Croisette säljrådgivare vid försäljning i centrala Eskilstuna

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Croisette Real Estate Partners har varit säljrådgivare åt Vinsta Holding AB och Tyrbjörnen AB i samband med försäljningen av fastigheten Värdebrevet 1 i centrala Eskilstuna. Fastigheten har en total uthyrningsbar area om 5 128 mÇ som främst utgörs av kontors- och restauranglokaler. Största hyresgäster är Nordea, Rådek och Pinchos. Köpare till fastigheten är Henrik och Sven-Olof Fastigheter AB.

”– Vi är nöjda med försäljningen där både vi och säljaren är övertygad om att vi hittat en köpare till fastigheten som kommer att fortsätta att förvalta fastigheten väl. Det känns också kul att på så kort tid få förmedla ytterligare en centralt belägen fasighet i centrala Eskilstuna som är en geografisk marknad som attraherar ett allt större intresse från både lokala, regionala och nationella investerare.”, säger Jakob Eriksson, Senior Associate, Croisette Real Estate Partner. 

För mer information kontakta:

Jakob Eriksson, Senior Associate | Transactions

Croisette Real Estate Partner

mob: +46 (0) 728 85 30 81

@: [email protected]

Croisette Real Estate Partner erbjuder kvalificerad analys och värdering, lokalförmedling, kompetensförsörjning, transaktionsrådgivning, försäkringsförmedling samt förvaltning avseende kommersiella fastigheter, flerbostadshus och mark. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island och Danmark med huvudkontor i Malmö.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.