Handelsbanken Sverige Selektiv får ny förvaltare

| 23 september, 2022 | 0 kommentarer

Ulrika Orstadius är tillbaka hos Handelsbanken Fonder som ny förvaltare för Handelsbanken Sverige Selektiv*.

”Det är så roligt att få välkomna Ulrika tillbaka till fondbolaget. Jag vet att hon kommer bidra med stor kompetens i sin förvaltning av Sverige Selektiv”, säger Magdalena Wahlqvist Alveskog, vd på Handelsbanken Fonder.

Ulrika Orstadius har tolv års erfarenhet från arbete i olika delar av finansbranschen och tar med sig stor kompetens in i förvaltandet av en portfölj med svenska aktier i en turbulent marknadsmiljö.

”Jag kommer vara en del av ett stort fondbolag med seniora förvaltare som besitter lång och gedigen erfarenhet. Det gör att man som förvaltare får stor möjlighet att fokusera helhjärtat på att skapa en god avkastning för kunderna. Jag ser också fram emot att ansvara för en fond i Selektivfamiljen och placeringar inriktade på företag med bra vinstutveckling över tid och sunda balansräkningar. Min syn är att fokus på kvalitet och långsiktighet ger goda förutsättningar för att skapa värde för våra kunder över tid”, säger Ulrika Orstadius.

Ulrika Orstadius

Ålder: 37 år

Familj: Gift med Gustav som också jobbar på bank, barnen Axel 3 år och Märta 5 år

Bor: Nacka

Intressen: Numera mest tid för barnen, har jag lite tid över spelar jag gärna piano

*Historisk avkastning är ingen garanti för framtiden. Fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar du satt in. En fond med risknivå 6-7 enligt fondens faktablad, kan variera kraftigt i värde till följd av fondens sammansättning och förvaltningsmetodik. Sammanfattning av investerares rättigheter samt informationsbroschyr, fondbestämmelser och faktablad för respektive fond finns på handelsbanken.se/fonder.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.