Connect with us

Marknadsnyheter

Socialstyrelsen ska inrätta en samordningsfunktion för intensivvårdsplatser

Published

on

Med anledning av utbrottet av covid-19 ger regeringen Socialstyrelsen i uppdrag att inrätta en samordningsfunktion för intensivvårdsplatser. Syftet är att stödja regionerna i koordinationen och utökningen av intensivvårdsplatser inom landet. 

– Tillgången till intensivvårdsplatser är centralt för hälso- och sjukvårdens arbete med att behandla de allra svårast sjuka i covid-19. Därför ger vi nu Socialstyrelsen i uppdrag att inrätta en samordningsfunktion för intensivvårdsplatser, säger socialminister Lena Hallengren.

I samordningsfunktionens uppdrag ingår att:

  • skapa en nationell lägesbild av antalet intensivvårdsplatser och ECMO intensivvårdsplatser,
  • skapa en nationell lägesbild av tillgången till intensivvårdsplatser och ECMO intensivvårdsplatser hos både offentliga och privata vårdgivare,
  • kontinuerligt förmedla aktuella lägesbilder till regionerna för att stödja dem i koordinationen av tillgängliga intensivvårdsplatser inom landet,
  • stödja regionernas arbete med att utöka antalet intensivvårdsplatser.

Uppdraget ska genomföras i nära samarbete med Sveriges Kommuner och Regioner. Socialstyrelsen får även samarbeta med andra relevanta aktörer så som ECMO Centre Stockholm, landets regioner och organisationer som företräder privata vårdgivare.

Uppdraget ska gälla så länge det krävs med anledning av covid-19.

Kontakt

Elin Aarflot
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren 
Mobil 073-274 23 53
elin.aarflot@regeringskansliet.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Q1 Lohilo Foods AB (publ) Hög tillväxt på Exporten och Egna varumärken gav ökad bruttomarginal samt positiv EBITDA

Published

on

By

Hög tillväxt på Exporten och Egna varumärken gav ökad bruttomarginal samt positiv EBITDA

Januari – Mars 2024

  • Totala nettoomsättningen ökade med 6,7 procent till 45 971 TSEK (43 073).
  • Nettoomsättningen för Egna varumärken ökade med 14,1 procent till 39 777 TSEK (34 865).
  • Nettoomsättningen för Exporten ökade med 25 procent till 14 532 TSEK (11 630).
  • Bruttomarginalen har ökat till 33,2 procent (27,9).
  • Övriga externa kostnader minskade till 10 661 TSEK (11 453) medan personalkostnader minskade med 25,7 procent och uppgick till 4 613 TSEK (6 205).
  • Rörelseresultatet före avskrivningar (EBITDA) uppgick till +615 TSEK (-4 464).
  • Rörelseresultatet uppgick till -667 TSEK (-6 099).
  • Periodens resultat efter skatt uppgick till -1 838 TSEK (-6 948).
  • Resultat per aktie uppgick till -0,05 kr (-0,31).
  • Periodens kassaflöde uppgick till -2 905 TSEK (1 161).

Väsentliga händelser under första kvartalet 2024

  • Bolaget har bytt Certified Adviser till Eminova Fondkommission AB.
  • Bolaget har under kvartalet utträtt tidigare fastighet med väsentlig kostnadsbesparing.
  • Lohilo och Superfruit lanseras hos kedjan Normal, tar första order värd 7 MSEK
  • Lohilo lanseras hos kedjan Deli De Luca i Norge
  • Styrelsen lämnar prognos att nettoomsättningen för 2024 kommer att öka med minst 10% jämfört med föregående år med en EBITDA marginal på mer än 5 % med rådande valutakurser. Koncernens likviditetsplan fastställer att inget ytterligare behov av nyemission föreligger under året. Ambitionen är att successivt amortera ned koncernens nettolåneskuld med det löpande kassaflödet.
  • Martin Lyberg avslutar sin tjänst som vice VD i Lohilo Foods

Händelser efter balansdagens utgång

  • Inga väsentliga händelser.

Lohilo Foods långsiktiga mål

Lohilos långsiktiga strategiska mål

  • Att systematiskt positionera sig inom functional food, med glass, dryck och hälsa som utvalda produktkategorier

Lohilo har vidare som långsiktiga finansiella mål:

  • En genomsnittlig årlig tillväxt överstigande 10 procent
  • Att öka exportandelen till att överstiga 50 procent av omsättningen
  • Att långsiktigt uppnå EBITDA-marginal om minst 10 procent

Prognos för helåret 2024

I bokslutskommunikén för 2023 avlämnades prognos för 2024: Nettoomsättningen kommer att öka med minst 10 % jämfört med föregående år med en EBITDA på mer än 5 % med rådande valutakurser.

Sedan prognosens avlämnande har valutakurserna förändrats negativt. Styrelsen vidhåller trots detta lämnad prognos.

Säsongsvariationer

Koncernens försäljning fluktuerar över året i linje med glassmarknaden där historiskt sett kvartal två och tre är de starkaste perioderna.

Hög tillväxt för exporten och våra egna varumärken gav ökad bruttomarginal samt positiv EBITDA

Vi kan för årets första kvartal glädjande presentera en tillväxt på vår totala omsättning samt på underliggande viktiga KPIer som egna varumärken och export. Tillväxten i det första och det normalt svaga kvartalet talar för ett vidare potentiellt bra år. En hög efterfrågan på våra produkter i och utanför Sverige ger en positiv bild framåt.

Tack vare den genomförda organisationsförändringen och de besparingar den medfört samt ett ökat fokus på prioriterade produktsegment ser vi nu en alltmer positiv bild för bolaget. Jämfört med första kvartalet förra året har vi minskat våra personalkostnader med över 25 procent samtidigt som vi visar på tillväxt i verksamheten vilket påvisar att vi idag är effektivare och mer lönsamma som organisation.

De stora kostnadsbesparingarna som tidigare presenterats är nu i stort sett genomförda även om full effekt erhålls först under tredje kvartalet i år. Vi kan i marsresultatet tydligt se att vi har nått den effekt vi räknat med. Förutom att arbeta kostnadsmedvetet har vårt fokus varit att öka vår marginal, vilket så skett i kvartalet med över fem procentenheter. Vi når en total marginal på 33,2 procent vilket jag tycker är godkänt även om vår målsättning är att öka snittet ytterligare under året.

På exporten fortsätter vi att fokusera på de strategiskt viktiga marknaderna framåt. Detta för att skapa säkrare etableringar av våra produkter långsiktigt. Länder som vi prioriterar och lägger extra fokus på är Finland, Norge, Danmark, Holland, Schweiz och Kina. I dessa länder ser vi en stor potential för ökad och stabil försäljning framåt. Finland är redan idag vårt största exportland där vi har en lång relation med stabil försäljning och bra marginaler. Målet är att fler av de prioriterade länderna ska bli minst lika stabila och stora sett till omsättningen som Finland. Det skulle bidra till mycket god lönsamhet.

Lanseringen av nya LOHILO Exotic glassen har gått över förväntan. Vi har lyckats ta fram en produkt som direkt blev en av våra största produkter. LOHILO Exotic är en fantastisk produkt som konsumenterna älskar. Det talar för att det kommer bli en bra sommar för LOHILOs egna glassortiment.

Fler lanseringar står också för dörren. Vi kommer att lansera ytterligare en ny smak på LOHILO glassen till hösten. Bubbies kommer med en ny smak i augusti – Churro. Efter en lång startsträcka i Superfruit så kommer vi under hösten att lansera två till tre nya produkter. I övrigt är fokus att skapa nya glassprodukter inför nästa år och sommar.

Vi kan se att resultatet för april följer mars positiva trend. Med det sagt tackar jag ödmjukast medarbetarna för deras hårda och dedikerade arbete och aktieägare för stödet.

Önskar er alla en grym sommar –  glöm inte smaka vår nyhet LOHILO Exotic!

Växjö, maj 2024

Richard Hertvig

Vd och koncernchef

Finansiell översikt koncernen

Första kvartalet

Nettoomsättning

Den totala nettoomsättningen ökade under kvartalet med 6,7 procent till följd utav fortsatt tillväxt på exportmarknad. Omsättningen för egna varumärken ökade med 14,1 procent medan distribuerade varumärken minskade med 24,5 procent under kvartalet. Det kvarvarande distribuerade varumärket Bubbies ökade med 49 procent.

Exporten ökade med 25 procent under kvartalet. Ökningen beror framför allt på första delleverans till ny exportkund. Bearbetningen på exportområdet fortsätter att ge goda resultat och ledningen bedömer att exporten kommer att utvecklas fortsatt positivt på lång sikt.

Januari till mars

Bruttoresultat

Bruttoresultatet för kvartalet uppgick till 15 241 TSEK (12 026). Bruttomarginalen förbättrades och uppgick till 33,2 procent (27,9). Bruttomarginalen har under kvartalet kunnat höjas genom långsiktigt strategiskt arbete i leverantörs-, kund och fraktleden samt byte av underleverantör på ett par produktsegment. Under första kvartalet 2023 skedde även en större lagerutförsäljning av tidigare distribuerande produkter. Valutakurseffekt hade en mindre negativ effekt under första kvartalet i år i jämförelse med motsvarande period 2023.

Övriga intäkter

Under posten övriga intäkter redovisas ordinarie intäkter för uthyrning av lokaler samt viss försäljning av övrigt.

Kostnader

Rörelsekostnaderna under kvartalet uppgick till -16 556 TSEK (-19 293), fördelat på personalkostnader –4 613 TSEK (-6 205) och övriga externa kostnader -10 661 TSEK
(-11 453) samt avskrivningar och nedskrivningar –1 282 TSEK (-1 635).

Rörelseresultat (EBIT)

Rörelseresultatet under kvartalet uppgick till -667 TSEK (-6 099).

Rörelsekostnaderna kommer fortsatt att minska i enlighet med vår kommunicerade strategiska plan. Den ut kommunicerade strategiska översyn och prioriterade förändringsområden är i väsentlig grad genomförd och/eller avtalad vilket har effekt i kvartalet medan full effekt nås under andra kvartalet 2024.  

Kassaflöde

Kassaflöde från den löpande verksamheten uppgick till -5 895 TSEK (4 315) Förändring i kassaflödet är till största delen hänförligt till förskottsbetalning av lager- och logistiktjänster 2024 samt ökningen av kundfordringar i och med delleverans till ny exportkund.

Kassaflöde från investeringar uppgick till 0 TSEK (-60).

Kassaflöde från finansierings­verksamheten uppgick till 2 990 TSEK (-3 094) och är hänförligt till utnyttjandet av checkkrediten minskat med planenliga amorteringar.

Totalt kassaflöde under perioden uppgår till -2 990 TSEK (1 161).

Resultat per aktie

Resultat per aktier uppgick till -0,05 kr (-0,31) baserat på genomsnittligt antal aktier under perioden (beräknat som IB/UB), vilket var 37 668 470 (22 329 899) aktier.

Likviditet och finansiering

Den 31 mars 2024 uppgick koncernens banktillgodohavanden till 1 950 TSEK (2 594). Likvida medel i koncernen inklusive ej utnyttjad checkkredit uppgick på balansdagen till
5 456 TSEK (12 909).

Koncernen har räntebärande skulder till kreditinstitut inklusive nyttjad checkräkningskredit om 17 275 TSEK (10 938). Checkräkningskreditlimiten uppgår till 16 000 TSEK (21 000), varav moderbolaget 10 000 TSEK (15 000).

Koncernens soliditet uppgick per balansdagen till 16,4 procent (23). Eget kapital i koncernen uppgick vid periodens slut till 14 052 TSEK (19 711), motsvarande 0,37 (0,88) SEK per aktie.

Moderbolaget

Nettoomsättningen för moderbolaget uppgick under kvartal 1 2024 till 38 931 TSEK (37 473). Rörelseresultatet var under samma period -1 140 TSEK (4 882).

Anställda

Antalet anställda i Lohilo Foods koncernen vid periodens utgång uppgick till 23 (33) personer, varav 8 (8) är kvinnor.

Varumärken

Lohilo

Vårt flaggskepp bland egna varumärken som vi skapat själva och nu exporteras globalt. LOHILO föddes ur visionen att glassälskare skulle kunna njuta av fantastisk glass, med ett lika fantastiskt näringsinnehåll. Vi vet att våra kunder inte nöjer sig med glass som bara är nyttig. Det är därför vi skapade receptet för den godaste proteinglassen någonsin. LOHILO började som en av världens första proteinglassar och har nu utvecklats till ett varumärke som sträcker sig över flertalet produktsegment med samma, övergripande syfte; träning och hälsa med fokus på fantastisk smak och funktion.

Alvesta Glass

Alvestaglass är vår klassiska premiumglass. Sedan över 30 år tillbaka har vi skapat kvalitetsprodukter med en självklar plats i våra kunders frysar. Glassen och alla såser är gjorda från grunden – allt enligt vår glassmästares recept. Vi har ett brett utbud av olika smaker – så att alla kan hitta sin egen favorit. Självklart har vi inkluderat glass som är laktosfri och utan tillsatt socker i vårt sortiment, för att alla ska kunna njuta av vår goda glass.

Järna Glass

Vår noggrant tillverkade lyxglass med fantastisk smak. Järnaglass är ett hantverk som tillverkas med ett fåtal, väl utvalda ingredienser. Vi har nämligen tagit en tydlig ståndpunkt när det gäller överflödiga ingredienser, e-ämnen och tillsatt luft – för att den allra bästa glassen inte behöver det! Vi förvärvade bolaget Järnaglass 2017, som ett naturligt steg i rätt riktning för att erbjuda det bästa till glassälskare.

Superfruit

Under varumärket Superfruit erbjuder vi naturliga och ekologiska nutritions- och matprodukter. Superfruit startade 2007 och är ett väletablerat och erkänt varumärke inom kategorin Superfoods. Varumärket riktar sig till medvetna konsumenter som sätter hälsan först. Superfruits produkter säljs hos alla stora återförsäljare inom hälsofackhandel, ehandel samt finns i utvalda dagligvarubutiker.

KLEEN Sports Nutrition

Kleen Sports Nutrition är ett svenskt varumärke med rötter i Åre. Ambitionen är att göra lite bättre och lite godare sportnutrition och i vårt sortiment hittar du olika typer av proteinbars och kosttillskott. Varumärket riktar sig till aktiva människor oavsett om du gillar att gå på tur, cykla, springa, lyfta vikter, klättra i berg så har vi produkter för prestation, uthålligt och återhämtning.

Övrig information     

Redovisningsprinciper

Delårsrapporten har upprättats i enlighet med årsredovisningslagen och Bokförings­nämndens allmänna råd BFNAR 2012:1 Årsredovisning och koncernredovisning (K3). Redovisningsprinciperna har inte förändrats sedan senast reviderade årsredovisningen 2021.

Operationella och finansiella risker

Bolagets verksamhet är utsatt för ett antal risker som helt eller delvis ligger utanför bolagets kontroll men som kan påverka försäljning och resultat. Riskerna som bolaget utsätts för är förändringar av materialpriser, valutakurser samt kundavtal.

Aktien

Antalet utestående aktier uppgick per den 31 mars 2024 till 37 668 470.

De största aktieägarna som äger mer än 10 procent per 2023-12-31 är Voxson Carl-L Eriksson AB och Richard Hertvig, som innehar en ägarpost om 15,1 procent respektive 12,2 procent.

Bolaget har per rapportdatum fyra utestående optionsprogram.

Optionsprogrammet 2022/25:1 omfattar 255 000 teckningsoptioner till ett lösenpris om 8,30 SEK som löper ut 2025-07-30.

Optionsprogrammet 2022/25:2 omfattar 135 000 teckningsoptioner till ett lösenpris om 8,30 SEK som löper ut 2025-07-30.

Optionsprogrammet 2023/25:1 omfattar 200 000 teckningsoptioner till ett lösenpris om 2,70 SEK som löper ut 2026-05-31.

Optionsprogrammet 2023/25:2 omfattar 540 000 teckningsoptioner till ett lösenpris om 2,70 SEK som löper ut 2026-05-31.

Om samtliga teckningsoptioner utställda per 2023-12-31 utnyttjas för nyteckning av 1 130 000 aktier kan utspädningseffekten uppgå till cirka 3,0 procent beräknat enligt antal emitterade aktier/totalt antal aktier efter emission.

Styrelsens intygande

Styrelsen och verkställande direktören försäkrar att denna delårsrapport ger en rättvisande översikt av bolagets verksamhet, ställning och resultat samt beskriver väsentliga risker och osäkerhetsfaktorer som bolaget står inför.

Denna delårsrapport har inte granskats av bolagets revisor.

Växjö den 24:e maj 2024

Hans Jacobsson                                      Jonas Hamrén Berggren

Styrelseordförande                                  Styrelseledamot

Richard Hertvig                                        Therese Lundstedt

Styrelseledamot och                               Styrelseledamot               
verkställande direktör

Finansiell kalender

31 maj 2024: Årsstämma

29 augusti 2024: Delårsrapport Q2 2024 publiceras

22 november 2024: Delårsrapport Q3 2024 publiceras

28 februari 2025: Delårsrapport Q4 2024 publiceras

Finansiella rapporter publiceras via Cision news och på bolagets hemsida: www.lohilofoods.com/

För ytterligare information, kontakta vänligen:

Richard Hertvig, Vd och koncernchef

E-post: richard@lohilofoods.com, tel: +46 70 88 69 444

Om Lohilo Foods AB (publ)

Lohilo Foods AB (publ), som grundades 2008, är ett foodtech-bolag med rötter i Småland. Bolaget startade som en glassproducent med målsättningen att bli ett av de största glassbolagen i Norden. Sedan april 2019 har bolaget även etablerat sig inom torrvarusegmentet med produkter inom functional food. Kända varumärken i produktportföljen inkluderar LOHILO, Järnaglass, Alvestaglass, Superfruit, Bubbies och KLEEN.  

Aktien handlas sedan 2020-10-26 på Nasdaq First North Growth Market Stockholm under beteckningen LOHILO. Bolag vars aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North Growth Market måste ha en Certified Adviser. För Lohilo Foods AB (publ) innehar Eminova Fondkommission AB, adviser@eminova.se respektive 08-684 211 10, uppdraget som Certified Adviser.

Denna information är sådan som Lohilo Foods AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 24 maj 2024 kl. 08.40 CET.

Lohilo Foods AB (publ)

Hejaregatan 30, 352 46 Växjö • Tel: 0470-72 91 78 • www.lohilofoods.com • E-post: info@lohilofoods.com

Richard Hertvig, VD, richard@lohilofoods.com, +46 70 886 94 44

Continue Reading

Marknadsnyheter

Globala partnerskap banar väg för en hållbar framtid.

Published

on

By

Maj är en tid för att fira framgången för våra världsomspännande partnerskap och samarbeten inom byggbranschen. Vårt nätverk av partners och installatörer över hela världen spelar en avgörande roll för att leverera innovativa och hållbara lösningar. Den här månaden lyfter vi fram ett enastående projekt som exemplifierar hur samarbete kan leda till anmärkningsvärda prestationer inom byggbranschen.

Framgångsrikt partnerskap

Ett av våra mest uppmärksammade samarbeten är VillaZero-projektet med Fiskarhedenvillan, Mondo Architects och Structor Byggteknik Dalarna med stöd av Region Dalarna. Detta projekt syftade till att bygga ett koldioxidneutralt hus i Borlänge och har varit ett riktmärke inom hållbart byggande.

 

En framgångssaga om samarbete inom konstruktion

VillaZero-projektet var inte bara en strävan efter konstruktion utan ett lagspel av expertis, innovation och delade värderingar. Våra markskruvar spelade en avgörande roll för att tillhandahålla en hållbar grund och passade perfekt med projektets mål att minimera miljöpåverkan. Framgången med VillaZero, hedrad som ”Årets installation 2022” och vinnare av 2022 års solenergipris, är ett bevis på kraften i samarbete.

Vårt globala nätverk

Våra partnerskap sträcker sig bortom geografiskagränser och omfattar en mängd olika yrkesverksamma grupper, från arkitekter och ingenjörer till hantverkare, alla engagerade i hållbara och innovativa byggmetoder. Dessa samarbeten handlar inte bara om att slutföra projekt, de handlar om att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom byggande med hållbarhet i fokus.

Vi fortsätter att bygga vårt globala nätverk och caset om VillaZero fungerar som ett inspirerande exempel på hur samarbeten kan bidra till fantastiska resultat. Våra partners och installatörer över hela världen är inte bara en del av vår verksamhet – de är en del av vårt uppdrag att styra byggbranschen mot målet för en mer hållbar framtid.

Elisabeth Lodin
Press kontakt
elisabeth.lodin@stopdigging.se

Sluta Gräv är Sveriges största leverantör av kostnadseffektiv markförankring via markskruvar. Sluta Grävs egenutvecklade markskruvar är en modern och kostnadseffektiv markförankring som snabbt och hållbart skapar ett stabilt markfundament för stora och små byggprojekt. Sluta Gräv grundades år 2012 med säte i Helsingborg. Företaget verkar globalt på den europeiska marknaden, i Nordamerika, Australien och Nya Zeeland. Företaget har över 130 partners, som är auktoriserade installatörer av Sluta Grävs markskruv.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Kvartalsrapport första kvartalet 2024, Nordic LEVEL Group

Published

on

By

Styrelsen för Nordic LEVEL Group AB, noterat på NASDAQ First North Growth Market, lämnar följande rapport för perioden januari – mars 2024

FÖRSTA KVARTALET I SAMMANDRAG JANUARI – MARS 2024

  • Efter renodling av verksamheten genom avyttringen av bevakningsverksamheten, segment Operations, under fjärde kvartalet 2023, fokuserar nu LEVEL på kärnverksamheten. Kraftigt ökad orderingång och offertstock visar på fortsatt stark efterfrågan på våra helhetslösningar inom säkerhetsteknik och rådgivning. 
  • Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 90,2 (76,2) MSEK, en tillväxt på 18,4 procent jämfört med motsvarande kvartal föregående år. Den organiska tillväxten för jämförbara enheter är 13,2 procent.
  • Koncernens rörelseresultat (EBITDA) för perioden uppgick till 0,1 (-1,8) MSEK och rörelseresultat (EBIT) uppgick till -3,4 (-5,2) MSEK. 
  • Periodens resultat efter skatt uppgick till 4,6 (-5,8) MSEK. Periodens resultat efter skatt från avvecklad verksamhet belastade jämförelsesiffrorna för första kvartalet 2023 med -2,4 MSEK. 
  • Periodens resultat per aktie i genomsnitt uppgick till 0,03 (-0,07) SEK före och efter utspädning. Periodens resultat kvarvarande verksamhet per aktie i genomsnitt uppgick till 0,03 (-0,05) SEK före och efter utspädning. Periodens resultat avvecklad verksamhet per aktie i genomsnitt uppgick till – (-0,02) SEK före och efter utspädning.
  • Periodens kassaflöde från den löpande verksamheten inklusive avvecklad verksamhet före förändring av rörelsekapital uppgick till -0,2 (-5,3) MSEK och kassaflödet efter förändring av rörelsekapital uppgick till -5,6 (-22,4) MSEK. Kassaflödet från investeringsverksamheten uppgick till -0,2 (-0,3) MSEK och från finansieringsverksamheten till -5,5 (23,0) MSEK. Periodens kassaflöde uppgick till -11,3 (0,3) MSEK. Kassaflödet från finansieringsverksamheten påverkas av en lösen av ett banklån uppgående till 12.7 MSEK.
  • Periodens orderingång uppgick till 119,4 (64,2) MSEK, en ökning med 85,8 procent jämfört med motsvarande period föregående år. Total offertstock uppgick vid periodens utgång till 373,0 (232,2) MSEK.

Siffror inom parentes avser motsvarande period föregående år.

Utdrag från VDs kommentar

Under det första kvartalet levererar Nordic LEVEL Group, med en renodlad strategisk inriktning på avancerad säkerhetsteknik och kvalificerad säkerhetsrådgivning, fortsatt goda resultat. Efter försäljningen av vårt segment Operations, som inkluderade fysisk bevakning och parkeringstjänster i slutet av 2023, har vi fullt ut kunnat fokusera våra resurser på koncernens kärnverksamhet. Den strategiska förändringen har redan börjat visa positiva ekonomiska effekter; EBITDA-resultatet för kvartalet visar en betydande förbättring till 0,1 (-1,8) MSEK mot jämförbart kvartal föregående år. Resultat är särskilt noterbart mot bakgrund av säsongsmässiga variationer i vår bransch, där första och tredje kvartalen traditionellt är svagare.

Läs hela VDs kommentar i den bifogade rapporten sida 2.

Komplett kvartalsrapport bifogas som PDF.

Denna information är sådan information som Nordic LEVEL Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 maj 2024 kl. 08.30 CEST.

För ytterligare information kontakta:

Jörgen Lundgren, VD och koncernchef

Tel 070-486 58 99 
E-post: jorgen.lundgren@nordiclevelgroup.com

Nordic LEVEL Group – Enabling our clients to live a levelled life

Nordic LEVEL Group är en förvärvsdriven koncern som utvecklar och integrerar bolag, med exponering mot säkerhetssektorn. Koncernen är en helhetsleverantör av tillförlitliga och moderna trygghets- och säkerhetslösningar samt tjänster. Koncernen har ca. 150 anställda med en på årlig basis omsättning om ca. 400 MSEK. Verksamheten bedrivs genom koncernens dotterbolag på den nordiska marknaden. Koncernens är verksam inom två kärnområden: Advisory ochTechnology. Koncernens mål är att öka både den upplevda och faktiska säkerheten i samhället, särskilt fokusera på samhällskritisk verksamhet samt säkerställa att dess kunder ska kunna leva ett så tryggt och säkert liv som möjligt. Bolaget grundades 1989 och har sitt huvudkontor i Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.nordiclevelgroup.com

Nordic LEVEL Groups aktie handlas under kortnamnet LEVEL på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB (publ)

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.