Emirates utsett till bästa Interkontinentala flygbolag

| 29 april, 2022 | 0 kommentarer

Emirates, världens största internationella flygbolag, blev tidigare i veckan utnämnt till bästa Interkontinentala flygbolag vid Grand Travel Awards 2022, på Grand Hotel i Stockholm. Emirates tog hem det eftertraktade priset baserat på kundernas och branschfolkets omdömen.

Sverigechefen Björn Ekegren tror att mycket handlar om den goda agentsupporten, en hög lokal närvaro och den förstklassiga servicenivån som branschfolk och resenärer upplever i sin kontakt med Emirates.

– Det är en ära att vinna priset på Grand Travel Award, då det visar att vår höga servicenivå och vår premiumprodukt verkligen uppskattas. Under pandemin höll Emirates sig i framkant med innovativa erbjudanden och stort fokus på säkerhet och flexibilitet – och denna vinst understryker att vi lyckats med vårt åtagande att erbjuda en bättre kundupplevelse, i alla reseklasser. Vi fortsätter att fokusera på att bygga upp vårt omfattande globala nätverk och att flyga våra kunder, tryggt och säkert  – till mer än 130 destinationer via Dubai, säger Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates.

Emirates flyger för närvarande dagligen från Stockholm med wide-body Boeing 777-300ER. En viktig del av Emirates åtaganden är att leverera en enastående upplevelse, bland annat genom branschledande service, förstklassig mat och underhållning. Ombord erbjuds regionalt inspirerade flerrättersmenyer, framtagna av prisbelönta kockar och som kompletteras med ett brett urval av drycker. Resenärerna kan även navigera mellan drygt 5 000 kanaler i Emirates prisbelönta inflight-system, ICE. Här finns noggrant utvalt underhållningsmaterial –filmer, tv-program, musik, live-sport, spel, ljudböcker och mycket mer.

Emirates rankades också nyligen bland de 100 mest välrenommerade organisationerna i världen av 2022 Global RepTrak® 100 – detta baserat på företagets välkända signaturprodukter och tjänster.

För mer information, vänligen kontakta:   
Fannie Friberg, Spotlight   
Telefon: 073-531 49 78 
E-mail: [email protected]

Om Emirates 
Historien om Emirates började 1985 när vi startade verksamheten med bara två flygplan. Idag flyger vi världens största flygplan, Airbus A380 och Boeing 777, och erbjuder våra kunder bekvämligheter med de senaste och mest effektiva wide-body maskinerna i skyn. 

Vi inspirerar resenärer runt om i världen med vårt växande nätverk av destinationer , vårt branschledande underhållningsystem ombord, mat med doft och smak av olika destinationer samt service i världsklass. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.