Connect with us

Marknadsnyheter

Prospekt avseende Starbreeze företrädesemission offentliggörs

Published

on

to, mar 22, 2018 22:00 CET

INFORMATIONEN I DETTA PRESSMEDDELANDE FÅR INTE OFFENTLIGGÖRAS, PUBLICERAS ELLER DISTRIBUERAS, DIREKT ELLER INDIREKT, TILL AUSTRALIEN, HONG KONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA, SYDKOREA, USA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION AV INFORMATIONEN SKULLE VARA I STRID MED ELLER KRÄVA REGISTRERING ENLIGT GÄLLANDE REGLER.

STOCKHOLM (22 mars 2018)

Prospekt 

Prospekt avseende företrädesemissionen i Starbreeze har godkänts och registrerats av Finansinspektionen och hålls nu tillgängligt på Starbreeze hemsida www.starbreeze.com, Carnegies hemsida www.carnegie.se, och kommer att göras tillgängligt på Finansinspektionens hemsida www.fi.se.

Carnegie Investment Bank AB är finansiell rådgivare och Advokatfirman Lindahl är legal rådgivare till Starbreeze.

För vidare information, vänligen kontakta:
Ann Charlotte Svensson, Head of Investor Relations and Corporate Communications
Tel: +46(0)8-202 509, email: ir@starbreeze.com

Denna information är sådan information som Starbreeze AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 mars 2018 kl. 22.00 CET. 

Om Starbreeze

Starbreeze är ett globalt spelbolag med visionen att vara en ledande aktör inom underhållningsindustrin genom att skapa upplevelser i världsklass. Starbreeze grundades 1998 och har sedan dess utvecklats till en väletablerad utvecklare och förläggare av dator- och tv-spel samt VR-produkter som riktar sig till en global marknad. Med studios i Stockholm, Paris, Los Angeles, Barcelona, Bryssel och Indien utvecklar Starbreeze högkvalitativa underhållningsprodukter baserade på egna och andras rättigheter i egen regi och i samarbete med externa spelutvecklare. Verksamheten är indelad i tre affärsområden; Starbreeze Games, Publishing och VR Tech Operations. Starbreeze aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). För mer information, besök starbreeze.com

Viktig information

Utgivning, offentliggörande eller distribution av detta pressmeddelande kan i vissa jurisdiktioner vara föremål för restriktioner enligt lag och personer i de jurisdiktioner där detta pressmeddelande har offentliggjorts eller distribuerats bör informera sig om och följa sådana legala restriktioner. Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om, eller inbjudan att förvärva eller teckna, några värdepapper i Starbreeze i någon jurisdiktionDetta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande att förvärva värdepapper i USA. Värdepapperna som omnämns häri får inte säljas i USA utan registrering enligt den vid var tid gällande U.S. Securities Act från 1933 eller utan tillämpning av ett undantag från sådan registrering. Informationen i detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, direkt eller indirekt, till Australien, Hong Kong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Schweiz, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, USA eller någon annan jurisdiktion där offentliggörande, publicering eller distributionen av informationen skulle vara i strid med gällande regler.

Detta pressmeddelande är inte ett prospekt. Inbjudan till berörda personer att teckna aktier i Starbreeze kommer endast att ske genom det prospekt som hålls tillgängligt på Starbreeze hemsida www.starbreeze.com.


Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 92/24 – Last day of trading in Streamify AB’s BTA

Published

on

By

Last day of trading in the company’s paid subscribed share, STREAM BTA, is May 22, 2024. 

Information about the paid subscribed unit:
Shortname: STREAM BTA
ISIN: SE0021924511
Orderbook-ID: 331790
CFI: ESNUFR
FISN: STREAMIFY/SH

Last day of trading: May 22, 2024

Stockholm May 20, 2024

Spotlight Stock Market
08-511 68 000 
backoffice@spotlightstockmarket.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 91/24 Information regarding Spermosens AB’s subscription options SPERM TO 3 & SPERM TO 4

Published

on

By

The trading in Spermosens AB’s subscription option SPERM TO 3 and SPERM TO 4 will take place from May 24, 2024.

One (1) subscription option SPERM TO 3 entitles the owner to subscribe for one (1) new share for the price of 0,13 SEK

One (1) subscription option SPERM TO 4 entitles the owner to subscribe for one (1) new share for the price of 0,15 SEK

Please see the company’s webpage for the full terms of the subscription option.

Information about the subscription option:
Short name: SPERM TO 3
ISIN-code: SE0021625910
Orderbook-ID: 337058
CFI: RSSXXR
FISN: SPERMOSENS/OPT RTS 20250303
First day of trading: May 24, 2024

Last day of trading: February 27, 2025
Market segment: SPSE
MIC Code: XSAT
Tick size: 2

Information about the subscription option:
Short name: SPERM TO 4
ISIN-code: SE0021625928
Orderbook-ID: 337059
CFI: RSSXXR
FISN: SPERMOSENS/OPT RTS 20251201
First day of trading: May 24, 2024

Last day of trading: November 11, 2027
Market segment: SPSE
MIC Code: XSAT
Tick size: 2

Stockholm May 20, 2024

Spotlight Stock Market
 08-511 68 000 
 backoffice@spotlightstockmarket.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Hilke Collection släpper ny detaljrik produktlinje som tolkar den första muminboken

Published

on

By

Det svenska designföretaget Hilke Collection är nu licenstagare av Moomin Characters och lanserar under hösten en helt ny produktlinje baserad på Tove Janssons första muminbok, Småtrollen och den stora översvämningen. Bokens djup och starka eftertryck har Hilke Collection valt att gestalta genom detaljrika produkter, för att lyfta de viktiga budskapen i berättelsen.

Småtrollen och den stora översvämningen kom att bli introduktionen till den fiktiva värld som älskas av miljontals människor runt om hela världen. Hilke Collection har tolkat den första bokens berättelse genom sitt unika formspråk, med extra fokus på den trygga och naturliga samlingsplatsen runt det dukade bordet. 

– Jag blev otroligt berörd av Småtrollen och den stora översvämningen, så det kändes självklart att ta inspiration från just den berättelsen. Dels blev jag själv träffad känslomässigt, dels tycker jag också att det är mycket i boken som stämmer in på många människors sökande efter trygghet i dagens omvärld. Vi ville med kollektionen skapa produkter som omfamnar och bjuder in, för gemenskap, trygghet och öppenhet, säger Giovanna Hilke, Designer och VD för Hilke Collection.   

Kollektionen som består av en karaff, handstöpta ljus, servettringar och ljusstakar, är alla omsorgsfullt framtagna för att på ett så sanningsenligt sätt som möjligt, bejaka och värna om de kärnvärden som högaktas i Mumindalen – Gästvänlighet, omtanke och styrkan i att vara tillsammans.

– Min förhoppning är att människor verkligen ska kunna läsa in berättelsen vi vill förmedla i våra designs. Vi vill att produkterna ska främja gemenskap, en familjär omsorgsfullhet och fungera som en påminnelse att samla kraft med nära och kära. Det känns extra viktigt och meningsfullt just nu. Och såklart, fungera som snygga inredningsprodukter du vill ha framme jämt, avslutar Giovanna.

Inför lanseringen kommer Hilke Collection bygga och inreda ett över 300 kvm stort café på Formex-mässan, där produkterna för första gången kommer att visas upp. Visionen är att skapa en värld lik den Mumintrollet och hans mor färdas igenom i Småtrollen och den stora översvämningen – Mytomspunnen, vacker och aningen melankolisk. 

Mer information om kollektionen, säljkanaler och tillgång till bildmaterial kommer inom kort. 

För bokning av intervju: kontakta leo@ekpr.com

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.