Optimizely utnämnd som ledare inom funktionshantering och experimentering av oberoende analysföretag

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Rapporten lyfter fram Optimizely som en av de tre främsta ledarna – ”erbjuder starka möjligheter till experimentering och analys”

Den ledande leverantören av digitala upplevelseplattformar, Optimizely (tidigare Episerver), presenterar idag att man har utsetts till ledare i rapporten The Forrester Wave™: Feature Management And Experimentation, Q2 2021.

I rapporten erhåller Optimizely den högsta noteringen för marknadsnärvaro. Optimizely erhöll också noteringen ”differentierad” jämfört med andra leverantörer för följande kriterier: experimentering, målgruppsanpassning och vision.

– För att varumärken ska bli framgångsrika måste de kunna testa och optimera de upplevelser de önskar leverera, säger Justin Anovick, produktchef på Optimizely. Som utnämnda ledare i denna New Wave-utvärdering visar vi på styrkan i det vi levererar kring funktioner och experimentering. I kombination med våra ledande lösningar för innehåll, handel, personalisering och data är Optimizely-kunderna utrustade med en kraftfull plattform som maximerar deras digitala potential.

I Optimizelys leverantörsprofil konstaterar Forrester-rapporten att ”Optimizely är sprunget ur traditionell A/B-testning för marknadsföring, men också har team för utveckling av tillämpningar med ett fullstackerbjudande. Detta ger både experimentering och ledande analytiska möjligheter tillsammans med patenterade analysalgoritmer”. Rapporten säger vidare att ”Optimizelys kunder är mycket nöjda med sin säkerhet, integritet och kundsupport. De uttrycker att de är nöjda med alla viktiga funktioner relaterade till experimentering”.

Utmärkelsen är ett av flera höjdpunkter den senaste tiden där bland annat förvärvet av kunddataplattformen (CDP) Zaius och dess strategiska varumärkesändring från Episerver till Optimizely ingår, vilket ytterligare stärker ledarskapet inom digitala upplevelser. Optimizely utsågs också till ledare tidigare i år i The Forrester Wave™: Agile Content Management Systems (CMSes), Q1 2021.

Med rekommendationsmotorer för innehåll och produkter i kombination med marknadens bästa plattform för innehåll, är Optimizelys Optimization-as-a-Service utformad för att leverera den bästa digitala upplevelsen.

För ytterligare information:

Mårten Bokedal | Senior Manager Marketing | 070 410 69 09 | [email protected]

Om Optimizely

På Optimizely (Episerver) har vi ett uppdrag att hjälpa människor att maximera sin digitala potential. Med vår ledande digitala upplevelseplattform (DXP) utrustar vi team med de verktyg och insikter de behöver för att skapa och optimera upplevelsen över flera kanaler. Nu kan företag arbeta datadrivet för att skapa relevanta upplevelser. Att bygga sofistikerade lösningar har aldrig varit enklare. Optimizelys över 900 partners och fler än 1100 medarbetare på kontor runt om i världen är stolta över att hjälpa mer än 9000 varumärken, såsom Toyota, Santander, Electrolux, Skanska och LYKO, att berika värdet av deras kunder, öka intäkterna och växa sina varumärken.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *