Avida Finans AB (publ) publicerar årsredovisning med hållbarhetsrapport för 2021

| 29 april, 2022 | 0 kommentarer

Årsredovisning och hållbarhetsrapport 2021 för Avida Finans AB (publ) har idag publicerats på www.avida.se och bifogas som pdf-dokument med detta pressmeddelande. 

Informationen är sådan som Avida Finans AB är skyldigt att offentliggöra enligt lag (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-04-29 15:15 CET.

För ytterligare information kontakta:
Michael Grosche, Head of Communication and Investor Relations på Avida. E-post: [email protected] Telefon +46 70 307 29 36.

Om Avida

Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 har fokuserat på att erbjuda lån till privatpersoner och företag. Vi är för närvarande cirka 140 anställda, med huvudkontor i Stockholm och kontor i Oslo och Helsingfors. På Avida är vi inte som andra i vår bransch. Vi kommer alltid att anstränga oss lite extra för att hjälpa våra kunder att förverkliga sina planer och vi lovar att vi alltid ger våra kunder den uppmärksamhet de förtjänar.

Avida står under tillsyn av Finansinspektionen. Som alla svenska banker och kreditmarknadsbolag omfattas vi också av statens insättningsgaranti.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.