Inleder samarbete med NODA kring energilösningar

| 2 maj, 2022 | 0 kommentarer

Compare-IT och NODA Intelligent Systems AB inleder ett samarbete där bolagen breddar sina erbjudanden genom att förmedla varandras tjänster.

Compare-IT fortsätter att ta en position inom Proptech och utvidgar nu sitt tjänsteerbjudande med NODA:s energilösningar. NODA Building optimerar värmen i fastigheter genom sitt AI-baserade system som tar ett helhetsgrepp på inomhusklimat, värmesystem, prismodeller och väder för att optimera fastighetens värmeanvändning. Till en början kommer bolagen att förmedla varandras tjänster och därmed utvidga sina respektive tjänsteerbjudanden.

 

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

-”Vi fortsätter vår tillväxtresa som ett Proptech-bolag där samarbeten är en viktig del. NODA har en superspännande AI-baserad energilösning och därmed kan vi nu erbjuda ännu fler tillämpningar i vår boende- och fastighetsapp. Nu ser vi fram emot att komma igång med samarbetet.”
 

Christian Johansson, VD på NODA Intelligent Systems kommenterar:

-”Vi har utvecklat lösningar som bygger på termisk AI i många år, och vi ser att förutsättningarna för att bygga samverkan hela tiden förbättras. Compare-IT har en väldigt spännande teknik och jag ser tydliga synergier i ett samarbete som bygger på att introducera en integration som flyttar fram gränserna för hållbar innovation inom fastighetsbranschen.”

 

 

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB  

Telefon: 076 762 13 46  

E-post: [email protected]

 

Christian Johansson, VD

NODA Intelligent Systems AB  

Telefon: +46 454 10 271 

E-post: [email protected]

 

 

Om Compare-IT

Compare-IT är ett Proptech bolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är styrsystemet Smart Homeline, där kompetens återfinns inom byggnadsautomation och lösningar för smarta hem. Bolaget verkar för bestående värden för fastighetsägaren, förvaltaren och boendeinnehavaren. Hela bolagets erbjudande, inklusive utveckling, tillverkning, försäljning och support sker utifrån huvudkontoret i Malmö.

 

Om NODA Intelligent Systems

NODA Intelligent Systems har utmanat gränserna för innovation inom termisk AI sedan 2005. Bolaget levererar lösningar för energibolag, fastighetsägare och industriella partners. NODA är baserad i Sverige med partners och återförsäljare i Europa, Asien och Nordamerika.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.