsresultatet för Q1 imorgon den 30 april, klockan 10.00. Webbsändningen tidigareläggs då Nasdaq Stockholm stänger tidigare.

 

 

För ytterligare information kontakta:
Magnus Christensen, finanschef, Medivir AB
Telefon: 08-5468 3100.
E-post:
magnus.christensen@medivir.com

 

 

 

 

Om Medivir

Medivir utvecklar innovativa läkemedel med fokus på cancersjukdomar där de medicinska behoven är stora. Företaget satsar på indikationsområden där tillgängliga behandlingsmetoder är begränsade eller saknas och det finns stora möjligheter att erbjuda betydande förbättringar till patienterna. Medivir fokuserar på utvecklingen av fostroxacitabine bralpamide (fostrox), en smart kemoterapi som har utformats för att ge en riktad anti-tumöreffekt i levern samtidigt som eventuella biverkningar minimeras. Samarbeten och partnerskap är en viktig del av Medivirs affärsmodell och läkemedelsutvecklingen bedrivs antingen i egen regi eller i partnerskap. Medivirs aktie (ticker: MVIR) är noterad på Nasdaq Stockholms lista för små bolag (Small Cap). www.medivir.se.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

ABB Robotics firar 50 år av robotinnovation – möt oss på Elmia

Published

on

By

ABB Robotics firar 50 år sedan den banbrytande lanseringen av den första helelektriska mikrodatorstyrda industriroboten, IRB 6, utvecklad i Västerås. Detta uppmärksammar vi på Elmia där vi, utöver att ställa ut nyheter, även kommer visa delar av de senaste 50 årens robothistoria.

ABB fokuserar på hållbar industri och de senaste lösningarna inom automation när vi ställer ut på Elmia Automation 2024. Besök monter D02:40 för att uppleva hur ABB stöttar automation inom produktion och logistik, ta del av miniseminarier om bland annat cobots, programvara för robotar och underhållsoptimering, och testa hur det går till att programmera en robot.

“Vi är otroligt stolta över vårt arv och ser med spänning fram emot att fortsätta driva teknikens gränser för att lösa våra kunders utmaningar”, säger Susanne Timsjö, försäljnings- och marknadschef på ABB Robotics i Sverige.

I monter D03:65 visas även delar av ABB:s historiska samling, i samband med firandet av 50 år sedan bolaget lanserade sin första robot år 1974. Innan 1970-talet var det tekniskt omöjligt att utveckla en elektrisk robot. Med framväxten av komponenter såsom högeffektstransistorer, DC-motorer och, viktigast av allt, en 8-bitars mikroprocessor från Intel som kom i april 1972, skapades nya möjligheter.

”Asea var de första som upptäckte denna möjlighet och tog hand om den väl”, säger Hans Skoog, en veteran på ABB Robotics med över 25 år inom robotutveckling. ”Resultatet var IRB 6 – världens första elektriskt drivna robot med en mikrodatorstyrd kontroll, utvecklad av ett team av 18 ingenjörer på Asea.”

IRB 6 startade en global robotrevolution, och följdes snart upp av den kraftfulla IRB 60 som inte bara var världens första elektriska robot för tunga laster (60kg) utan även den första elektriska roboten som användes för punktsvetsning. Sedan dess har ABB Robotics fortsatt att ligga i framkant inom robotteknik.

Hans Skoog kommer att hålla föredrag om den tekniska logiken bakom IRB 6:s tillkomst och ABB/Asea:s framgång. Susanne Timsjö håller föredrag om smart automation och robotik i samarbete med AI.

För mer information om ABB Robotics och deras 50-årsjubileum, besök https://new.abb.com/products/robotics/events/50-years-of-robotic-innovation

För mer information om ABB Robotics på Elmia, besök https://new.abb.com/se/elmia-automation

 

ABB är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att optimera hur saker tillverkas, flyttas, drivs och styrs. Med avstamp i mer än 140 års expertis driver ABB:s fler än 105 000 medarbetare nya innovationer som påskyndar den industriella omställningen. www.abb.com

ABB Sverige

Christine Gunnarsson
Presschef
+46 72 461 20 00
press@se.abb.com

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

SAS GÅR MED I SKYTEAM

Published

on

By

  • SkyTeam och SAS har undertecknat ett alliansavtal som innebär att SAS kommer ansluta sig till SkyTeam den 1 september 2024.
  • SAS kunder kommer uppleva smidigare resor och få fler resmöjligheter till nya destinationer.
  • Alla EuroBonus-medlemmar kommer både kunna använda och tjäna in poäng, medan Guld- och Diamantmedlemmar även kommer få tillgång till SkyPriority-tjänster och lounger.

Idag har SkyTeam och SAS formellt skrivit på ett viktigt avtal, kallat Alliance Adherence Agreement. Detta är ett betydande steg för SAS att bli en del av den globala flygalliansen SkyTeam. SAS kommer officiellt ansluta sig till SkyTeam den 1 september 2024. SAS anslutning kommer stärka alliansens globala nätverk genom att erbjuda bättre tillgång till viktiga flygplatser i Skandinavien men också genom att erbjuda resenärer fler destinationer och både bättre anslutningar och smidigare resor. SAS och SkyTeam arbetar aktivt med att säkerställa en smidig övergång till den nya alliansen för alla kunder och SAS EuroBonus-medlemmar.

Så fort SAS anslutit sig till SkyTeam kommer EuroBonus-medlemmar få förmåner när de flyger med de flesta SkyTeam-flygbolagen. Silver-medlemmar kommer få SkyTeam Elite-status medan Guld- och Diamantmedlemmarna kommer bli Elite Plus. Elite Plus-medlemmar kommer få tillgång till över 750 flygplatslounger och även kunna använda SkyPriority-tjänster som till exempel prioriterad incheckning och ombordstigning.

För SAS kunder kommer den nya alliansen innebära enklare anslutningsflyg över hela SkyTeams nätverk med över 1060 destinationer och öppnar även upp för nya destinationer i bland annat Afrika, Latinamerika och Karibien.

Andrés Conesa, ordförande för SkyTeam, säger: ” SAS delar SkyTeams vision om att leverera mer integrerade och ansvarsfulla reseupplevelser. Tillsammans med våra medlemmar fortsätter vi nu arbetet med att säkerställa en smidig övergång till den nya alliansen för alla kunder.”

Patrick Roux, SkyTeam VD, säger: ”Vi är glada över att välkomna SAS officiellt till vår allians. SAS är kända för att vara pålitliga och erbjuder utmärkt kvalitet och service och det passar SkyTeams fokus på att förbättra kundupplevelsen väl. Vi ser fram emot att vara en del av deras framtida resa.”

Anko van der Werff, SAS VD och koncernchef säger: “Vi är glada över att ha nått denna viktiga milstolpe i SAS övergång till en ny allians. EuroBonus-medlemmar kan nu se fram emot nya destinationer och förmåner med SkyTeam. Det här är början på en spännande framtid för våra kunder, partners och anställda. SAS kunder kommer kunna dra nytta av SkyTeams starka globala närvaro på stora flygplatser världen över och dess fokus på strategiska partnerskap och innovativa hållbarhetsinitiativ.

SkyTeam-medlemmar som flyger till och från SAS-hubbarna Köpenhamn, Oslo och Stockholm är: Air France, KLM, Delta Air Lines och Middle East Airlines.

Bilder: https://www.dropbox.com/t/frndLoTaJwliBqEf

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel +46 8 797 29 44

SAS, Skandinaviens ledande flygbolag, med knutpunkter i Köpenhamn, Oslo och Stockholm, flyger till resmål i Europa, USA och Asien. Inspirerade av vårt skandinaviska arv och hållbarhet, är SAS en drivande kraft inom hållbart flyg och i omställningen till flyg med nettonollutsläpp. Vi minskar kontinuerligt våra koldioxidutsläpp genom att använda mer hållbart flygbränsle, investera i nya bränslesnåla flygplan och genom partnerskap för innovation i ny disruptiv teknik– och på så sätt bidrar vi till branschens mål om netto noll koldioxidutsläpp till 2050. Förutom flygverksamheten, erbjuder SAS marktjänster, tekniskt underhåll och frakttjänster.  För ytterligare information besök https://www.sasgroup.net

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.