Inbjudan till Nordeas kapitalmarknadsdag 2022

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Nordea bjuder in investerare och analytiker till en kapitalmarknadsdag den 17 februari 2022.

Under dagen kommer ledningen att presentera Nordeas strategiska prioriteringar och finansiella mål. Som tidigare meddelats planerar Nordea att publicera sina nya finansiella mål i samband med bokslutskommunikén för 2021 den 3 februari 2022. Även Nordeas affärsområden kommer att presentera sina strategiska planer under evenemanget. Presentationerna följs av en frågestund.

Till följd av utvecklingen av covid-19-pandemin kommer formatet för evenemanget att bekräftas i januari 2022. Nordea bevakar situationen noga, och om omständigheterna så tillåter kommer kapitalmarknadsdagen att hållas i London i februari. I annat fall hålls evenemanget virtuellt.

Evenemanget webbsänds och presentationerna publiceras på www.nordea.com/ir. En inspelning kommer att finnas tillgänglig efter evenemanget.

Uppgifter om fullständig dagordning, evenemangsformat och webbsändning kommer att publiceras närmare evenemangsdagen.

För ytterligare information:

Matti Ahokas, chef för investerarrelationer, +358 9 5300 8011
Group Communication, +358 10 416 8023 eller [email protected]

Nordea är en ledande fullservicebank i Norden. Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar och ambitioner – och det har vi gjort i 200 år. Vi vill göra verklig skillnad för våra kunder och i de samhällen där vi är verksamma – genom att vara en stark och personlig finansiell partner. Nordeaaktien är noterad på börserna Nasdaq Helsingfors, Nasdaq Köpenhamn och Nasdaq Stockholm. Läs mer om oss på nordea.com.

 

 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *