Acrinova tecknar hyresavtal med SWEP i Landskrona

| 9 maj, 2022 | 0 kommentarer

Acrinova AB (publ) (”Acrinova”) meddelar i dag att bolaget tecknat ett hyresavtal med SWEP AB, som kommer att flytta in i fastigheten som Acrinova uppför på Järvgatan i Landskrona.

Fastigheten på Järvgatan i Landskrona kommer att ha uthyrbar yta fördelade på två plan. Acrinova har genom tidigare pressmeddelande 30 augusti 2021 meddelat att Region Skåne/Regionfastigheter har tecknat avtal på att hyra hela nedre våningen på drygt 1000 kvm, för att Folktandvården Skåne ska kunna bedriva verksamhet i den inhyrda lokalen.

Nu står det klart att SWEP hyr det övre planet i fastigheten på cirka 1100 kvm samt en tillbyggnad på 400 kvm. Inflyttning beräknas ske under sommaren 2023.

Fastigheten blir miljöanpassad och uppfyller kriterierna för miljöcertifiering silver. Acrinova kommer att göra uppvärmningen och energianvändningen fossilfri, egenproducera el genom solceller och i övrigt förse fastigheten med energieffektiva lösningar som gör att klimatavtrycket blir så litet som möjligt. 

”Vi bygger nu en toppmodern och grön kommersiell fastighet på ett läge i Landskrona med goda kommunikationsmöjligheter. Det är glädjande att SWEP funnit vår byggnad attraktiv och att vi nu knutit till oss ännu en välkänd hyresgäst”, säger Ulf Wallén VD på Acrinova.

Ulrika Nordqvist, CEO för SWEP tillägger: “Vi har hittat hem! SWEP fortsätter utvecklas och växa i snabb takt, så att vårt framtida huvudkontor byggs i linje med vårt fokus på hållbarhet och energieffektivitet är helt avgörande för oss. Här kommer vi kunna erbjuda våra fantastiska medarbetare en attraktiv hållbar arbetsplats där vi tillsammans fortsätter lyckas, där yta finns för möten, samarbete och nytänkande. Vi önskar att vårt nya huvudkontor även är mötesplats för våra partners, kunder och framtidens medarbetare och tack vare läget kan man enkelt välja miljövänligare transportalternativ hit. Vi är väldigt glada att få växa vidare Landskrona och ser verkligen fram emot flytten nästa år!”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ulf Wallén, VD
0708-30 79 90   

[email protected]
www.acrinova.se

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB
Telefon: +46 11 32 30 732
E-post: 
[email protected] 

Acrinova är en fastighetskoncern med fokus på södra Sverige och på kommersiella fastigheter. Bolaget erbjuder helhetstjänster som ägare, förvaltare och utvecklare inom fastigheter. Acrinova har sitt huvudkontor i Malmö. Bolaget är sedan 2019 noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.