Clas Ohlsons års- och hållbarhetsredovisning för verksamhetsåret 2020/21 publicerad

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Clas Ohlsons integrerade årsredovisning för verksamhetsåret 2020/21 finns nu tillgänglig på about.clasohlson.com.

Års- och hållbarhetsredovisningen är en sammanställning av året som gått med exempel på hur bolagets strategi omsätts i praktik samt uppföljning på tidigare kommunicerade finansiella och hållbarhetsrelaterade mål. Rapporten omfattar även standardupplysningar och specifika upplysningar om hållbarhetsaspekter baserade på GRI Standards. Omfattningen framgår av GRI-index i rapporten.

Års- och redovisningen finns tillgänglig i såväl svensk som engelsk version. Hela rapporten är producerad för att i första hand läsas på skärm. Tryckta versioner kommer att finnas i mindre upplaga och den som önskar beställa en sådan ombeds kontakta Clas Ohlsons reception på telefon 0247-444 00.

För mer information, vänligen kontakta: 
Niklas Carlsson, kommunikationschef, 0247-444 29, [email protected]

Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag är vi ett detaljhandelsbolag med kunder på fyra marknader, cirka 4 500 medarbetare och en omsättning om cirka 8,3 miljarder kronor. Vår aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Mycket har hänt sedan starten, men en sak har varit densamma genom alla år: att vi varje dag vill hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser. Läs mer om oss och hur vi brinner för att förenkla livet i varje hem på about.clasohlson.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *