Connect with us

Marknadsnyheter

Storskogen överväger att emittera seniora icke säkerställda obligationer och offentliggör ett villkorat återköpserbjudande av utestående 2021/2024-obligationer

Published

on

Storskogen Group AB (publ) (”Storskogen”) har mandaterat banker att arrangera investerarmöten för att undersöka förutsättningarna för att emittera seniora icke säkerställda obligationer denominerade i SEK och offentliggör ett villkorat återköpserbjudande av utestående obligationer som förfaller 2024.

Storskogen har mandaterat Nordea, Danske Bank, Swedbank och Carnegie för att arrangera investerarmöten med start 12 juni 2023 för att undersöka förutsättningarna för att emittera seniora icke säkerställda obligationer med rörlig ränta och en löptid om 3,75 år (de ”Nya Obligationerna”). Med förbehåll för rådande marknadsförhållanden kommer en marknadstransaktion med en förväntad volym om 1,5 miljarder kronor inom ett rambelopp om 3,0 miljarder kronor att följa. Emissionslikviden från de Nya Obligationerna ska användas för att refinansiera 2024-Obligationerna (som definieras nedan) samt för generella företagsändamål.

I samband med den övervägda transaktionen har Storskogen idag offentliggjort ett erbjudande till innehavare av sina obligationer om 3,0 miljarder kronor med ISIN SE0015810460 som förfaller 2024 (”2024-Obligationerna”) att delta i ett återköp där Storskogen köper tillbaka samtliga 2024-Obligationerna mot kontant vederlag till ett pris motsvarande 101,50 procent av nominellt belopp plus upplupen och icke betald ränta (”Återköpserbjudandet”). 2024-Obligationerna kommer att återköpas i enlighet med villkoren i det återköpsdokument som är daterat den 8 juni 2023 och som finns tillgängligt på länken nedan (”Återköpsdokumentet”).

Återköpserbjudandet löper ut kl. 12:00 CEST den 15 juni 2023 om det inte förlängs, återupptas, dras tillbaka eller avslutas efter beslut av Storskogen. Likviden för Återköpserbjudandet förväntas att redovisas omkring den 22 juni 2023. Storskogens återköp av 2024-Obligationerna är villkorat av en framgångsrik emission av de Nya Obligationerna och med förbehåll för villkoren i Återköpsdokumentet. I samband med tilldelningen av de Nya Obligationerna, kommer Storskogen bland annat att överväga huruvida investeraren som söker tilldelning i de Nya Obligationerna på ett giltigt sätt har deltagit i Återköpserbjudandet, med förbehåll för de villkor som anges i Återköpsdokumentet.

Om de Nya Obligationerna emitteras i en volym som är tillfredsställande för detta ändamål, överväger Storskogen, efter eget gottfinnande, att utnyttja sin rätt till förtida inlösen av de 2024-Obligationer som inte återköps inom ramen för Återköpserbjudandet, i enlighet med villkoren för 2024-Obligationerna. 2024-Obligationerna kommer vid en sådan förtida inlösen att lösas in till ett pris motsvarande 101,50 procent av nominellt belopp plus upplupen och icke betald ränta.

Återköpsdokumentet finns tillgängligt på Storskogens hemsida via följande länk: https://www.storskogen.com/ir/finansiering/

Nordea, Danske Bank, Swedbank och Carnegie agerar så kallade bookrunners i samband med emissionen av de Nya Obligationerna samt så kallade dealer managers för Återköpserbjudandet.

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Lindblom, Head of Investor Relations
+46 72 506 14 22
andreas.lindblom@storskogen.com

För mediaförfrågningar, vänligen kontakta:
Michael Metzler, Head of Communication
+46 73 305 59 55
michael.metzler@storskogen.com

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Storskogen Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande av ovanstående kontaktperson den 8 juni 2023 klockan 09.00 CEST.

Om Storskogen
Storskogen är en internationell företagsgrupp inom Handel, Industri och Tjänster. Med en evig ägarhorisont är vi unikt positionerade att identifiera, förvärva och utveckla marknadsledande företag med hållbara affärsmodeller. Storskogen skapar värde genom att tillhandahålla kapital och strategisk rådgivning kombinerat med aktiv styrning och en decentraliserad operativ modell. Storskogen har över 12 900 anställda i en diversifierad grupp av bolag med en nettoomsättning på 36,5 miljarder kronor (LTM) och är noterat på Nasdaq Stockholm.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Lilla Edet får Sveriges första triangelsluss

Published

on

By

Lilla Edet som har Sveriges äldsta sluss får också Sveriges första triangelsluss. En unik och innovativ lösning som tar mindre plats, sparar natur och som kommer gynna både näringsliv och kommunen som besöksdestination. 

Slusskommunen

År 1607 inrättades Sveriges första sluss i Lilla Edet. Om några år kan man även stoltsera med Sveriges första triangelsluss – en unik slusslösning som kan locka besökare från både när och fjärran. Lilla Edets triangelsluss är visserligen inte först i Europa – det finns en mindre variant för fritidsbåtar i Nederländerna – men det blir den första större triangelformade slussen på europeisk mark. 

Påverkan blir betydligt mindre

En triangelsluss fungerar bäst när det, som i Lilla Edet, redan finns en farled som slussen ska återansluta till. Den trekantiga formen gör avståndet tillbaka till den befintliga farleden kortare eftersom in- och utgångsvinklarna blir annorlunda. Triangelslussen tar helt enkelt mindre ytor i anspråk än en rektangulär, vilket sparar natur och gör att mängden massor som måste grävas bort blir mindre. Det leder i sin tur till färre transporter och minskade kostnader.

Ökad säkerhet

Sjöfartsverkets projektledare Johan Eriksson, en av personerna bakom den nya slusslösningen, lyfter ökad säkerhet som en annan stor fördel med triangelslussen. 

– Skulle ett fartyg tappa styrförmågan på väg in i en triangelsluss ligger inte slussportarna i farozonen, som i en rektangulär sluss. Om slussportarna skadas kan det i värsta fall leda till dammbrott då vattnet strömmar okontrollerat ur slussen. Med den här lösningen minskar den risken betydligt, förklarar Johan Eriksson. 

Stor betydelse för både näringslivet och besöksnäringen

Kajsa Jernqvist är näringslivsutvecklare i Lilla Edet och menar att slussen har stor betydelse för kommunen både historiskt och i nutid.

Vår kommun är förknippad med vattenfall och i nutid slussen. Sveriges äldsta sluss från 1607 finns även i området. Det är väldigt ovanligt att nya slussar byggs vilket kommer att dra stor uppmärksamhet till Lilla Edet och vår kommun då vi även är först i Sverige med en triangelsluss. Möjligheten att transportera gods via Göta älv har dessutom av stor betydelse för hela regionen, säger Kajsa Jernqvist.

Kommer det innebära möjligheter för ökad sysselsättning i kommunen? 

Ett slussbygge är en gigantisk byggnation och tillsammans med de skredsåtgärder som Lilla Edets kommun genomför under de närmaste tio åren, kommer det bidra med många arbetstillfällen för hela regionen. Det kommer även vara positivt för underleverantörer och näringslivet kommer att gynnas på många sätt, bland annat genom efterfrågan på boende, handel och service. 

Och betydelsen för kommunen som besöksdestination?

– Det kommer absolut att bidra till ökad besöksnäring! Det är många som besöker den befintliga slussen så vi är övertygade om att den nya kommer öka intresset ännu mer och att fler kommer att upptäcka Lilla Edet som besöksmål och det vackra vi har att erbjuda. Slussens närhet till Ströms slottspark som innehåller fler besöksanledningar såsom kafé, lekplatser, allsångskvällar, bangolf, discogolfbana med mera förstärker slussen som besöksmål.

När kan vi se trafik köra genom den nya slussen?

– Bygget drar igång 2017 och allt ska vara i i drift någonstans mellan år 2030  2032. Det kan låta långt bort men plötsligt är vi där! Jag rekommenderar den som är nyfiken att läsa vidare på Trafikverkets hemsida Slussar i Trollhätte kanal. Där finns massa spännande läsning och tidplan för bygget, avslutar Kajsa. 

Tisdag 14 maj och onsdag 15 maj kommer Trafikverket att finnas på plats i Kulturhuset Eden i Lilla Edet mellan klockan 17.00 – 19.00 för att berätta om slussplanerna och svara på frågor.

Vill du veta mer om näringslivet i Lilla Edet? Hör gärna av dig till:

Kajsa Jernqvist, Näringslivsutvecklare, 0520-65 95 40, kajsa.jernqvist@lillaedet.se
Ellinor Östlund, Kommunikationschef, 0520-65 95 15, ellinor.ostlund@lillaedet.se

Här kan du se en kort film där Sjöfartsverkets projektledare Johan Eriksson berättar mer triangelslussen

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Kinda Brave Entertainment Group AB (publ) offentliggör EU-tillväxtprospekt och beslutar om emission av units inför notering på Nasdaq First North Growth Market

Published

on

By

2024-05-07 

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARKEN DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG ELLER KRÄVA YTTERLIGARE REGISTRERINGS- ELLER ANDRA ÅTGÄRDER. 

Styrelsen i Kinda Brave Entertainment Group AB (publ) (”Kinda Brave” eller ”Bolaget”) offentliggör idag sin avsikt att genomföra en notering av Bolagets aktier på Nasdaq First North Growth Market (”First North”) och att i anslutning till noteringen erbjuda allmänheten i Sverige och institutionella investerare möjligheten att teckna sig för högst 2 333 333 units, bestående av aktier samt teckningsoptioner av serie TO1 och TO2 (”Erbjudandet”). Styrelsen har med anledning av Erbjudandet upprättat ett EU-tillväxtprospekt (”Prospektet”) som idag godkänts av Finansinspektionen. Anmälningsperioden för att delta i Erbjudandet löper från och med den 8 maj 2024 till och med den 22 maj 2024 och preliminär första handelsdag för Bolagets aktier och teckningsoptioner på First North är den 3 juni 2024. 

Motiv till Erbjudandet i sammandrag 

Kinda Brave förbereder sig för flera titelreleaser på flera plattformar. Bolagets primära fokus är att genomföra lyckosamma lanseringar och övrigt arbete inom ramen för Bolagets befintliga portfölj av speltitlar. Vidare arbetar Bolaget aktivt med utveckling av nya speltitlar samt identifiering av externt framtagna speltitlar för publiceringsverksamheten. I syfte att fullfölja utvecklingen av interna projekt samt skapa bästa möjliga förutsättningar för lyckade lanseringar av Bolagets befintliga speltitlar har styrelsen för Kinda Brave, med stöd av bemyndigande från bolagsstämman den 21 februari 2024, beslutat att genomföra en nyemission av units samt att ansöka om listning av Bolagets aktier på First North. 

En notering på First North ger vidare Bolaget en bredare aktieägarbas och möjliggör en ökad tillgång till den svenska kapitalmarknaden. Vidare bedömer Kinda Brave att First North kommer passa Bolagets framtida ambitioner att växa internationellt. 

Emissionslikviden avses i huvudsak att användas enligt följande procentuella fördelning: 

Användningsområde  Andel av nettolikvid, % 
Portning och konsollansering av speltitlarna Distant Bloom och Go Fight Fantastic  10 
Marknadsföring av befintlig spelportfölj  15 
Tidig tillgångslansering av speltiteln Grimps!  10 
Framtagning av vertikal del av Bolagets flaggskeppsprojekt  30 
Utveckling av nya speltitlar hos interna studios  25 
Identifiera och signera ytterligare titlar för publiceringsverksamheten  10 
Summa  100 

Erbjudandet i sammandrag 

Teckningsperiod: 8 maj 2024 – 22 maj 2024. 

Teckningskurs: 15,00 SEK per unit, motsvarande 5,00 SEK per aktie. Courtage utgår ej. 

Unit: En (1) unit består av tre (3) aktier och en (1) vederlagsfri teckningsoption av serie TO1 och en (1) vederlagsfri teckningsoption av serie TO2. 

Minsta teckningspost: 400 units, motsvarande 6 000 SEK. 

Erbjudandets storlek: Totalt omfattar Erbjudandet 2 333 333 units, bestående av 6 999 999 nya aktier motsvarande en initial emissionslikvid om cirka 35 MSEK före avdrag för emissionskostnader. 

Utökat Erbjudande: Vid stort intresse har styrelsen möjligheten att emittera och tilldela ytterligare 349 999 units, bestående av 1 049 997 nya aktier, motsvarande en ytterligare initial emissionslikvid om cirka 5,2 MSEK före avdrag för emissionskostnader (det ”Utökade Erbjudandet”). 

Emissionslikvid: Vid full teckning tillförs Bolaget en emissionslikvid om cirka 35 MSEK. Inför Erbjudandet har kontanta teckningsåtaganden om cirka 13,6 MSEK lämnats medan teckningsåtaganden om cirka 16,6 MSEK har lämnats i form av föremissionslån. Teckningsåtaganden som lämnats i form av föremissionslån kommer kvittas till fullo, tillsammans med upplupen ränta, mot teckning av nya units i samband med Erbjudandet. Bolagets kostnader relaterade till Erbjudandet uppskattas till cirka 3,8 MSEK. Med beaktande av angivna emissionskostnader samt kvittning av föremissionslån tillförs Bolaget initialt en kontant nettolikvid om cirka 14,3 MSEK. Likviden från inlösen av teckningsoptionerna från serie TO1 och TO2 inom Erbjudandet samt det Utökade Erbjudandet kan maximalt uppgå till cirka 31,5 MSEK före emissionskostnader. 

Värdering: Cirka 60 MSEK före Erbjudandet. 

Teckningsåtaganden: Cirka 87 procent av Erbjudandet, motsvarande 30,5 MSEK omfattas av teckningsåtaganden. 

Lock-up: Styrelsen, anställda i Kinda Brave ledningen samt befintliga aktieägare med ett innehav över fem procent före Erbjudandet har ingått lock-up om 100 procent av aktieinnehavet, från första handelsdag, under en period om 12 månader. Sammanlagt omfattas cirka 74 procent av aktierna och teckningsoptionerna i Kinda Brave av lock up före Erbjudandet och cirka 60 procent av aktierna samt teckningsoptionerna efter. 

Preliminär första handelsdag på First North: 3 juni 2024. 

Utspädning: Antalet aktier kommer, vid fulltecknat Erbjudande, initialt att öka med 6 999 999 aktier, från 12 015 810 till 19 015 809 vilket motsvarar en utspädning om cirka 36,81 procent av antalet aktier och röster i Bolaget. Utnyttjas därtill samtliga teckningsoptioner av serie TO1 som ges ut inom ramen för Erbjudandet kan ytterligare högst 2 333 333 aktier komma att emitteras. Vid fulltecknat Erbjudande och fullt utnyttjande av de i uniten vidhängande teckningsoptionerna av serie TO1 som ges ut inom ramen för Erbjudandet blir utspädningen cirka 43,72 procent. Vidare, om samtliga teckningsoptioner av serie TO2 som ges ut inom ramen för Erbjudandet utnyttjas därtill kan ytterligare högst 2 333 333 aktier komma att emitteras. Vid fulltecknat Erbjudande och fullt utnyttjande av de i uniten vidhängande teckningsoptionerna av både serie TO1 och TO2 som ges ut inom ramen för Erbjudandet blir utspädningen cirka 49,26 procent. Vid det Utökade Erbjudandet kan ytterligare 349 999 units emitteras medförande att antalet aktier kan öka med ytterligare 1 049 997. Utnyttjas därtill samtliga teckningsoptioner av serie TO1 och TO2 som ges ut inom ramen för det Utökade Erbjudandet kan ytterligare högst 699 998 aktier komma att emitteras. Vid fulltecknat Erbjudande, full teckning av det Utökade Erbjudandet och fullt utnyttjande av de i uniten vidhängande teckningsoptioner inom ramen för både Erbjudandet och det Utökade Erbjudandet blir utspädningen cirka 52,75 procent. 

Teckningsoptioner av serie TO1: En (1) teckningsoption av serie TO1 ger rätt att teckna en (1) ny aktie under perioden från och med den 1 oktober 2024 till och med den 15 oktober 2024, till 5,50 SEK, motsvarande 110 procent av noteringskursen i Bolagets aktie på First North. 

Teckningsoptioner av serie TO2: En (1) teckningsoption av serie TO2 ger rätt att teckna en (1) ny aktie under perioden från och med den 3 mars 2025 till och med den 17 mars 2025, till 6,25 SEK, motsvarande 125 procent av noteringskursen i Bolagets aktie på First North. 

Preliminär tidplan 

Teckningsperiod: 8 maj 2024 – 22 maj 2024. 

Offentliggörande av utfall: omkring 23 maj 2024. 

Likviddag: 29 maj 2024. 

Bedömd första handelsdag på First North: 3 juni 2024. 

Prospekt och anmälan 

Prospektet avseende Erbjudandet innefattande fullständiga villkor och anvisningar samt tilläggsdokument finns nu publicerat på Kinda Braves (https://ir.kindabrave.com/) och Eminova Fondkommission AB:s (www.eminova.se) respektive hemsidor. För en fullständig beskrivning av Erbjudandet och noteringen uppmanas investerare att ta del av Prospektet. Anmälningssedel kommer att publiceras på ovan nämnda hemsidor i samband med att anmälningsperioden inleds. Prospektet kommer även att finnas tillgängligt på Finansinspektionens webbplats (www.fi.se). Bolaget har vid tidpunkten för Prospektets offentliggörande bedömts uppfylla noteringskraven på First North med förbehåll för att sedvanliga villkor uppfylls.  

Rådgivare 

Eminova Partners Corporate Finance AB agerar finansiell rådgivare och Eversheds Sutherland Advokatbyrå AB agerar legal rådgivare i samband med Erbjudandet. Eminova Fondkommission AB agerar emissionsinstitut i samband med Erbjudandet och har även utsetts till Bolagets Certified Adviser. 

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se 

För mer information, vänligen kontakta: 

Christian Kronegård, VD 

ir@kindabrave.com 

Om Kinda Brave Entertainment Group AB (publ) 

Kinda Brave är en modern spelkoncern, fokuserat på att förvärva, äga och utveckla spelstudios och immateriella rättigheter, samt utveckla en division inriktad mot förläggning av speltitlar från tredjepart. Idag består Bolaget av fyra spelstudior och ett mindre förläggarteam. Kinda Braves vision är att skapa en unik underhållningsgrupp, med starka immateriella rättigheter inom olika områden, inklusive TV-serier, filmer och serietidningar. 

Denna information är sådan information som Kinda Brave Entertainment Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 2024-05-07 14:05 CEST. 

Viktig information 

Publicering, offentliggörande eller distribution av detta pressmeddelande kan i vissa jurisdiktioner vara föremål för restriktioner. Mottagarna av detta pressmeddelande i jurisdiktioner där detta pressmeddelande har publicerats eller distribuerats ska informera sig själva om och följa sådana restriktioner. Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om, eller inbjudan att, förvärva eller teckna några värdepapper i Bolaget i någon jurisdiktion, varken från Kinda Braves eller någon annan. Erbjudandet riktat till allmänheten i Sverige och institutionella investerare sker endast genom det Prospekt som Bolaget har offentliggjort. 

Pressmeddelandet kan innehålla framåtriktade uttalanden som reflekterar Bolagets nuvarande syn på framtida händelser samt finansiell och operationell utveckling. Uttryck som exempelvis ”avser”, ”siktar på”, ”förväntar”, ”förutser”, ”kan”, ”uppskattar”, ”planerar”, ”beräknar” och andra uttryck som indikerar eller förutser framtida utveckling eller trender och som inte är baserade på historiska fakta. Sådana framåtriktade uttalanden är baserade på antaganden eller uppskattningar och Bolaget lämnar inga garantier för att sådana uttalanden kommer att infrias eller visa sig vara korrekta. Bolaget ansvarar inte heller för den framtida riktigheten i informationen. Detta pressmeddelande varken identifierar eller utger sig för att identifiera risker (direkta eller indirekta) som kan vara hänförliga till en investering i värdepapper i Bolaget och pressmeddelandet utgör inte en rekommendation för eventuella investerares beslut avseende Erbjudandet. Varje investerare eller potentiell investerare bör genomföra en egen undersökning, analys och utvärdering av verksamheten och informationen som beskrivs i detta meddelande och all offentligt tillgänglig information. Priset och värdet på värdepapperen kan minska såväl som öka. Uppnådda resultat utgör ingen vägledning för framtida resultat. 

Kopior av detta pressmeddelande görs inte och får inte distribueras eller på annat vis skickas till USA, Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Schweiz, Singapore, Sydafrika eller någon annan jurisdiktion där sådan åtgärd kan utgöra brott eller skulle kräva registrering eller andra åtgärder. 

Detta pressmeddelande utgör inte eller ingår inte i ett erbjudande eller uppmaning att köpa eller teckna värdepapper i USA. De värdepapper som avses här får inte säljas i USA utan att de registreras eller undantas från registrering enligt US Securities Act från 1933, med ändringar (”Securities Act”), och får inte erbjudas eller säljas i USA utan att de registreras eller undantas från registrering eller innefattas i en transaktion som inte omfattas av registrering enligt Securities Act. Det finns ingen avsikt att registrera något värdepapper i USA eller att göra ett offentligt erbjudande av värdepapper i USA. Informationen i detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras, kopieras eller distribueras, direkt eller indirekt, helt eller delvis, i eller till någon jurisdiktion där offentliggörandet, publiceringen eller distributionen av informationen inte skulle följa gällande lagar och förordningar eller skulle kräva registrering eller andra åtgärder än de som krävs enligt svensk lag. Åtgärder i strid med denna anvisning kan utgöra brott mot tillämplig värdepapperslagstiftning. 

Continue Reading

Marknadsnyheter

Eurocine Vaccines offentliggör väsentlig information om Nidhoggs planer och publicerar informationsfolder

Published

on

By

Eurocine Vaccines AB (”Eurocine” eller ”Bolaget”) offentliggör idag att Nidhogg Resources AB (”Nidhogg”), som Eurocine har avtalat om att genomföra ett omvänt förvärv av, beräknar att provbrytningen i Tuna Hästberg utanför Borlänge kommer att resultera i en vinst på drygt 150 000 000 SEK, på den malm som identifierats i dagbrottet. Det framgår av det informationsfolder som publiceras idag med anledning av den pågående optionsinlösen av teckningsoptioner av serie TO 5 under perioden 2 – 17 maj 2024.

Eurocine Vaccines AB ingick avtal om omvänt förvärv av Nidhogg Resources AB den 29 april 2024, villkorat av godkännande av båda bolagens bolagsstämmor. I den nya verksamheten, som bland annat kommer att omfatta provbrytning av järn och mangan från dagbrottet i Tuna Hästberg strax utanför Borlänge, beräknar Nidhogg att generera en vinst inom de närmsta åren om drygt 150 000 000 SEK efter kostnader, på den malm som identifierats i dagbrottet. Även andra projekt inom mineral- energi och vätgasutvinning utvärderas för närvarande av Nidhogg, där korta ledtider till positiva kassaflöden prioriteras.

I samband med inlösen av teckningsoptioner av serie TO 5 i Eurocine publicerar Bolaget en informationsfolder som finns på www.eurocine-vaccines.com/investors.

Ansökan om fortsatt notering på Spotlight

Det planerade omvända förvärvet av Nidhogg Resources AB, kommer att innebära en väsentlig förändring av Eurocine Vaccines verksamhet och som en följd därav kommer det att krävas en ny noteringsprocess, vilket innebär att Spotlight måste godkänna det sammanslagna bolaget för fortsatt notering. Med anledning av detta, och under förutsättning att Spotlight godkänner noteringen, kommer ett informationsmemorandum att publiceras. Under noteringsprocessen är Eurocine Vaccines aktie fortsatt observationslistad. Om noteringsprövningen inte godkänns finns det en risk att Eurocine Vaccines aktie avnoteras.

Denna information är insiderinformation som Eurocine Vaccines AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 maj 2024.

Kontakt

Vid frågor, kontakta Hans Arwidsson, VD Eurocine Vaccines AB
E-post: hans.arwidsson@eurocine-vaccines.com
Telefon: +46 70 634 0171

Eller

Ulrich Andersson, styrelseordförande Nidhogg Resources AB
E-post: ulric001@ulrich-co.se
Telefon: +46 70 376 0515

Eller

Niclas Biornstad, VD Nidhogg Resources AB
E-post: niclas@felixatramentum.com

Om Nidhogg Resources

Nidhogg Resources AB, www.nidhoggresources.se, är ett svenskt privatägt aktiebolag med fokus på råvaror. Nidhogg grundades av personer med totalt över 60 års erfarenhet av råvarumarknaden, med bakgrund från prospektering till exploatering samt försäljning och en passion för att utvinna råvaror genom att tillämpa innovativ teknologi tillsammans med befintlig infrastruktur.

Bedömningen från Nidhogg Resources är att testbrytning av malmen i Tuna-Hästberg, en gruva söder om Borlänge som slogs igen på 1960-talet, kan komma att ge positivt kassaflöde redan mot slutet av 2025.

Andra projekt inom råvaruexploatering utvärderas av Nidhogg som kan tillföras redan i Q3 2024, där korta ledtider till positiva kassaflöden prioriteras.

Nidhogg planerar att finansiera verksamheten fram till positivt kassaflöde med kapital från den förestående optionsinlösen i Eurocine, tillsammans med befintliga och externa investerare, totalt cirka 5 miljoner kronor.

Kontakt:
Hans Arwidsson
VD, Eurocine Vaccines AB
hans.arwidsson@eurocine-vaccines.com 
+46 70 634 0171

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.