Bolagsstämmoprotokoll från Extra bolagsstämma i Avida Finans AB (publ), gällande val av nya styrelseledamöter och fastställande av styrelsearvode.

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

I dag hölls Extra bolagsstämma i Avida Finans AB (publ) gällande val av nya styrelseledamöter och fastställande av styrelsarvode. 

Protokoll från mötet finns bifogat här och finns också publicerat på bolagets hemsida www.avida.se.

För ytterligare information kontakta:
Michael Grosche, Head of Communication and Investor Relations på Avida. E-post: [email protected] Telefon +46 70 307 29 36.

Om Avida

Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 har fokuserat på att erbjuda lån till privatpersoner och företag. Vi är för närvarande cirka 130 anställda, med huvudkontor i Stockholm och kontor i Oslo och Helsingfors. På Avida är vi inte som andra i vår bransch. Vi kommer alltid att anstränga oss lite extra för att hjälpa våra kunder att förverkliga sina planer och vi lovar att vi alltid ger våra kunder den uppmärksamhet de förtjänar.

Avida står under tillsyn av Finansinspektionen. Som alla svenska banker och kreditmarknadsbolag omfattas vi också av statens insättningsgaranti.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *