Citycon satsar i Jakobsbergs Centrum

| 10 juni, 2021 | 0 kommentarer

CITYCON AB Pressmeddelande 10 juni 2021

Det är mycket på gång i Jakobsbergs Centrum. Nyligen meddelades att prisbelönta Babas Burgers kommer att öppna i centrum. Nu står det även klart att ytterligare en restaurang öppnar i höst. En riktig kolgrill blir ytterligare ett spännande tillskott till det rika restaurangutbudet. Sham Kolgrill kommer att servera modern Mellanöstern-inspirerad mat med fokus på lunch och middag på vardagar samt brunch på helger. Samtidigt passar Citycon på att påbörja en allmän uppfräschning i centrumets gemensamma ytor.

I Jakobsbergs Centrum finns i dag ett 70-tal butiker och restauranger, och arbetet med att fortsätta utveckla centrumet till en ännu mer attraktiv och levande plats pågår ständigt.

– Jakobsbergs Centrum är ett lokalt centrum som har besökare såväl dag- som kvällstid. Vi ser ett behov av att utveckla ännu fler trivsamma och inbjudande mötesplatser såsom caféer och restauranger som kan erbjuda både frukost, lunch, fika och fler attraktiva matställen för hela familjen kvällstid. Det är flera nyheter på gång som vi får berätta om längre fram. Kolgrillen är bara ett sådant exempel, säger Marie Rytting, centrumchef på Citycon.

Sham Kolgrill kommer även att erbjuda cateringverksamhet och möjlighet att abonnera restaurangen för privata tillställningar. Det kräver ett kök med bred produktionskapacitet och arbetet med att skapa ett sådant har redan börjat. Restaurangen räknar med att öppna under hösten.

Under ett år passerar ungefär 5 miljoner besökare genom Jakobsbergs Centrum och många ser centrumet som ett extra vardagsrum där man träffas och umgås. Med tiden slits ytorna och nu är en uppfräschning påbörjad med 

ommålning och tapetsering för att skapa mer enhetlighet och ökad trivsel. Första etappen blir klar under sommaren.

För mer information, kontakta:

Marie Rytting
Centrumchef Jakobergsbergs Centrum 
Citycon
Tel. 08-562 532 48
[email protected]

Anne Ostelius
Kommunikationschef
Citycon
Tel. 08-562 532 19
[email protected] 

Om Citycon:
Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av blandade centrummiljöer för en urban livsstil med handel, bostäder och kontor. Som ägare till fastigheter i Norden värda totalt 4,4 miljarder Euro står vi för en hållbar fastighetsförvaltning.

Våra köpcentrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av livsmedel, hälsovård och tjänster.

Av våra 37 centrum finns 6 i Sverige, 10 i Finland, 17 i Norge, två i Estland och två i Danmark. Besökarantalet uppgår till cirka 170 miljoner årligen. Våra svenska centrum är Kista Galleria, Liljeholmstorget Galleria, Åkersberga Centrum, Jakobsbergs Centurm, Mölndal Galleria och Stenungstorg Centrum.

Läs mer: www.citycon.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *