Från fyrkantig och allvarlig till jordnära och social

| 26 april, 2022 | 0 kommentarer

Med re-branding, bättre funktionalitet samt med en helt ny logga – tar nu Kiliaro stora kliv för att förbättra både användarupplevelse och design. 

En stor del av Kiliaros mission handlar om att förenkla hur vi människor delar bilder. I flera år har teamet bakom Kiliaro i skymundan snickrat på appens basfunktionalitet och molnarkitektur. Men nu är det dags för bolaget att ta några viktiga steg för profilering och design.

Som ett första led i detta arbete har Kiliaros avdelningar för produktutveckling och design producerat en botten-navigation, där tjänstens allra viktigaste funktioner presenteras lättåtkomligt. Denna nya meny ger en indikation om den omprofilering som tjänsten nu genomgår, vilket reflekterar den sociala plattform som bolaget håller på att bygga. 

Uppdaterad logotyp
I samband med detta släpper Kiliaro också en ny logga. En logga som även den ger en mer social och jordnära känsla samtidigt som den också känns modern. Loggan består av en typografi, där symbolen (K) föreställer en glad ”poserande” människa. 

– Vi är väldigt stolta att presentera den nya loggan och utrullningen av den nya designprofilen. Vårt mål är en förbättrad användarupplevelse, samtidigt som vi vill förmedla den jordnära och vänskapliga känsla som den kommande sociala plattformen ska profileras som, säger Arian Bahrami, grundare och CPO på Kiliaro.

​​​

Kiliaros sociala plattform handlar om privat fotodelning. Den största delen av all bilddelning sker idag via diverse chatt-applikationer och en tydlig plattform för ändamålet finns ännu inte i världen. Här kliver Kiliaro in på en ledig position med sociala funktioner där du med bilder som verktyg socialiserar med dina relevanta kontakter. 

Oslagbart namn
Namnet Kiliaro är en förkortning och inspirerad från berget Kiliminajaro. Världens högsta berg som står ensamt – precis som Kiliaro gör i sin positionering. Bryter man ned namnet Kilima-njaro betyder den första delen (Kilima) ”berg” medan nästa del (Njaro) är ett gammalt swahiliskt ord för ”lysande”. 

För kontakt och mer info, vänligen kontakta:
Elie Komo, VD
Mail: [email protected]
Telefon: 072 – 333 30 26

Kiliaro startades 2015 och är ett svenskt tech-bolag som tillhandahåller en social bildgalleri-app med tillhörande molnlagringstjänst. Tjänsten gör det möjligt att automatiskt spara och dela dina livsminnen, samt möjliggör social integration kring innehållet. Kiliaro är noterat på Nasdaq First North Growth Market, med kortnamnet KILI.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.