Freja avtalar med Kjell & Company om användning av Frejas mobila ID-kort i 111 butiker

| 17 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Freja eID Group AB (publ) meddelar att hemelektronikskedjan Kjell & Company nu erbjuder sina kundklubbsmedlemmar att legitimera sig med Frejas fysiska ID i mobilen för att få poäng vid köp i butik.

Kjell & Company är ett av Sveriges starkaste varumärken och en ledande aktör inom svensk detaljhandel med 111 butiker i Sverige. Kundklubben har över 2 miljoner medlemmar.

Freja är en digital plånbok som bland annat innehåller en statligt godkänd e-legitimation och fungerar för elektronisk identifiering både privata och offentliga e-tjänster. Freja fungerar också som fysisk ID-handling på över 7 000 ställen runt om i Sverige, bland annat när man hämtar recept på apotek eller paket hos ett ombud.

David Palm, CRO Kjell & Company kommenterar:

”Kunden står i centrum i allt vi gör och vi implementerar ständigt nya lösningar för att ge en mer sömlös och smidig kundupplevelse, oavsett vilken kanal kunden väljer att besöka oss i. Att underlätta legitimering med Freja är en pusselbit i vårt arbete med att erbjuda kundservice i världsklass.”

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Ytterligare en stor butikskedja som vill underlätta för sina mest trogna kunder och erbjuda identifiering med Frejas ID-kort i mobilen. Kjell & Company har ett mycket stort antal lojala kundklubbsmedlemmar som nu kommer kunna registrera sina poäng på ett smidigt sätt. Och för Kjell & Company innebär det också att man får ett nytt verktyg för att kunna digitalisera den fysiska handeln och därmed möjlighet att öka kundengagemang och konvertering i butik.”

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB
Mobil: 08-5272 7982
E-post: [email protected]

Om Freja eID Group
Freja eID Group AB (publ) utvecklar produkter och tjänster för digital identifiering. Verksamheten består av den internationellt skalbara e-legitimationen Freja eID samt säkra fulfilmenttjänster. Företaget har kontor i Sverige och Serbien. Freja eID Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Erik Penser Bank AB är Freja eID Groups Certified Adviser, för kontakt med dem ring 08-463 83 00 eller skicka e-post till [email protected]. För ytterligare information: www.frejaeid.com | 
Finansiell information Freja eID Group AB (publ)

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.