Episurf Medical: Utökning av den europeiska försäljningsorganisationen

| 16 juli, 2021 | 0 kommentarer

Episurf Medical (NASDAQ: EPIS B) annonserar idag två tillägg till den europeiska försäljningsorganisationen.

JAMO Orthopaedics har utsetts till försäljningsagent för Episealer® Knä och Episealer® Talus i vissa specifika regioner i Storbritannien. JAMO Orthopaedics är en distributör av ortopediska produkter med fokus på Midlands och är distributör eller agent för flera globala ortopediska bolag. JAMO Orthopaedics kommer arbeta sida vid sida med Episurf Medicals befintliga försäljningsorganisation i Storbritannien.

“JAMO Orthopaedics är exalterade och stolta över att arbeta sida vid sida med Episurf i Storbritannien. Med ett allt större behov av patientspecifika implantat för att behandla komplexa skador kommer Episurfs produktutbud ge JAMO större möjligheter att erbjuda individanpassade lösningar till både ortopeder och patienter”, säger James Nuttall och Amo Bassi, grundare, JAMO Orthopaedics.

“Under de kommande åren kommer Storbritannien utgöra en viktig marknad för Episurf Medical och den representerar en betydande kommersiell möjlighet. Vi är i den tidiga fasen av en lansering i Storbritannien då vi fokuserar på regulatoriska frågor, ersättningsfrågor och klinisk utbildning. Vi siktar dock mot att initiera en bredare kommersiell satsning i Storbritannien inom kort och JAMO Orthopaedics kommer spela en viktig roll i denna satsning”, säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

Vidare meddelar Episurf Medical idag att bolaget anställt en senior säljare av medicintekniska produkter i Beneluxregionen. Episurf Medical har tidigare haft representation i regionen fram till och med 2019, men därefter har regionen inte prioriterats i väntan på kliniska data för att stödja en bredare produktlansering. Nu har Episurf Medical anställt en senior säljare och ser fram emot att ytterligare expandera sin verksamhet i regionen.

“Att addera seniora försäljningsdirektörer med marknadsledande nätverk är av största vikt för vilket ortopediskt bolag som helst, och jag är mycket nöjd över att ta detta steg i Benelux, då regionen är viktig i vår långsiktiga affärsplanering”, säger Pål Ryfors, vd, Episurf Medical.

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *