Connect with us

Marknadsnyheter

Redwood Pharma AB (publ) Delårsrapport januari–mars 2022

Published

on

NASDAQ FIRST NORTH GROWTH MARKET: REDW.ST, REDWOODPHARMA.SE

 

Perioden 1 januari – 31 mars 2022

  • Bolagets nettoomsättning för perioden uppgick till 0 (0) Tkr
  • Rörelseresultatet för perioden uppgick till -1 969 (-3 935) Tkr
  • Resultat per aktie för perioden var -0,09 (-0,23) kr

 

Väsentliga händelser under rapportperioden

  • Redwood Pharma har erhållit godkännande från den österrikiska läkemedelsmyndigheten att inleda den kliniska prövningen av RP501, bolagets nya läkemedelskandidat för förstahandsbehandling av torra ögon. Tillsammans med tidigare godkännande från den etiska kommittén i Österrike utgör detta det andra och slutliga godkännandet som krävs för att bolaget ska kunna påbörja det kliniska arbetet.

 

Väsentliga händelser efter rapportperiodens utgång

  • De första patienterna har inkluderats i bolagets kliniska prövning av RP501 och även påbörjat behandling. Behandlingseffektiviteten hos enskilda patienter kommer att utvärderas utifrån olika objektiva och subjektiva mått. Resultatet av studien kommer att användas i en ansökan om CE-märkning.

 

 

VD har ordet

’’Prövningen har nu startats och de första patienterna inkluderats i studien och påbörjat behandlingen.’’

 

Jag är mycket glad att kunna rapportera att vi under årets första månader gjort stora framsteg i utvecklingen av RP501, vårt program för en receptfri förstahandsbehandling för patienter med diagnosen torra ögon (dry eye disease), ett tillstånd som innebär stort lidande för patienterna och som har en mycket stor kommersiell potential.

 

För RP501 fick vi tidigare i år godkännande för att starta vår kliniska prövning till stöd för en CE-märkning som medicinteknisk produkt i Europa. Prövningen har nu startats och de första patienterna inkluderats i studien och påbörjat behandlingen.

 

Den kliniska prövningen genomförs som en singelcenterstudie vid det Medicinska Universitetet i Wien, Österrike, under ledning av Professor Gerhard Garhöfer. Totalt 60 patienter kommer att delas in i två grupper, patienter med respektive utan kontaktlinser. Kontaktlinsbärare testas under en månads tid, medan icke-bärare testas under 3 månader. Resultatet från studien förväntas kunna presenteras senast under första kvartalet 2023.

 

Syftet med studien är att utvärdera säkerheten och effektiviteten av RP501 enligt kraven i den nya europeiska förordningen om medicintekniska produkter (MDR, EU-förordning 2017/745). Studieresultaten kommer att användas tillsammans med andra kliniska studier och ytterligare dokumentation i en ansökan om CE-märkning under 2023.

RP501 kommer bli ett intressant och attraktivt tillskott på egenvårdsmarknaden, väl positionerat relativt existerande förstahandsbehandlingar. Det är Redwood Pharmas avsikt att bygga en gedigen grund av kliniska data för att stödja kommersialiseringen och försäljningen av RP501 i Europa, och i ett senare skede även på den globala marknaden.

 

Vi deltog nyligen vid den största globala årliga vetenskapliga konferensen inom ögonsjukdomar, ARVO 2022, som efter två års uppehåll på grund av Covid-19 genomfördes fysiskt i Denver. Vi träffade ett flertal potentiella industriella partners för såväl RP501 och RP101, samt diskuterade också nya, intressanta projekt att inkludera i Redwood Pharmas portfölj. Specifikt kan vi konstatera att intresset för RP101-projektet har ökat, tack vare att FDA i USA nyligen gjort ett positivt uttalande avseende vår föreslagna studiedesign.

 

Jag vill också passa på att tacka vår avgående styrelseordförande Gunnar Mattsson som har hjälpt till att forma Redwood Pharma sedan börsintroduktionen 2016. Björn Larsson har nu nominerats att ta över stafettpinnen efter Gunnar, för att hjälpa till att vägleda bolaget in i en ny kommersiell fas. Björn tillför betydande erfarenhet av både medicintekniska produkter och läkemedel.

 

Jag ser fram emot att tillsammans med Redwoods dedikerade team arbeta med vår fortsatta utveckling och hålla er, våra aktieägare, uppdaterade medan vi ivrigt väntar på resultatet från den nu pågående RP501-prövningen.

 

Martin Vidaeus,

VD Redwood Pharma

 

 

Om Redwood Pharma och dess marknad

Redwood Pharma AB utvecklar ögonläkemedel inom områden med stora medicinska behov. Bolaget har två program för utveckling av behandlingar riktade mot personer som lider av olika former av ögontorrhet (DED).

 

Det första programmet, RP101, rör utveckling av en produkt för behandling av måttlig till svår kronisk ögontorrhet hos kvinnor efter klimakteriet med en biologisk aktiv läkemedelssubstans. Det andra programmet, RP501, utvecklas för att hjälpa patienter som lider av mild ögontorrhet genom behandling med IntelliGel utan aktiv substans. IntelliGel kan sannolikt även användas för att förbättra doseringen av andra både etablerade och nya läkemedel inom oftalmologi. Redwood Pharma fokuserar på klinisk utveckling i ett tidigt skede.

 

RP101: En läkemedelsbehandling av måttlig till svår kronisk ögontorrhet, DED, hos kvinnor efter klimakteriet

Bolaget utvecklar en lågdos, östrogenbaserad lokal ögonbehandling för kroniskt torra ögon hos kvinnor efter klimakteriet som lider av DED. För närvarande finns inga tillräckligt tillförlitliga behandlingar för kvinnor med måttliga till svåra symtom. RP101 bedöms bli den första hormonbehandlingen av DED för denna patientgrupp. Den riktar sig mot de specifika underliggande biologiska mekanismerna och ökar produktionen av tårvätska. RP101 har bekräftat resultatet från två tidigare kliniska Fas II-prövningar i USA. RP101 har i Redwood Pharmas nyligen avslutade Fas II-prövning i Europa visat på säkerhet och effekt med dosering upp till två gånger dagligen.

 

RP501: En medicinteknisk behandling för tillfällig lindring för alla som lider av mild DED

Med en åldrande befolkning och ökad skärmtid vid datorer och mobila enheter lider människor mer och mer av tillfällig ögontorrhet. Där befintliga produkter på marknaden, som konstgjorda tårar, måste användas flera gånger om dagen för att få effekt har RP501 i en klinisk prövning nyligen visat att den med en eller två behandlingar per dag kan hjälpa de som har problem med torra ögon. RP501 har potential att ge tillfällig lättnad till både män och kvinnor i alla åldrar.

 

Storleken på den globala marknaden för torra ögonsjukdomar

Den totala globala marknaden för DED uppskattas till 5 miljarder USD och beräknas växa till 7 miljarder USD år 2025 enligt TMR 2020.

 

Drug delivery-plattformen IntelliGel

Redwood Pharma innehar de globala rättigheterna till IntelliGel-plattformen inom oftalmologi. IntelliGel är en så kallad drug delivery-plattform som kontrollerar frisättningen

av ett läkemedel och ger den aktiva substansen möjlighet att verka under en längre tid vilket i sin tur kan leda till färre administrationstillfällen. Plattformen skapar ytterligare affärsmöjligheter genom att flera oftalmologiska läkemedel förhoppningsvis kan omformuleras och doseras mer effektivt och på ett sätt upplevas som mer bekväma och de kanske också kan öka patienternas säkerhet.

 

Marknadens drivkrafter

Det finns flera anledningar till att marknaden förväntas växa. De främsta orsakerna är bristen på effektiva läkemedel som ger patienterna lättnad mot kroniskt torra ögon och en åldrande befolkning där kroniskt torra ögon förekommer oftare.

 

Det finns flera typer av kroniskt torra ögon och en gemensam medicinsk lösning för alla typer av dessa problem finns för närvarande inte. Det finns flera nya produkter som är under utveckling. Dessa riktar sig dock mot inflammation i ögat som kan vara en följd av för lite tårvätska. Produktutveckling förväntas också bidra till den totala marknadstillväxten.

 

Det finns idag även ett uttalat behov av läkemedelsformuleringar som minimerar antalet doser per dag. IntelliGel som en drug delivery-plattform utgör därför en marknadsmöjlighet i sig.

 

Viktiga samarbeten

Företagets kärnkompetens ligger inom läkemedelsutveckling. För att utveckla RP101 och RP501 och andra nya oftalmologiska produkter använder företaget sitt omfattande nätverk av experter inom tillverkning, preklinisk och klinisk utveckling samt experter inom oftalmologi, endokrinologi och kvinnohälsa.

 

 

Affärsmål

Bolaget har slutfört den kliniska Fas II-prövningen av RP101 och avser nu att identifiera en kommersiell partner för att maximera värdet. Företaget utvärderar för närvarande framtida strategier avseende RP501.

 

Affärs- / intäktsmodell

Genom affärsavtal med större läkemedelsföretag kommer bolaget att få betalningar för uppnådda milstolpar och genom framtida royalties. Sådana avtal kan innebära att företaget får en första betalning vid undertecknandet av ett avtal och därefter för uppnådda milstolpar som slutförande av Fas III-kliniska prövningar, marknadsgodkännanden och initial försäljning. Redwood Pharma är dock öppet för andra typer av avtal för att maximera företagets värde.

 

 

Finansiell utveckling

 

Intäkter och kostnader

Bolaget har inte genererat några intäkter under perioden 1 januari – 31 mars 2022. Rapporterade Övriga rörelseintäkter avser valutakursvinster. Bolagets kostnader avser till huvudsakligen del utvecklings-, projekt- och administrativa kostnader.

 

Rörelseresultat

Rörelseresultatet för perioden 1 januari – 31 mars 2022 uppgår till -1 969 (-3 935) Tkr.

 

Finansiell ställning och likviditet

Bolagets likvida medel uppgick den 31 mars 2022 till 8 720 (27 572) Tkr. Soliditeten uppgick till 91 (90) %. Bolagets eget kapital uppgick till 13 925 (30 492) Tkr.

Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick under perioden till -5 791 (-6 741) Tkr.

 

Investeringar

Bolaget har under perioden 1 januari – 31 mars 2022 investerat 282 Tkr i immateriella anläggningstillgångar.

 

Redovisningsprinciper

Denna delårsrapport är upprättad baserad på Årsredovisningslagen (1995:1554) och Bokföringsnämndens allmänna råd BFNAR 2012:1, Årsredovisning och koncernredovisning (”K3”).

 

Risker och osäkerhetsfaktorer

I samband med företrädesemissionen som avslutades i februari 2021 gjordes en noggrann redogörelse för de risker som är förknippade med bolagets verksamhet. Inga nya risker har därefter kunnat identifieras. Risker och osäkerhetsfaktorer finns redovisade i det prospekt som upprättades i samband med emissionen och som finns att tillgå på Redwood Pharmas hemsida, www.redwoodpharma.se.

 

 

 

Förändring i utestående antal aktier

Ingående antal 2021-01-01  15 859 063

Nyemission i februari     4 879 708

Utgående antal 2021-12-31  20 738 771

Utgående antal 2022-03-31  20 738 771

 

Denna delårsrapport har inte granskats av bolagets revisorer.

 

För ytterligare information:

Martin Vidaeus – VD, Telefon: 070-232 29 29

E-post: martin.vidaeus@redwoodpharma.com

 

 

Om Redwood Pharma

Redwood Pharma utvecklar oftalmologiska produkter där det uppstår stora medicinska behov med hjälp av innovativa tekniker. För att ge kommersiella partners och deras kunder effektiva medicinska lösningar har företaget för närvarande produkter under utveckling för att behandla torra ögonsjukdomar i olika målpatienter. RP101-programmet riktar sig till måttlig till svår torr ögonsjukdom hos kvinnor efter klimakteriet genom att ge en lågdos östrogenbehandling längst fram i ögat. RP501-programmet syftar till att behandla mildare former av torra ögon i en bredare patientpopulation inklusive både män och kvinnor. För andra potentiella läkemedelssubstanser och terapeutiska områden kan företaget använda IntelliGel-läkemedelsleveransplattformen som förbättrar patientens bekvämlighet genom att kontrollera doseringen och eventuellt minska antalet behandlingar per dag och efterföljande biverkningar. Redwood Pharma utnyttjar sina styrkor i den tidiga kliniska utvecklingen och syftar till att generera intäkter genom bland annat licensavtal med företag som har kapacitet att tillverka och sälja medicinska produkter över hela världen.

 

Redwood Pharma AB (publ) är noterat på Spotlight Stock Market (Ticker: REDW.ST, ISIN: SE0008294789).

 

För mer information besök: www.redwoodpharma.se

 

 

Denna information är sådan som Redwood Pharma är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-05-10 12:30 CET.

För ytterligare information
Martin Vidaeus – VD, Telefon: 070-232 29 29
E-post: martin.vidaeus@redwoodpharma.com

Om Redwood Pharma
Redwood Pharma utvecklar oftalmiska produkter där det uppstår stora medicinska behov med hjälp av innovativa tekniker. För att ge kommersiella partners och deras kunder effektiva medicinska lösningar har företaget för närvarande produkter under utveckling för att behandla torra ögonsjukdomar i olika målpatienter. RP101-programmet riktar sig till måttlig till svår torr ögonsjukdom hos kvinnor efter klimakteriet genom att ge en lågdos östrogenbehandling längst fram i ögat. RP501-programmet syftar till att behandla mildare former av torra ögon i en bredare patientpopulation inklusive både män och kvinnor. För andra potentiella läkemedelssubstanser och terapeutiska områden kan företaget använda IntelliGel-läkemedelsleveransplattformen som förbättrar patientens bekvämlighet genom att kontrollera doseringen och eventuellt minska antalet instillationer per dag och efterföljande biverkningar. Redwood Pharma utnyttjar sina styrkor i den tidiga kliniska utvecklingen och syftar till att generera intäkter genom bland annat licensavtal med företag som har kapacitet att tillverka och sälja medicinska produkter över hela världen.

Redwood Pharma AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market (Ticker: REDW.ST, ISIN: SE008294789).

För mer information vänligen besök www.redwoodpharma.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Bodyflight Sweden AB publicerar Årsredovisning 2023 och revisionsberättelse

Published

on

By

Bodyflight Sweden AB publicerar härmed årsredovisning och revisionsberättelse för räkenskapsåret 2023

Årsredovisningen bifogas till detta pressmeddelande, finns tillgänglig på hemsidan bodyflight.se och kan beställas från Bodyflight Sweden AB via e-post: bolagsstamma@bodyflight.se.

Micha Velasco, VD

Telefon: +46 701072444
E-post: micha.velasco@bodyflight.se

bodyflight.se 
 

Bodyflight är en upplevelsekoncern som levererar kvalitativa och unika upplevelser. Bolaget har ett nyframtaget affärssystem, inklusive bokningssystem och betallösning för att kunna skala upp och effektivisera verksamheten. Koncernen äger och driftar två av världens högsta vindtunnlar belägna i Stockholm och Göteborg under varumärket Bodyflight. Sedan den 1 juli 2023 är koncernen majoritetsägare i ett av Sveriges ledande bolag vad gäller VR-upplevelser, VREX. VREX finns i Stockholm city och i Bromma.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Fortum startar pilot för vätgasproduktion i Lovisa, Finland

Published

on

By

Som ett led i Fortums strategi att stegvis utforska vätgasen genom småskaliga projekt i Norden, bygger vi nu en pilotanläggning för vätgasproduktion. Den byggs på Fortums egen mark i Källa-området, nära Fortums kärnkraftverk i Lovisa i södra Finland. Anläggningen med namn Kalla Test Center börjar byggas under sommaren 2024 och driftsättning är planerad till slutet av 2025.  

Vätgasen ska produceras med elektrolys, där vatten delas till vätgas och syrgas med hjälp av elektricitet. Anläggningens kapacitet på cirka två megawatt kommer att tas från elnätet medan det vatten som behövs för processen tas från det lokala vattennätet i Källa. En anläggning för påfyllning av vätgasflaskor och trailers byggs i anslutning till elektrolysören för att möjliggöra transport av vätgasen till industrikunder.

Kalla Test Center finansieras helt genom Fortums forsknings- och utvecklingsbudget och designen är huvudsakligen framtagen av Fortums egen personal. Pilotanläggningen väntas vara i drift under cirka två år, mellan 2025 och 2028. Den totala kostnaden för projektet beräknas landa på 17 miljoner Euro. Projektet är ett konkret exempel på hur Fortum stegvis bygger kompetens och kunskap inom vätgas genom småskaliga projekt.

“När Fortum nu bygger en forskningsanläggning för vätgasproduktion i megawattskala vid Lovisa kommer vi att få värdefull information. Inte bara kring design och drift av vätgasanläggningar, utan också om affärsmöjligheterna för vätgas och de produkter som använder vätgas som insatsvara. Pilotprojektet är ett första steg mot framtida möjligheter för projekt och investeringar. Förutom testcentret pågår ett flertal andra studier tillsammans med kunder och partners från flera olika industrier,” säger Satu Sipola, Vice President för Power-to-X på Fortum.

Vätgas som produceras genom elektrolys kan ersätta fossila bränslen och andra insatsvaror inom många industrisektorer, som inom stålproduktion eller produktion av gödselmedel. Vätgasens kemiska egenskaper gör den mångsidig och därför kan den användas på flera sätt; som energibärare, för att ersätta fossilt kol i till exempel processer som de tidigare nämnda stål- och gödselmedelsprocesserna, och även som ett hållbart och fossilfritt bränsle.

“Fortum har en stark position inom fossilfri energiproduktion och vi strävar efter att hitta lösningar som hjälper våra industrikunder att göra sina processer fossilfria. Vi arbetar för att främja utvecklingen av fossilfri vätgas i de nordiska länderna och vi samarbetar aktivt med företag inom skogs-, stål-, och kemiindustrin liksom inom transportsektorn, för att nämna några exempel,” säger Sipola.

Läs mer om Fortum och vätgas: https://www.fortum.com/services/hydrogen

För mer information:
Elin Tibell, presschef Fortum Sverige, elin.tibell@fortum.com, +46 70 146 61 15

Fortum är ett nordiskt energiföretag. Vårt syfte är att ge kraft åt en värld där människor, företag och naturen utvecklas tillsammans. Vi är en av de kraftproducenter i Europa som har lägst koldioxidutsläpp och vi leds av högt ställda hållbarhetsmål. Vi producerar och levererar fossilfri el och vi hjälper industrier att fasa ut sina fossila bränslen och växa. Vår kärnverksamhet i Norden består av effektiv fossilfri kraftproduktion och pålitliga leveranser av el och värme till hushåll och företag. Vi vill vara en säker och inspirerande arbetsplats för våra ca 5 000 medarbetare. Fortums aktie är noterad på Nasdaq Helsinki. fortum.se 

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Prevas publicerar delårsrapport januari-mars 2024

Published

on

By

Starkt kvartal och etablering av en strategisk plattform i Finland. Precis som under andra halvåret 2023 ser vi hög efterfrågan inom tillväxtområden som energi, elektrifiering, hållbarhet, försvar, inbyggda system och cybersäkerhet.

Omsättningen under det första kvartalet ökade med 3,2 procent till 407,1 Mkr (394,3). Den organiska tillväxten uppgick under kvartalet till cirka 40 procent av den totala tillväxten. Vi levererar ett EBITA-resultat om 53,5 Mkr (59,7 Mkr) och en EBITA-marginal på 13,2 procent (15,1). EBITA-marginalen ligger klart över vårt finansiella mål, vilket är ett styrketecken i nuvarande marknad. Omsättningen och resultatet påverkades negativt av att kvartalet var en arbetsdag kortare jämfört med motsvarande kvartal föregående år (63 jämfört med 64). Vårt arbete med att anpassa rekrytering till efterfrågan, bibehålla en god kostnadskontroll och kontinuerligt öka kundvärdet bidrog till stark marginal under kvartalet. Kassaflödet från den löpande verksamheten landade på 27,1 Mkr (22,8).  

 

Magnus Welén, CEO

För att läsa VD-ordet i sin helhet, se delårsrapport januari-mars s. 4-5.

Kvartalet i korthet
 

  • Nettoomsättningen uppgick till 407,1 Mkr (394,3), en ökning med 12,8 Mkr och 3,2 procent. Cirka 40 procent av omsättningsökningen var organisk och resterande kom från förvärv gjorda under 2023.
  • Rörelseresultatet EBITA* uppgick till 53,5 Mkr (59,7) vilket gav en rörelsemarginal på 13,2 procent (15,1). Kvartalet var en arbetsdag kortare jämfört med föregående år, vilket påverkade rörelseresultatet EBITA* negativt med ca 5 Mkr.
  • Rörelseresultatet EBIT uppgick till 44,2 Mkr (57,8) vilket gav en rörelsemarginal på 10,9 procent (14,7). EBIT har påverkats av förvärvsrelaterade poster med 9,2 Mkr (1,8).
  • Resultat efter skatt uppgick till 33,3 Mkr (41,8).
  • Vinsten per aktie före utspädning var 2,56 kronor (3,20) och efter utspädning 2,54 kronor (3,18).
  • Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till 27,1 Mkr (22,8).

 

* Definitionen av EBITDA och EBITA har justerats i syfte att förbättra analys av den operativa verksamheten mellan perioder. Förvärvsrelaterade poster samt avskrivningar på immateriella tillgångar ingår inte längre i EBITDA och EBITA. Avskrivningar på förvärvsrelaterade immateriella tillgångar samt omvärdering och nuvärdesberäkning av villkorade köpeskillingar har i likhet med tidigare ingen inverkan på EBITDA och EBITA.

Väsentliga händelser

  • Prevas har under april tecknat avtal om förvärv av cirka 92 procent av aktierna i det finska bolaget NMAC Group Oy, moderbolag i Enmac-koncernen (”Enmac”). Enmac har en stark position på den finska marknaden inom tillväxtområden som energi, industriell automation och processindustri, med cirka 200 anställda och en omsättning om 23 miljoner euro under 2023. Genom förvärvet, vilket är Prevas första i Finland, etableras en Nordisk koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Förvärvet möjliggör framtida marknadssynergier och ligger i linje med Prevas tillväxtstrategi. Förvärvet är villkorat av myndighetsgodkännande, vilket kan ta upp till 4 månader. Förvärvet förväntas slutföras under det tredje kvartalet 2024. För mer information om förvärvet, se pressrelease på företagets webbplats prevas.se.
     
  • Uddeholm, världsledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg, har gett Prevas i uppdrag att implementera nya MES-system (Manufacturing Execution System) för tre produktionsavsnitt i fabriken i Hagfors. De nya systemen optimerar Uddeholms drift och framtidssäkrar företagets operativa processer, något som är avgörande för att upprätthålla konkurrenskraft i en bransch som utvecklas snabbt.
     
  • Prevas AB:s års- och hållbarhetsredovisning samt ersättningsrapport för räkenskapsår 2023 finns tillgängliga på företagets webbplats prevas.se.

Prevas delårsrapport januari-mars 2024 i sin helhet kommer att finnas tillgänglig på https://www.prevas.se/finansiellarapporter och bifogas detta pressmeddelande.

Presentation av Prevas delårsrapport januari-mars 2024

Tisdagen den 7 maj kl. 09.30 hålls en press- och analytikerpresentation som kan följas via webcast https://www.finwire.tv/webcast/prevas/q1-2024.

Presentationen hålls på engelska av Magnus Welén (CEO) och Helena Burström (CFO) från Prevas AB.
Ingen föranmälan behövs.

Denna information är sådan information som Prevas AB (publ) är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 7 maj 2024, kl. 08.30.

 

För mer information, kontakta
Magnus Welén, President & CEO, Prevas AB, Mobil: +46
 70 593 44 57, E-mail: magnus.welen@prevas.se 
Helena Burström, CFO, Prevas AB, Mobil: +46 72 201 11 14, E-mail:
helena.burstrom@prevas.se 

 

Om Prevas
Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 900 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se.

 

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.