Camurus presenterar uppdaterad vision för tillväxt och finansiella utsikter till 2027 på Kapitalmarknads- och FoU-dag

| 6 september, 2022 | 0 kommentarer

Lund, Sverige — 6 september 2022 — Camurus (NASDAQ STO: CAMX) håller idag kl.13.00 en Kapitalmarknads- och FoU-dag på IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm. Medlemmar av Camurus ledning kommer att presentera en uppdaterad vision för tillväxt och hållbart värdeskapande för de kommande fem åren inom företagets kärnområden, CNS och sällsynta sjukdomar. Ambitionen avseende intäkter för år 2027 kommuniceras enligt nedan.

”Camurus har haft en stark utveckling och finansiell tillväxt under de senaste åren och är väl positionerat för fortsatt tillväxt och hållbart värdeskapande.”, säger Fredrik Tiberg, Camurus vd och koncernchef. ”Vår ambition är en femfaldig ökning av våra intäkter under de kommande fem åren, med en rörelsemarginal på cirka 50 procent, drivet av fortsatt marknadspenetration och expansion av vår ledande produkt Buvidal®, nya godkännanden och lansering av långt framskridna utvecklingsprogram, samt globalisering av verksamheten.”

Presentationerna kommer att finnas tillgängliga via länk på Camurus hemsida www.camurus.com.

För vidare information
Fredrik Tiberg, vd och koncernchef
Tel. 046 286 46 92

[email protected] 

Fredrik Joabsson, Chief Business Development Officer
Tel. 070 776 17 37

[email protected]

Om Camurus
Camurus är ett svenskt forskningsbaserat läkemedelsföretag med fokus på utveckling och marknadsföring av differentierade och innovativa läkemedel för behandling av svåra och kroniska sjukdomar. Produkterna baseras på den unika formuleringsteknologin FluidCrystal® samt en omfattande expertis inom alla faser av läkemedelsutveckling. Den kliniska forskningsportföljen innehåller produkter för behandling av cancer, endokrina sjukdomar, smärta och beroende. Utvecklingen sker i egen regi och i partnerskap med internationella läkemedelsbolag. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under kortnamnet ”CAMX”.  För mer information, se www.camurus.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 6 september 2022 kl. 08:30.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.