Efter ny undersökning: Onanipaus anordnas under årets Pride

| 6 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Värme, glädje och kärlek – Stockholm Pride gör äntligen sitt intåg fyllt med olika aktiviteter och events. Men i årets Pride-schema hittar vi ett nytt, hett tillskott. Tillsammans med det intima livsstilsvarumärket Lelo lanseras nu ”The Magic 10”, den första onanipausen i Stockholm Prides historia. Pausen på 10 minuter har grundats i en undersökning tillsammans med Sifo som visar att 67 procent av svenskar vanligtvis onanerar mellan 1–10 minuter.

För tjugotredje året i rad arrangeras Pride i Stockholm med ett syfte att synliggöra hbtq-frågor och att uppmuntra hbtq-personer att ta plats i det offentliga rummet. Varje år firas detta med en rad aktiviteter och events med hjälp av olika företag och sponsorer. Men i år finns en nykomling på schemat. Det intima livsstilsvarumärket Lelo kommer anordna The Magic 10, den första onanipausen under Stockholm Pride någonsin. Pausen på 10 minuter baseras på Lelos undersökning utförd av Kantar Sifo som visar att majoriteten av svenskarnas onanitid är mellan 1–10 minuter.

– Vi är så otroligt stolta och glada att vi får vara med och bidra under dessa dagar. På Lelo är vi övertygade om att öppenhet kring det mest intima hjälper oss att bygga djupare relationer, både till oss själva och andra. Vi tror att onanin är ett viktigt verktyg för att utveckla vår sexualitet och lära känna oss själva. Det här är en påminnelse om att alla borde stanna upp i vardagen och ge kärlek och uppskattning till sig själva, säger Elvira Eriksson, Marknads- och kommunikationschef, Lelo.

The Magic 10 kommer ske fredagen den 6 augusti klockan 11.50-12.00 på distans – platsen är helt upp till dig. Skriv in det i kalendern och se till att befinna dig på ditt absoluta favoritställe för intim njutning.Onanirapporten 2021
I juni avslöjade Lelo tillsammans med Onanirapporten svenskarnas hemliga sex- och onanivanor under det gånga året. Förutom att vi ser att svenskar onanerat mindre under pandemin så visade även rapporten att över var tredje svensk vanligtvis onanerar mellan 1–5 minuter. 67 procent onanerar mellan 1–10 minuter.
 

Om Stockholm Pride
Föreningen Stockholm Pride är en ideell och medlemsstyrd organisation för alla som delar samma värdegrund. Föreningens styrelse utses av medlemmarna på årsmötet, vanligtvis efter förslag från valberedningen. Styrelsen ansvarar för verksamheten mellan årsmöten och rekryterar en festivalledning. Föreningens syfte att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq-rörelsen. Årligen arrangeras festivalen Stockholm Pride som sedan 1998 är Nordens största Pridefestival. Allt arbete med festivalen sker på volontär basis.

Om undersökningen
Undersökningen är utförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget Kantar Sifo på uppdrag av Lelo. Statistiken har samlats in genom en webbenkät under perioden 20 april–29 april 2021 med respondenter från Sverige i åldrarna 18–79 år. Sammanlagt har 2 859 respondenter deltagit och resultatet är riksrepresentativt.
 

Bilaga

Hur länge onanerar du?

Total
Några sekunder 3%
Kortare än en minut 2%
I 1–5 minuter 34%
I 6–10 minuter 33%
I 11–20 minuter 17%
I 20–40 minuter 6%
I 40–60 minuter 1%
Längre än en timme 1%
Vet ej/ej svar 4%

 

För mer information, vänligen kontakta:
Elvira Eriksson, Marknads- och kommunikationschef, Lelo.
Tel: +46 72 443 36 16E-mail: [email protected]

 

Om LELO
LELO är världens ledande designervarumärke för intima livsstilsprodukter. I och med lanseringen 2003 förändrade LELO hur personliga massageapparater upplevs i både utseende, känsla och funktion. LELOi AB är det svenska företaget bakom LELO, med kontor som sträcker sig från Stockholm till San Jose och från Sydney till Shanghai.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *