Peter Skeppström blir Press- och PR-ansvarig på Rikshem

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Peter Skeppström, tidigare Planeringschef på Hyresgästföreningen, tillträder tjänsten som press- och pr-ansvarig hos Rikshem. Tjänsten är nyinrättad och Peter tillträder den 1 september.

Peter Skeppström har en lång bakgrund inom press och kommunikation. Närmast kommer han från Hyresgästföreningen och Regeringskansliet där han har arbetat med politik, press och kommunikation.  

– Peters erfarenhet av traditionellt pressarbete, förståelse för den politiska världen och genuina intresse för kommunikation och dess nytta är något som kommer vara positivt för Rikshem. Jag ser fram emot att tillsammans med Peter utveckla bolagets kommunikationsarbete, säger Jennie Wolmestad, kommunikationschef på Rikshem.

– Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med en framåtlutad och ansvarstagande roll. Jag är en driven person och vill vara med och stärka upplevelsen av Rikshem som ett närvarande bolag i så väl bostadsdebatten som lokalt där man verkar, säger Peter Skeppström.

Som press- och pr-ansvarig kommer Peter Skeppström att ansvara för bolagets press- och medierelationer samt pr-aktiviteter. Han tillträder sin tjänst 1 september 2021.  

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jennie Wolmestad, kommunikationschef, Rikshem: 070-687 18 57, [email protected]

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner och erbjuder ett tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ska vara en långsiktig samarbetspartner till kommuner och ägs av Fjärde AP-fonden och AMF Pensionsförsäkring AB. Läs mer på rikshem.se

www.rikshem.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *