ADDvise tillträder Medisuite, LLC

| 4 augusti, 2021 | 0 kommentarer

ADDvise Group AB (publ) har idag tillträtt aktierna i Medisuite, LLC i enlighet med aktieöverlåtelseavtalet som kommunicerades via pressmeddelande den 30 juli 2021. Medisuite kommer att konsolideras i ADDvise finansiella rapportering från och med augusti 2021. Den operationella ledningen i Medisuite kommer att fortsätta i enlighet med ADDvise decentraliserade struktur och bolagsstyrning. ADDvise välkomnar Medisuite till koncernen.

Rådgivare

Mangold Fondkommission AB är finansiell rådgivare till ADDvise i samband med förvärvet.

För vidare upplysningar:

Rikard Akhtarzand, VD
+46 765-25 90 71

[email protected]

Om ADDvise Group

ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten – både geografiskt och produktmässigt. ADDvise Groups aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, [email protected], är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *