Första Episealer®-operationen i Indien planerad

| 29 juni, 2022 | 0 kommentarer

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) meddelar idag att den första operationen i Indien med knäledsimplantatet Episealer® har planerats.

Indien erbjuder en unik möjlighet att ta sig in på en betydande marknad med Episealer®-teknologin. Episurf Medical har ett nära samarbete med Prof. Niek van Dijk och Prof. doktor João Espregueira-Mendes som har hjälpt till med att introducera Episealer® till lokala ortopeder. Båda är rådgivare till Episurf Medical.

”Vi erbjuder nu Episealer®-teknologin till våra indiska kunder, och vi är glada över att den första operationen i Indien är inbokad. Sedan innan pandemin hade vi ett tydligt fokus mot denna marknad, men naturligtvis fick vi gå på sparlåga ett tag. Men nu har aktiviteterna startat igen och detta är en viktig milstolpe för oss. Den indiska marknaden representerar en betydande möjlighet för oss, och samtidigt som vi tar våra första steg här, så har vi redan planer på att skala upp i denna viktiga marknad”, säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.