Attana förlänger forskningssamarbetsavtalet med ett av USA:s främsta universitetssjukhus inom biomedicinsk forskning

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

Attana kan idag meddela att samarbetet med ett av USA:s ledande akademiska institutioner för biomedicinsk forskning, har förlängts.

I mars kommunicerade Attana att ett forskningssamarbetsavtal tecknats med ett av USA:s främsta universitetssjukhus inom biomedicinsk forskning med fokus på virus och antikroppar. Sedan dess har Attana installerat ett Attana CellTM 250-instrument, utbildat laboratoriepersonal och levererat applikationssupporttjänster. Parterna har idag förlängt samarbetsavtalet till oktober. Som tidigare kommunicerats kan avtalet ömsesidigt förlängas till slutet av 2025.

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup, VD Attana AB 
e-post: [email protected] 
tel: + 46 (0)8 41020000

Denna information är sådan som Attana AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för publicering genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tid då företagets nyhetsdistributör, Cision, publicerade detta pressmeddelande.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.