Bonava skänker en kvarts miljon kronor till Läkare Utan Gränser

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Istället för att dela ut julklappar till anställda prioriterar Bonava att låta pengarna gå till en organisation som hjälper människor i nöd. Bonava har valt att donera årets julgåva om 250 000 kronor till hjälporganisationen Läkare Utan Gränser.  

–  På Bonava strävar vi efter att förbättra människors liv genom att skapa hem och grannskap där människor trivs och känner sig trygga. Vi som företag har däremot ett ansvar som är större än så, vi ska bidra till att samhället i stort blir en bättre plats. Det är därför viktigt att vi hjälper till på de sätt vi kan. Genom att donera pengar till viktiga humanitära initiativ kan vi förbättra situationen för de människor som behöver det som mest, säger Peter Wallin, VD och koncernchef, Bonava.

För att besluta vilken hjälporganisation Bonava ska skänka julgåvan till, har medarbetare i bolagets nio länder engagerat sig och genom en omröstning valt Läkare Utan Gränser. Donationen går till Läkare Utan Gränsers svenska del av organisationen och har öronmärkts till ett projekt för att bistå människor på flykt i Bangladesh.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Hammarbäck, Group Head of Press and Public Affairs
[email protected]
Tel: +46 739 056 063

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

För mer information om oss, besök: www.bonava.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.