Audientes lanserar en crowdfundingkampanj för att säkerställa en snabbare marknadsintroduktion av sin nya produkt Companion i USA och Europa

| 3 november, 2022 | 0 kommentarer

Audientes A/S meddelar idag att företaget lanserar en crowdfundingkampanj för sin nya produkt Companion by Audientes, för att säkerställa en snabbare marknadsintroduktion och varumärkeskännedom i USA och Europa. Lanseringen sker på den ledande plattformen Kickstarter, som en föregångare till Companions kommande utrullning i USA och Europa, via e-handel och butikskanaler.

Audientes har idag startat en crowdfundingkampanj för Companion by Audientes på den amerikanska plattformen Kickstarter. Kampanjen syftar till att skapa medvetenhet och få igång marknadsföringen av produkten i nya geografiska områden, för att därmed påskynda Companions marknadsinträde, till en början i de viktigaste regionerna USA och Europa, genom att direkt knyta an med kampanjens finansiärer och produktens slutanvändare.

Unik möjlighet att samla finansiärer till Companion

”Det här är ett mycket spännande projekt för Audientes. Ekosystemet för crowdfunding på Kickstarter ger oss en unik möjlighet att samla finansiärer till Companion och lära oss mer om marknaden för produkten. Då kampanjen kommer pågå i både USA och Europa kommer den även att kunna ge oss en unik inblick i var intresset för Companion är störst, vilket hjälper oss att styra våra framtida marknadsaktiviteter”, säger Steen Thygesen, vd för Audientes A/S.

Kickstarter-kampanjen inleds idag och kommer att pågå i ungefär en månad på Kickstarter följt av en kortare period på den andra ledande amerikanska crowdfunding-plattformen Indiegogo.

Global Kickstarter-kampanj

Potentiella finansiärer och andra intresserade från Europa, USA och omvärlden når kampanjsajten på Kickstarter här.

Finansiärer kan välja mellan olika förmåner (så kallade ”perks”), till exempel en eller flera Companion-produkter med en rabatt på upp till 50 % av det förväntade detaljhandelspriset för Companion. När kampanjen avslutas och efter en viss utvecklingstid kommer Audientes att skicka produkterna till den adress som valts. Försändelser kan göras till de flesta länder i världen med hjälp av internationella leveranstjänster.

Denna information till investerare kommer inte att ändra den finansiella prognosen för intäkter och EBITDA-resultat för 2022.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Steen Thygesen, vd Audientes A/S Telefon: +45 53 17 26 10 E-post: [email protected]

Om Audientes A/S

Audientes A/S är ett danskt teknikföretag som specialiserar sig på smarta, självpassande och prisvärda hörapparater. Audientes unika hörsellösning, Ven™ by Audientes, finns att köpa på den indiska marknaden, online samt i butiker, och kommer att introduceras på den amerikanska OTC-marknaden såväl som på andra marknader under de kommande åren. Audientes nya produkt Companion by Audientes är en avancerad hearable som kommer att lanseras i USA och Europa med full kommersiell tillgänglighet i början av 2023. Audientes uppdrag är att hjälpa de cirka 500 miljoner människor världen över som lider av en funktionshindrande hörselnedsättning och som antingen inte har råd att köpa en av de dyra hörapparater som finns på marknaden, eller som i dagsläget inte har tillgång till en lösning på sin hörselnedsättning. 

Audientes är noterat på Spotlight Danmark (AUDNTS) och har sitt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark, med ett dotterbolag i Hyderabad, Indien.

Ytterligare information finns på företagets webbplats: https://audientes.com.

Om Kickstarter

Kickstarter grundades 2009, har sitt säte i New York och är en global crowdfunding-plattform med målet att förverkliga kreativa projekt.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *