Fredrik Wahlberg ny COO & chef Affärsutveckling på Gar-Bo

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Fredrik Wahlberg har tillträtt som COO och chef Affärsutveckling på Gar-Bo.

Genom rekryteringen får Gar-Bos tillväxtagenda ytterligare kraft där Fredrik kommer att driva Gar-Bos affärsområde Affärsutveckling & Operations. Fredrik kommer närmast från Arkwright i rollen som Partner och har dessförinnan en gedigen karriär bakom sig inom försäkringsbranschen, bl.a. som chef för Affinity och strategi på Trygg Hansa.

– Vi är väldigt glada för att ha Fredrik Wahlberg ombord på Gar-Bo. Fredrik har med sin långa erfarenhet från försäkringsbranschen och inom managementkonsultsidan mycket värdefull kompetens för att vara med och ta Gar-Bo till nästa nivå. Fredrik kommer i sin roll som chief operating officer och chef Affärsutveckling fokusera på att bygga än mer värde för våra kunder. Jag är väldigt glad för att Fredrik har valt att börja arbeta med oss på Gar-Bo, säger Linnea Moberg, vd på Gar-Bo.

 

Vera Lithell
Mediakontakt
010 – 22 18 827
[email protected]

Gar-Bo är Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och tjänster. Sedan över 30 år erbjuder vi bygg- och fastighetsbranschen försäkringar, besiktningar och specialisttjänster som tillsammans bidrar till ökad kunskap, en tryggare byggprocess och minskad ekonomisk risk. Gar-Bo arbetar för att uppnå ett samhälle där alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. Både nu och i framtiden.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *