Bitcoin Era Recension

| 20 december, 2021 | 0 kommentarer

Bitcoin Era är en kryptorobot som möjliggör automatiserad handel med kryptovalutor. Med denna robot kan du handla med ett större antal kryptovalutor som till exempel Bitcoin. Genom att skapa ett konto och göra en första insättning kan du ställa in roboten efter dina egna preferenser. 

Idag är det väldigt vanligt att använda sig av kryptorobotar som håller koll på marknaden åt en. Det existerar dessvärre ett stort antal scam och bedrägerier bland dessa robotar. Därför är det viktigt att göra efterforskningar innan man väljer robot.

I denna Bitcoin Era recension ska vi granska denna kryptorobot och förklara dess för- och nackdelar. Vi ska även kolla om Bitcoin Era är scam eller om det är en tillförlitlig robot för kryptohandel.

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Era nu!

Varför Bitcoin Era är intressant

  • Automatiserar och förenklar handeln med krypto 
  • Roboten har en precision på 99,4%
  • Bitcoin Prime kan öka den långsiktiga avkastningen
  • Risken till förluster minskar med denna robot

Vad är Bitcoin Era?

Bitcoin Era är en handelsrobot som underlättar och automatiserar handeln med kryptovalutor. Genom att använda en robot som Bitcoin Era kan du låta alla dina köp och sälj bli automatiserade. 

Den här roboten påstår sig vara snabbare än de övriga robotarna på marknaden. Den säger sig också ha en precision på 99,4%, vilket är väldigt bra. Vi kan såklart inte lova att något av denna information verkligen stämmer, utan den kommer du att märka om du väljer att testa på Bitcoin Era.

🏷️ Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Era nu!

Bitcoin Era bakgrund och historia

Bitcoin Era lanserades under år 2019 av ett fintechföretag. De ville förenkla investeringarna med kryptovalutor och skapade därför denna robot. Idag kan det dessvärre vara svårt att hitta information om de företag som ligger bakom kryptorobotar. Därför kan vi inte se vilket företag eller vilka personer som skapat Bitcoin Era. Vi kan däremot se att företaget påstår sig ha en precision på 99,4% och rapporterar om att kunna generera en vinst på uppåt 1000 dollar per dag. Även om företaget verkar vara legit så kan vi rekommendera att ta vinstsumman med en nypa salt.

Kom igång med Bitcoin Era: Enkel steg för steg-guide

Det är relativt enkelt att komma igång med en kryptorobot som Bitcoin Era. Det första man måste göra är att registrera sina uppgifter på hemsidan för att skapa ett konto. Oavsett om man vill handla för riktiga pengar eller öppna ett demokonto så är registreringen det första steget. Vill man investera med riktiga pengar behöver man sedan göra en insättning. Sedan kan man ställa in roboten efter sina egna önskemål.

För att visa hur det går till att komma igång med Bitcoin Era har vi satt ihop en enklare steg för steg-guide här nedan.

🏷️ Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Era nu!

Registrera ett konto

Klicka dig in på Bitcoin Eras hemsida och gå till registreringsformuläret. Skapa ditt konto genom att fylla i namn, e-postadress och telefonnummer. Följ därefter anvisningarna och verifiera din e-postadress via det mejl du kommer att få. Klicka på “Registrera nu” för att bli skickad till en extern nätmäklare där du kommer att få ange mer uppgifter. 

Du kan skapa ett riktigt konto där du kan investera med riktiga pengar. Bitcoin Era erbjuder också möjligheten att öppna ett demokonto så att du kan testa dig fram innan du gör en riktig insättning.

Gör din första insättning

För att komma igång med ett riktigt konto hos Bitcoin Era behöver du göra en insättning. Du kan använda dig av betalmetoder som banköverföring, e-plånböcker och insättning med betalkort. Det går relativt snabbt att avsluta överföringen med alla dessa metoder och pengarna skickas direkt till ditt konto.

Hos Bitcoin Era kan man göra en minsta insättning på 250 dollar. Vi rekommenderar dig att starta med en låg summa då alla kryptorobotar är volatila. Tänk också på att inte sätta in mer pengar än vad du har råd att förlora. 

Kom igång med automatiserad trading

Nu när du har ett konto och har gjort en insättning är det enkelt att komma igång med din automatiserade trading. Det är upp till dig själv att använda roboten som du vill och därför kan du ändra inställningarna direkt i ditt konto. Roboten kan ställas in efter dina egna preferenser vilket innebär att du själv bestämmer när den ska köpa och sälja krypto. 

Bitcoin Era fungerar dessutom dygnet runt, alla dagar i veckan. Därför kan roboten hålla koll på marknaden och kursutveckling åt dig när du själv inte har tid. En kryptorobot kan vara bra om du vill köpa och sälja ofta men inte har tiden att göra det själv. Bitcoin Era är designad för att köpa krypto åt dig när marknaden är som bäst.

Du väljer såklart vilken kryptovaluta du är intresserad av och du kan även sätta gränser för köp och förluster. På så sätt behöver du inte vara orolig för att roboten kommer att spendera mer av dina pengar än vad du önskar. 

🏷️ Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Era nu!

 Hur fungerar Bitcoin Era?

Bitcoin Era är en automatiserad trading bot som underlättar investeringen i kryptovalutor. Genom att låta roboten lägga automatiserade ordrar slipper du som privatperson att sköta försäljningarna på egen hand. Med Bitcoin Era kan du investera i krypto eller handla med valutapar för valutaväxel. 

Bitcoin Era fungerar på så sätt att den läser av marknaden och kursutvecklingen under dygnets alla timmar. Den använder sig av komplicerade och avancerade algoritmer som beräknar hur marknaden kommer att förändras. Kryptoroboten följer också nyhetsinformation för att ta reda på eventuella förändringar. Därefter genomför den köp och sälj i stunder som det är allra bäst på marknaden. Bitcoin Era har som mål att förbättra dina investeringar och förbättra avkastningen med tiden. 

Enligt företaget själva så har Bitcoin Era en precision på 99,4%. De ska också vara 1 sekund snabbare än de andra robotarna på marknaden. Om denna information stämmer så är Bitcoin Era defentivit ett intressant alternativ att kolla på. 

Bitcoin Era verkar också erbjuda en app som möjliggör för handel direkt från mobiltelefonen. Vi kan inte se exakt vart den går att ladda ned men förhoppningsvis finns den tillgänglig för både Android och iOS i framtiden. 

🏷️ Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Era nu!

Är Bitcoin Era en säker robot att använda?

Vi har tidigare nämnt att många kryptorobotar på marknaden är scam. Det är också en av de viktigaste delarna att undersöka innan man väljer handelsrobot eller plattform. För att kunna bedöma Bitcoin Era har vi därför testat plattformen genom att göra en insättning. Testet visade att plattformen fungerade som den ska och att roboten investerar våra pengar precis som företaget lovat. Eftersom att vi inte upplevt något bedrägeri med denna sida kan vi därför känna oss trygga med att skriva om den.

Vi vill såklart inte lova att Bitcoin Era kommer att fungera bra för alla. Vi har under artikelns gång nämnt hur pass stor risk som faktiskt kommer med dessa typer av investeringar. Det är därför viktigt att vara medveten om hur dessa robotar fungerar. De kan hjälpa dig att göra smartare investeringar som leder till högre avkastning. Men du kan också förlora pengarna – hur pålitlig kryptoroboten än må vara. 

Vill du ge Bitcoin Era ett försök så kan du skapa dig ett konto och göra en första insättning. Genom att testa på plattformen så kommer du ganska snabbt märka ifall hemsidan passar dig eller inte. Du kommer också att märka ifall Bitcoin Era skulle vara en bluff. Så länge du gör mindre investeringar i början och inte blir för ivrig så kommer du att tjäna mer i längden.
 

Var medveten om riskerna med kryptorobotar

Eftersom att det finns en risk att kryptoroboten du är intresserad av är scam vill vi förtydliga hur viktigt det är att man väljer robot med eftertanke. På nätet finns det idag en massor av bedrägerier och scams inom kryptohandel. Många hemsidor är skapta i syfte att lura användarna på pengar. Du kanske gör en insättning på en plattform som egentligen inte existerar. Målet kan vara att lura dig på pengar eller att genomföra bedrägerier och penningtvätt. 

Självklart finns det många tillförlitliga kryptorobotar och Bitcoin Era bluff verkar inte existera. Vi har testat denna robot och kan därför säga att den fungerar som den ska. Men det är ändå bra att läsa användarrecensioner och ta reda på mer information på egen hand. 

Tyvärr vet man inte riktigt om en kryptorobot är scam förrän man har gjort en insättning och testat den. Det är egentligen det enklaste sättet att ta reda på det. Men det innebär också att man riskerar att förlora sina pengar. 

Läs guider om kryptoroboten du är intresserad av för att ta reda på vad andra användare tycker. Genom att ta reda på så mycket information som möjligt kan du förhindra att registrera dig på en falsk plattform.
 

Sätt en budget och investera ansvarsfullt

Oavsett vilken typ av investering man planerar att göra så kommer den alltid med en risk. Det spelar egentligen ingen roll om du ska spela på hästar, köpa aktier eller handla krypto – risken finns alltid att investeringen förloras. Även om en affär kan verka säker, eller bara för att en häst oftast vinner sina lopp så behöver det inte betyda att du har säkrat en inkomstkälla. Marknaden och kursutveckligen går upp och ned och ligger i ständig förändring. Därför är det omöjligt att säga i förväg om en affär kommer att gå bra eller inte. 

Vi vill att du ska vara medveten om den här risken innan du bestämmer dig för att investera några pengar. Därför är det viktigt att du inte investerar några pengar som du behöver till annat. Handla endast med krypto när du har pengar över, som du faktiskt har råd att förlora. Eftersom att du i praktiken kan förlora varenda krona så bör du inte köpa krypto för pengar som du behöver. Se det mer som ett långsiktigt sparande där du kan låta pengar ligga i din kryptoplånbok utan att behöva använda dem. Gör du smarta investeringar kommer detta sparande att växa med tiden.

Ett av våra bästa tips till dig som vill börja med kryptoinvesteringar är att sätta upp en budget. Se till att göra detta innan du gör din första investering så du vet hur mycket du har råd att handla med. Genom att ha en bestämd budget kommer du alltid att veta hur mycket du har råd att handla för. På så vis behöver du inte upptäcka att du spenderat mer pengar än vad du har råd med. 

I slutändan så har alla privatpersoner ett personlig ansvar när det kommer till investeringar. Därför är det ens eget ansvar att bedöma riskerna. Men vi hoppas ändå att denna guide kan förtydliga hur dessa risker kan se ut. 

Hur fungerar det med skatt på kryptovalutor?

Är man svensk medborgare och bosatt i Sverige så innebär det att man är skyldig att betala skatt och redovisa alla vinster från kryptovalutor. Att investera i krypto fungerar i praktiken på samma sätt som när man investerar i aktier eller fonder. Därför behöver man även deklarera sina försäljningar med krypto. När man skattedeklarerar sin inkomst i maj så behöver man därför också deklarera vinsterna från kryptovalutor och aktier. Därefter kommer du att behöva betala skatt på din vinst. 

Vi kan rekommendera att läsa mer om skatt på kryptovalutor på Skatteverkets hemsida. Där kan du hitta utförlig information om hur mycket skatt du ska betala och hur detta går till. 

🏷️ Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Era nu!

 Borde jag investera med Bitcoin Era?

Det finns både fördelar och nackdelar med Bitcoin Era. Är du ute efter en kryptorobot som automatiserar din handel så kan Bitcoin Era absolut vara ett intressant val. Det bästa du kan göra är att läsa på om roboten och göra din efterforskningar. Du kan även läsa användarrecensioner för att ta reda på vad existerande användare tycker. 

Känner du att Bitcoin Era låter som ett bra val för dig kan du göra en insättning och testa på roboten. Tänk bara på att vara försiktig i början och inte investera för en allt för stor summa.

Bitcoin Era slutsats

Vi hoppas att den här Bitcoin Era-recensionen har hjälpt dig i ditt beslut gällande kryptorobotar. Efter att ha testat plattformen kan vi säga att den inte är Bitcoin Era bluff. Det gick bra för oss att skapa ett konto och sätta in pengar. Sedan kommer roboten att arbeta på att köpa krypto när marknaden är som bäst för försäljningar. 

Tänk på att aldrig investera för mer pengar än vad du har råd med. Sätt upp en budget innan du köper krypto och tänk på att investeringarna kan gå förlorade. Innan du väljer kryptorobot är det bra att du även läser på om hur den fungerar och hur den uppfattas av användarna. Känner du att Bitcoin Era är rätt kryptorobot för dig kan du klicka dig vidare här och skapa ditt konto.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *