Connect with us

Marknadsnyheter

D11 Gaming Hub och RightBridge Venture Group (NASDAQ: RIGHTB) tecknar kontrakt för att leverera Bahrains första kreativa nav för e-sport och spel.

Published

on

D11 Gaming Hub WLL (D11 Hub), ett dotterbolag till Dadabai Holding WLL, och RightBridge Ventures Group (”RightBridge Ventures”) är glada att kunna meddela undertecknandet av ett serviceavtal (”Avtalet”) till RightBridge för att bidra till skapandet, utvecklingen och driften av en kreativ digital  nav som inkluderar ett esport- och spelcenter i Dana Mall (”Projektet”).

D11 Gaming & Esports Company WLL:s (”D11 Gaming”) och D11 Hub  (offline-elementet D11 Gaming-ekosystemet)  grundades båda av Dadabai för att bygga, utveckla och  driva en digital kreativ hub för  att erbjuda spelare i regionen ett toppmodernt  centrum  för e-sport och spelverksamhet och underhållningskvalitet.

 

Värdet på Kontraktet är cirka 18 miljoner SEK för en period om 3 år av dessa cirka 5 MSEK för de första 12 månaderna.  Omfattningen av avtalet  som ska levereras av RightBridge Ventures och dess portföljbolag inkluderar tillgång till spelutrustning och stödjande programvara, affärsinnovation, marknadsföring och PR,  spelcoaching  och  tillgång till globala  metoder .

 

”Vi är glada över att samarbeta med RightBridge Ventures för att tillföra internationell erfarenhet och expertis till regionen”, säger Mohammed Zulaikh, VD för D11 Gaming. ”Deras expertis och kunskap inom e-sport och spelindustrin kommer att hjälpa oss att leverera en spelupplevelse i världsklass till våra kunder.”

 

”Vi är mycket glada över att samarbeta med D11 Hub för detta spännande projekt”, säger Carlos Barrios, VD RightBridge Ventures Group. ”Vårt team har åtagit sig att leverera till högsta standard och hjälpa D11 Hub att uppnå sina mål.”

 

Kontraktet är en del av det tidigare tillkännagivna samarbetet mellan RightBridge Ventures och Dadabai Holding WLL, .

 

————-

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Carlos Barrios – VD RightBridge Ventures Group AB  
Telefon: +46 705 112579
E-post: carlos.barrios@rightbridge.se

Om RightBridge Ventures Group AB

RightBridge Ventures är ett investeringsbolag baserat i Stockholm (Sverige) dedikerat till att investera i företag som formar framtiden för e-sport och gaming som en del av den digitala medie- och underhållningsindustrin. För mer information besök www.rightbridge.se eller få uppdateringar genom att följa oss på TwitterInstagram och LinkedIn.

RightBridge Ventures Group AB (publ)s aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market och Amudova AB är Certified Adviser.

Om D11 Gaming Hub WLL

D11 Hub är ett banbrytande svar på den ökande populariteten för avslappnade och konkurrenskraftiga videospel, där spelare i alla åldrar kan delta i regelbundna e-sporttävlingar och evenemang medan de njuter av avancerade spelupplevelser. D11 Hub är utrustad med avancerade datorer, spelkonsoler, ett privat teamövningsrum, ett produktionsrum, en videostudio och en akademi för att träna i alla aspekter av spelsektorns ekosystem.

Om Dadabai Holding WLL

Dadabai Holding WLL är en familjeinvesterings- och industriellkoncern baserad i Konungariket Bahrain. Företaget är aktivt närvarande i Mellanöstern och Nordafrika och fokuserar på att investera i framväxande industrier och tekniker.

Om D11 Gaming & esports Company WLL

D11 Gaming skapades för att ge en enda destination där spelare kan TRÄFFAS, SPELA, TJÄNA och LÄRA sig. Dess plattform kan ansluta spelare över PC, konsol och mobil med esportsaktivering över olika esportstitlar och avslappnade spel. D11 Gaming fokuserar på att skapa och engagera spelgemenskapen med en chans att tävla med de bästa spelarna i regionen, vinna turneringar / utmaningar och tjäna attraktiva belöningar.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Bostadsministern besökte K2A:s studentbostäder

Published

on

By

Infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson (KD) besökte idag K2A Knaust & Andersson Fastigheters studentbostäder i Barkarbystaden i Järfälla. Ministern träffade studenter som tack vare bygget av nya studentbostäder kunnat flytta till Stockholmsregionen för att studera och fick även se konkreta exempel på K2A:s prisbelönta hållbarhetsarbete.

– Att kunna hitta en bostad på den ort där man får en studieplats är en förutsättning för att kunna börja en ny utbildning. Det är oerhört viktigt för Sverige som kunskapsnation att det finns tillräckligt med tillgängliga studentbostäder, säger Andreas Carlson, infrastruktur- och bostadsminister (KD).

K2A är ett av få rikstäckande studentbostadsföretag och har studentbostäder från Lund i söder till Kiruna i norr med en gemensam kö för samtliga orter, som alla som fyllt 16 år kan ställa sig i – oavsett var de sedan kommer att studera.

– När man är ung är det väldigt svårt att på förhand veta vad eller var man kommer att plugga efter gymnasiet. Det kan också vara så att man vill byta lärosäte när man väl börjar läsa på universitet eller högskola. Vi ser att det finns en väldigt stark poäng med att det finns ett studentbostadsföretag som har bostäder i alla delar av landet, säger Johan Knaust, vd på K2A.

Mer från ministerbesöket går att lyssna på i kommande avsnitt av K2A:s egen podd Den gröna fastighetspodden.

För ytterligare information:
Johan Knaust, vd, 070-740 04 50, johan.knaust@k2a.se
Pontus Ekerljung, pr-chef, 073-024 36 00, pontus.ekerljung@k2a.se

K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB – det gröna fastighetsbolaget – förvaltar hyresrätter långsiktigt för alla typer av boenden samt samhällsfastigheter. Bolagets marknader är Stockholm, Mälardalen och ett antal universitets- och högskoleorter i övriga Sverige. Se även www.k2a.se. K2A:s B-aktie (K2A B) och preferensaktie (K2A PREF) är noterade på Nasdaq Stockholm.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Navian inleder samarbete med Propstreet

Published

on

By

Navian och Propstreet är glada över att meddela att bolagen inleder ett strategiskt partnerskap med syfte att skapa en mer transparent och effektiv marknad för bostadsfastighetsutveckling.

Som två prisbelönta företag vid årets Nordic PropTech Awards, för med sig detta partnerskap toppmodern teknologi och djup branschkunskap för att erbjuda fastighetsinvesterare och utvecklare innovativa lösningar för fastighetsutveckling.

 ”Vi är mycket nöjda över att samarbeta med Propstreet. Deras rykte som ett ledande PropTech-företag och engagemang för att skapa en mer transparent fastighetsmarknad gör dem till den perfekta partnern för oss. Detta partnerskap kommer att möjliggöra att vi kan erbjuda nya och spännande projekt för våra kunder, vilket resulterar i en bättre fastighetsupplevelse för alla”, säger Sergey Kazachenko, VD på Navian.

”Det gläder oss att kunna samarbeta med Navian i vårt gemensamma mål att skapa en mer transparent och effektiv marknad för kommersiella fastigheter. Navians internationella nätverk och expertis inom branschen gör dem till den perfekta partnern för oss. Tillsammans är vi engagerade i att öka likviditeten på marknaden och tillhandahålla innovativa lösningar som gynnar fastighetsinvesterare och utvecklare”, säger Henrik Olofsson, VD på Propstreet.

Genom detta partnerskap är Navian och Propstreet engagerade i att driva positiv förändring och göra fastighetsmarknaden mer tillgänglig och effektiv. Som ett resultat kan fastighetsinvesterare och utvecklare förvänta sig en omfattande och effektiv upplevelse som kommer att förändra deras tillvägagångssätt för bostadsfastighetsutveckling.

Matias Rodriguez
Head of Marketing
E-post:matias.rodriguez@naviangroup.com

Tel: +46 705 65 44 55

Navian Tech är den första digitala plattformen på marknaden som kopplar samman alla faserna i fastighetsutvecklings– och investeringsresan. Plattformen erbjuder de tjänster du behöver för att göra fastighetsinvesteringar och fastighetsutveckling enklare, mer effektivt och mer tillgängligt för alla. 

Företagets vision är att öppna dörren till nya sätt att utveckla och investera i fastigheter för privata och institutionella investerare, små och mellanstora utvecklare samt andra inom fastighetstjänster och teknikleverantörer. Navian Tech grundades i Sverige och är numera också verksamt i Storbritannien. 

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

BELLPAL med Motorola, Moto Watch har fått förfrågan av Connect America

Published

on

By

BELLPAL med  Motorola, Moto Watch har fått förfrågan av Connect America om att leverera lösningar som ska ta över den traditionella “larmknappen”. Projektet startade i början av mars.  Idag har bolaget drygt 1,1 miljoner trygghets-larmknapp kunder. Connect America är Nordamerikas största bolag inom Connective Care, med ca $359 miljoner i omsättning (2022). Bolaget har i sin helhet ca 4,5 miljoner kunder.Connect America äger flera bolag som är anses vara  Best in Class på marknaden. Projektet är i steg, där delmålen är tydliga.

“Deras egna ambitioner är att med de produkter och lösningar vi redan har, och potentiellt  kommer leverera, ska penetrera marknaden ytterligare med fokus målgruppen 70-80 år, som idag inte väljer det traditionella trygghetslarmet av alla kända och uttalade faktorer målgruppen uttrycker. Till det vill Connect America i sin helhet inom koncernen att halva den befintliga kundbasen ska gå över till den nya produkten i steg, över en 24 månadersperiod. Det är ett stort strategiskt beslutat fattat av dem, där Motorola BELLPAL är deras val för att gå vidare i processen. 

Det är givetvis hedrande att bli utvald, de är noggranna och seriösa. Det är ett bevis på att vårt samarbete med Motorola skapar möjligheter med aktörer som annars inte vänder sig till små bolag som oss. En validering helt enkelt på att vi har något riktigt bra som fungerar. 

Jag ser fram emot att i närtid delge marknaden mer information om status avseende detta projekt.” Säger David Ziemsky VD och grundare. 

BellPal är ett caretech-bolag som kombinerar digitala tjänster med medicinsk expertis för att utveckla produkter, tjänster och digitala lösningar för primärt seniorer och omsorg. Verksamhetens huvudområde är en heltäckande plattform som sammanlänkar användaren med anhöriga och larmcentral. BellPal har en SaaS-baserad affärsmodell för sin plattform och fakturerar slutanvändarna en månatlig abonnemangskostnad för användandet av tjänsten.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.