Connect with us

Marknadsnyheter

Ansök om lån online – få pengarna direkt

Published

on

När du behöver pengar snabbt är det oftast för något viktigt. Kanske har du råkat ut för en oförutsedd utgift eller så behöver du pengar för att kunna köpa en bil. Oavsett anledning är det bra att veta att det finns flera olika alternativ för att ansöka om lån online. Detta innebär att du inte behöver träffa någon bank i person och du kan få pengarna direkt in på ditt konto. 

Ansöker om lån

Låna pengar smidigt

Det finns många skäl till varför du tar lån. Ibland är det nödvändigt för att kunna köpa en bostad eller en bil, och ibland är det för att du behöver pengar till en akut situation. Oavsett anledningen är det viktigt att tänka igenom hur mycket pengar du verkligen behöver och om du har råd att betala tillbaka lånet i tid. Det finns många olika typer av lån, så det gäller att hitta det som passar just din ekonomi och behov.

Jämför lån på nätet

Det finns många olika sätt att jämföra lån på nätet. Du kan använda sig av en lånekalkylator, göra en egen jämförelse eller läsa recensioner från andra som har tagit lån. Men en lånekalkylator hos en lånförmedlare är ofta det bästa sättet att jämföra olika lån, eftersom du då får se exakt hur mycket du kommer att betala i ränta och amortering. Du kan också se hur olika långivare ser ut, och välja det lånet som passar ens egna behov bäst. Det är dock viktigt att komma ihåg att alla långivare inte erbjuder samma villkor, och därför är det viktigt att göra en grundlig jämförelse innan du tar ett lån.

Ränta för ditt lån

Ränta är något som du betalar för att låna pengar. Ju högre ränta, desto dyrare blir det för dig att låna pengar. Räntan är också något som du kan tjäna pengar på, om du har pengar sparade i en bank eller i aktier. Räntan är alltså den procentsats som anger hur mycket mer (eller mindre) pengar du får tillbaka när du lånar (eller sparar) dem. Det finns oftast fast eller rörlig ränta att välja på.

Att ansöka om lån online är en snabb och enkel process. Du kan fylla i ansökan när som helst, dygnet runt. Och oftast har du pengarna direkt på ditt konto inom några minuter. Tänk på att jämföra lån innan du väljer ett. Så att du får ut det bästa av lånet. Ta snabblån utan uc här.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Fastighetsbolaget Emilshus AB (publ) offentliggör resultatet från återköpserbjudandet avseende bolagets obligationslån med ISIN SE000017769060

Published

on

By

EJ FÖR DISTRIBUTION I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER TILL NÅGON AMERIKANSK PERSON (U.S. PERSON SÅSOM DEFINIERAS I REGULATION S I UNITED STATES SECURITIES ACT OF 1933, I DESS NUVARANDE LYDELSE) ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE ÄR FÖRBJUDET ENLIGT LAG

Den 4 juni 2024 offentliggjorde Fastighetsbolaget Emilshus AB (publ) (”Emilshus” eller ”Bolaget”) ett återköpserbjudande till innehavare av Bolagets utestående icke-säkerställda gröna obligationer med löpande ränta och utestående volym om 400 000 000 kronor med ISIN SE0017769060 (”Obligationerna” och ”Återköpserbjudandet”). Återköpserbjudandet löpte ut idag kl. 12:00 CEST. Bolaget har i samband med Återköpserbjudandet accepterat återköp av Obligationer motsvarande ett nominellt belopp om 76,25 miljoner kronor.

 

Emilshus avser att fullfölja Återköpserbjudandet och priset för Obligationerna i Återköpserbjudandet är 101,3125 procent av nominellt belopp. Bolaget kommer även erlägga upplupen och obetald ränta för Obligationerna på likviddagen för Återköpserbjudandet i enlighet med villkoren för Obligationerna. Likviden för Återköpserbjudandet förväntas betalas ut den 26 juni 2024.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Jakob Fyrberg, VD
E-post: jakob.fyrberg@emilshus.com
Telefon: 0705-93 95 96

 

Emil Jansbo, CFO
E-post: emil.jansbo@emilshus.com
Telefon: 072 243 30 88

 

Om Emilshus

Emilshus är ett fastighetsbolag som med utgångspunkt i småländsk företagskultur förvärvar, utvecklar och förvaltar högavkastande kommersiella fastigheter med södra Sverige som kärnmarknad. Bolagets fastighetsbestånd uppgick per 31 mars 2024 till 820 tkvm uthyrningsbar area fördelat på 139 fastigheter med tyngdpunkt på lätt industri, industriservice/proffshandel och extern- och dagligvaruhandel. Emilshus stamaktie och preferensaktie är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Continue Reading

Marknadsnyheter

Compactor emitterar obligationer om 500 MSEK under ett ramverk om totalt 1 000 MSEK

Published

on

By

Compactor Fastigheter AB (publ) (”Bolaget”) har framgångsrikt emitterat ett icke säkerställt obligationslån på den svenska obligationsmarknaden (”Obligationslånet”). Volymen på Obligationslånet uppgår till 500 MSEK under ett ramverk om totalt 1 000 MSEK. Lånet löper med en rörlig ränta om STIBOR 3M + 3,00 procentenheter och har slutligt förfall i juni 2027. Bolaget kommer att ansöka om notering av Obligationslånet på Nasdaq Stockholm. Emissionslikviden kommer att användas till återbetalning av utestående obligationslån samt till allmänna verksamhetsändamål inklusive förvärv.

Arctic Securities och Pareto Securities har agerat arrangörer i samband med emissionen av Obligationslånet och Gernandt & Danielsson har agerat legal rådgivare.

För vidare information vänligen kontakta:

Sven-Olof Johansson, styrelseordförande Compactor Fastigheter AB (publ)
Tel: 08 – 402 34 65

Informationen lämnades för offentliggörande den 12 juni 2024 kl. 17:15.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 123/24 – Vadsbo SwitchTech Group AB changes name to Lightning Group AB

Published

on

By

The change affects the company name, instrument name, short name and FISN. The shares will be traded under the new name as of June 18, 2024. 

Information about the share: 

New company name: Lightning Group AB 
Previous Company name Vadsbo SwitchTech Group AB  
LEI (unchanged): 549300EI0J8FQT84ED43 
Company registration number (unchanged): 556476-0782 
New instrument name: Lightning Group 
Previous instrument name: Vadsbo Switchtech 
New short name: LIGR 
Previous short name: VADS 
ISIN-number (unchanged): SE0007980362 
Orderbook ID (unchanged): 303157 
CFI (unchanged): ESVUFR 
New FISN: LIGHTNINGGR/SH  
Previous FISN: VADSBO/SH 
First date of trade with new name: June 18, 2024 

Stockholm June 12, 2024 

Spotlight Stock Market 
08-511 68 000   
backoffice@spotlightstockmarket.com

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.