Inbjudan till Stora Ensos virtuella kapitalmarknadsdag den 13 september

| 6 september, 2022 | 0 kommentarer

STORA ENSO OYJ NYHETER FÖR INVESTERARE 2022-09-06 kl. 09.00 EEST

Stora Enso kommer att anordna en virtuell kapitalmarknadsdag (Capital Markets Day) för investerare och analytiker den 13 september 2022 kl. 13.00–16.00 CEST (14.00–17.00 EEST). Evenemanget, som är på engelska, kommer att presentera Stora Ensos strategiska utveckling med en ingående genomgång av företagets viktigaste strategiska tillväxtområden: förnybara förpackningar, byggnadslösningar och innovationer inom biomaterial.

Annica Bresky, VD och koncernchef, Seppo Parvi, finanschef, Hannu Kasurinen, chef för divisionen Packaging Materials, Lars Völkel, chef för divisionen Wood Products och Johanna Hagelberg, chef för divisionen Biomaterials, kommer att tala vid evenemanget.

Det kommer också att hållas en paneldiskussion, modererad av Annette Stube, global hållbarhetschef på Stora Enso. Panelen, vilken gästas av externa talare, kommer att diskutera hur förnybara, återvinningsbara produkter och lösningar kan bidra till att stävja klimatförändringen.

I slutet av evenemanget kommer Stora Enso’s koncernledning att vara tillgänglig för frågor från deltagarna.

Välkommen att följa websändningen på storaenso.videosync.fi/cmd-2022.

Länken finns också på Stora Ensos webbplats storaenso.com/investors. Inspelningen kommer att publiceras på webbplats efter evenemanget.

 

Frågor från investerare:

Anna-Lena Åström
SVP, Investor Relations
Tel. +46 70 210 7691

 

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Stora Enso har cirka 22 000 medarbetare och 2021 uppgick omsättningen till 10,2 miljarder euro. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R). Dessutom handlas Stora Enso som depåbevis ADR (SEOAY) i USA. storaenso.com

 

STORA ENSO OYJ

Anna-Lena Åström
SVP, Investor Relations
Tel. +46 70 210 7691

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.