CONDESIGN OCH DEVARION GÅR SAMMAN INOM TEKNIKINFORMATION

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Condesign Info Productions AB och AB Devarion, två konsultbolag med lång erfarenhet av att producera teknisk information, går samman från och med 1 januari 2022. Det nya företaget kommer att heta Condesign Devarion AB och ha sitt säte i Karlstad.

Efter sammanslagningen kommer företaget att ha cirka 30 medarbetare och omsätta drygt 25 miljoner kronor. Siktet är inställt på att sammanslagningen skall genomföras vid årsskiftet, då bolagen flyttar ihop.

– I och med sammanslagningen skapar vi ett bolag med djup kompetens inom teknikinformation, utbildning och visualisering. Det innebär att vi kan erbjuda ett bredare utbud av tjänster till våra kunder, säger Condesigns VD och koncernchef, Fredrik Bromander.

Inledningsvis kommer Condesign och Devarion att fortsätta verka under sina befintliga varumärken, samtidigt som resan mot en gemensam framtid planeras och inleds. AB Devarions nuvarande VD, Emelie Löfman, kommer att tillträda som ny VD för den sammanslagna verksamheten.

– Genom att vi slås samman till Condesign Devarion får vi möjligheten att effektivisera våra processer, då vi samlar lång erfarenhet och stor kompetens under ett och samma tak. Det är något som våra kunder, partners och medarbetare kommer kunna dra stor nytta av, säger AB Devarions VD, Emelie Löfman.

 För mer information:

Fredrik Bromander, VD och koncernchef Condesign AB, +46 70 781 57 54, [email protected]

Emelie Löfman, VD AB Devarion, +46 72 536 73 31, [email protected] 

Condesign är industri- och kommunikationskonsulten som sedan 1984 arbetar med flera av Sveriges ledande företag med allt från produktutveckling och design till eftermarknad. Condesignkoncernen består av moderbolaget Condesign AB och fyra dotterbolag som levererar tjänster inom två affärsområden, Engineering och Teknikinformation. Condesign grundades i Göteborg och har idag kontor på sex orter i södra Sverige.

Devarion startades 2011 och arbetar inom området informationsdesign. Hos Devarion finns både bred och djup kompetens inom teknikinformation, utbildning och visualisering. Bolaget har kontor i Karlstad, Stockholm och Göteborg med huvudkontor i Karlstad.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.