Inbjudan till Brighter’s Q2 2021 – telefonkonferens

| 4 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Brighter AB (Publ) (”Brighter” eller ”Bolaget”) meddelade idag att det kommer att rapportera resultatet för andra kvartalet 2021 torsdagen den 12 augusti 2021. Medlemmar av Brighters team kommer att hålla en telefonkonferens (på svenska) för aktieägare, analytiker, och media fredagen den 13 augusti 2021 kl. 13:00 CET för att diskutera resultatet för andra kvartalet 2021.Efter den korta presentationen följer en frågestund. Brighter uppmanar de som ämnar delta i konferens samtalet att i förväg skicka frågor till [email protected] Vi ser fram emot ert deltagande.

Telefonkonferens på svenska

För att ansluta, registrera dina uppgifter via registrerings länken nedan. När du har registrerat dig får du ett separat e-postmeddelande med dina uppringningsnummer och PIN-koder.

Datum/tid: 13.00, 13 augusti 2021 (Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien)

Registrering: Registrera dig för samtalet här

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:Investor Relations

[email protected]

Certified Adviser

Brighter’s Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB, +46 (0)8 – 684 211 10, [email protected], www.eminova.se.

 

Om Brighter AB (publ)

Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighter är certifierat under ISO 13485. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.

För mer information, besök vår webbplats på www.brighter.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *