Veronica Grimheden Myhrström ny utbildnings- och arbetsmarknadsdirektör

| 23 september, 2022 | 0 kommentarer

Nacka kommuns nya utbildnings- och arbetsmarknadsdirektör heter Veronica Grimheden Myhrström. Hon har lång erfarenhet av utbildnings- och arbetsmarknadsinsatser och kommer senast från ett uppdrag som kvalitets- och hållbarhetschef inom Irisgruppen.

– Veronica Grimheden Myhrström har en gedigen chefs- och ledarerfarenhet och är van vid att leda välfärdsverksamheter från utbildnings- till arbetsmarknadsinsatser. Hon är väl förtrogen med kundvalssystem och att systematiskt arbeta för att kunna erbjuda den bäst optimerade leveransen mot kunden. Hon kommer att tillföra våra verksamheter värdefull kompetens och jag vill hälsa henne varmt välkommen till Nacka, säger stadsdirektör Victor Kilén.

Jag är både glad och förväntansfull över att få möjligheten att arbeta med två viktiga samhällsprocesser som på olika sätt lägger ett grundfundament för hela Nackas framtid. Min drivkraft är att varje elev ska få den bästa utbildningen och att varje Nackabo som har behov, på bästa sätt ska kunna få snabbt, kvalitativt och enkelt stöd till egen försörjning. Jag känner stor respekt för det fina arbete som redan görs av alla medarbetare och ser mycket fram emot att påbörja mitt nya uppdrag, säger Veronica Grimheden Myhrström.

Veronica Grimheden Myhrström har lång erfarenhet av välfärdsfrågor. Hon kommer senast från Irisgruppen, där hon bland annat verkat som kvalitets- och hållbarhetschef och COO. Hon var även utbildningsdirektör för Medlearn AB. Tidigare har hon haft uppdrag för Attendo Skandinavien i roller som till exempel affärsutvecklare, biträdande marknadschef, sälj- och marknadsutvecklare, biträdande regionchef och verksamhetschef. Hon är också utbildad sjukgymnast vid Uppsala universitet.

Veronica Grimheden Myhrström tillträder sitt nya uppdrag i Nacka den 28 september.

Mer information

Victor Kilén, stadsdirektör, 08 – 718 96 61, [email protected]

Elisabeth Carle, HR-direktör, 08 – 718 91 20, [email protected]

Helene Andersson[email protected]

Nacka kommun, 131 81 Nacka. Telefon 08-718 80 00
———————————————————————————————-
Besök gärna Nacka kommuns pressrum på: nacka.se/press
I pressrummet kan du läsa pressmeddelanden, hämta pressbilder, hitta allmän information om Nacka kommun samt kontaktuppgifter.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.