AB bostaden förlänger sitt samarbete med Läxhjälpen!

| 21 juni, 2021 | 0 kommentarer

AB Bostaden förlänger sitt samarbete med Stiftelsen Läxhjälpen, så att fler elever på Ersängsskolan i Umeå ska få gymnasiebehörighet och självförtroende inför framtiden. 
 

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att AB Bostaden, som är en partner till Läxhjälpen sedan 2019 kommer fortsätta stötta Läxhjälpen under nästkommande läsår. Tack vare stödet kommer elever på Ersängsskolan kunna få stöttning i sina studier efter skoltid för att uppnå gymnasiebehörighet med självförtroende inför framtiden.

Förra läsåret var det 16 480 elever som stod på skolavslutningen i nian utan gymnasiebehörighet. Det finns idag skolor där så många som 70 % av eleverna inte når gymnasiebehörighet. Den faktor som är mest bidragande till en elevs chanser att klara skolan är föräldrarnas utbildningsnivå. Den ideella stiftelsen Läxhjälpen bedriver, tack vare stöd från bland annat näringslivet, ett resultatfokuserat och strukturerat läxhjälpsprogram som bidrar till att fler klarar grundskolan med gymnasiebehörighet inför framtiden.

Våra ungdomar är framtiden. Självklart måste vi hjälpas åt så att de både får tillgång till den utbildning som de har möjlighet till samtidigt som det också höjer deras självförtroende” säger Anders Hugosson marknadschef på Bostaden. 

”AB Bostaden har varit med och etablerat Läxhjälpsprogrammet i Umeå, och vi är väldigt glada över att de fortsätter att arbeta långsiktigt för de elever som saknar gymnasiebehörighet.” –Ebba Myrsten regionchef Läxhjälpen.    

För vidare information, vänligen kontakta:Ebba Myrsten, regionchef Stiftelsen Läxhjälpen, 072-301 69 70, [email protected]
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *